Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 120 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Poolen, rummen, innergården
-
För många regler angående pool

Bekräftad gäst: 2024-06-17


9 av 10

+
Trevligt läge och bra sängar
-
Att kunna ställa väskorna gratis inte behöva betala vid hemgång

Bekräftad gäst: 2024-06-14


9 av 10

+
Bra service, var det något som inte fungerade, åtgärdade de problemet direkt. Rent och fräscht. Trevlig personal. Läget.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
Lungt och tyst
-
Dåligt utrustat kök

Bekräftad gäst: 2024-06-11


10 av 10

+
Allt förutom personalen i restaurangen. Övrig personal var toppen.
-
Se ovan

Bekräftad gäst: 2024-06-11


10 av 10

+
Trevlig personal. Bra frukost. Olga, frukostvärdinnan är fantastisk.
-
En av cheferna, en blond dam borde lära sig att heja på gästerna.

Bekräftad gäst: 2024-06-11


9 av 10

+
Centralt läge. Nära till stranden och city.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Ordning och välskött
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-04


10 av 10

+
Markterassen
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

334 omdömen
Utmärkt
 
192
Väldigt bra
 
110
Bra
 
21
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-08-31

av fjallet

Smakfullt hotell i Parga

Ett smakfullt hotell med ett perfekt, tyst läge utanför hamnområdet men ändå centralt med flera restauranger som serverar utsökt god mat. Hotellrummen var bra möblerade med de skönaste sängar och kuddar jag sovit på i Grekland och wifi fungerade utmärkt. Den variationsrika frukostbuffén passade både vegetarianer och de som föredrar köttprodukter. Stor variation av bröd och pålägg och färsk frukt och faktiskt riktigt gott kaffe. Servicen fanns väl inte så mycket att kommentera för bland personalen fanns fler som stack ut på ett positivt sätt. Har tyvärr inget namn på mannen som med ett leende på läpparna gjorde allt från att släpa på allas väskor till att klippa buskar på området. Bartender på kvällarna såg ut att verkligen tycka om att göra fina drinkar och städerskorna gjorde ett suveränt jobb. Tyvärr hade receptionen inget topplag. De kändes mest besvärade vid frågor.

 
2021-10-18

av Aslund67

Prisvärt hotel mef bra läge

Fint och fräscht hotell. Nyrenoverade rum, lite saker saknades ex krokar att hänga kläder på vid dörren. Lite hårda sängar. Läget lugnt men ändå bara nån minuts promenad till restauranger i centrala Parga. Finns restauranger närmare ockdå och nära till Apollos kontor och en bra liten supermarket. Fint poolområde. Frukost får inte mer än okej. Gymmet ingen höjdare. Tillmötesgående personal.

 
2021-07-31

av AnnaAnna216 Göteborg, Sverige

Mycket bra hotell med perfekt läge!

Bodde i en jättefin två rumslägenhet på andra våningen , med utsikt över poolområdet. Gratis AC, Som fungerade utmärkt. Kylskåp, micro , kaffebryggare, vattenkokare, durkslag, rivjärn. mm. Lägenheten städades jättefint dagligen. Sängarna var jättebra av grekisk standard. Härliga handdukar och sängkläder. Härligt kunna sitta på balkongen och äta sin frukost. Fräsch toalett, duschdraperi. Lite krokar på rummet, men det avhjälptes av att vi tog med egna och stängde på garderoben. Värdeskåp kostade 7 euro för en vecka. Mycket trevlig poolområde. Mycket trevlig personal. Vid utcheckning finns fräscha duschar och toalett att låna tills ens flyg går. Cirka 100 m till Piso krioneri stranden. Väldigt nära finns supermarket. Cirka 300 m till stan. Helt perfekt läge, men ändå lugnt och skönt! Vi kommer definitivt välja detta hotell när vi återvänder till Parga.

 
2018-09-20

av wilmapolviander

Väldigt bra hotell

Jag och min pojkvän bodde här i augusti och vi var supernöjda! Hotellet är väldigt fräscht och fint och perfekt beläget. Rummen var visserligen ganska små men det störde inte oss alls då det är väldigt fräscht och bra städat. Den bästa stranden i Parga, enligt oss, ligger bara några minuters promenad från hotellet och Parga centrum ligger också nära. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam. Det enda jag var lite missnöjd över var frukosten, då den var lite enkel för min smak. Skulle verkligen rekommendera detta fina hotell och nästa gång vi besöker Parga kommer vi definitivt att bo på Rezi igen!

 
2018-07-10

av Helén F Malmö, Sverige

Centralt och nära den bästa stranden

Vi bodde en vecka på Rezi Hotel och blev inte besvikna. 2017 besökte vi Parga men då var tyvärr hotellet fullbokat. Läget är perfekt med tanken på att det är lugnt och att hotellet ligger nära den bästa stranden. Det tar fem minuter att promenera till Pargas absoluta centrum och stranden ligger bara ett stenkast bort. I kvarteret intill finns en supermarket som har det mesta. Vi hade ett dubbelrum med begränsad utsikt mot havet vilket innebar att man såg även vanliga grekiska bostadshus. Mitt i vardagslivet vilket vi uppskattade. Rummet var inte så stort men funktionellt och mycket välstädat. I tidigare omdömen har det klagats på att badrummet skulle vara minimalt men det fungerade alldeles utmärkt och var fräscht och fint. Kylskåpet lät lite väl högt men vi hade inga problem med det. Poolområdet var välskött och fint samt hade väldigt sköna solsängar. Frukosten var helt okej men vi skulle gärna sett något annat än samma skivade bröd varje dag. Personalen var vänlig samt korrekt och en klar fördel var att vi fick tillgång till rummet trots att vi kom ett par timmar före ordinarie incheckning. Blir det ett tredje besök i Parga skulle vi gärna boka Rezi igen.