Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 36 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Frukosten
-
Störande bygge bredvid hotellet och kraftigt trafikerad väg Kall pool Låg för lång från stad och strand Dålig engelska

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
-
Informera från Apollo redan i beskrivningen om hotellet att trafiken utanför är tät och störande.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Lungt och skönt
-
Långt till stranden det stod 9 hundra meter men det var 1.6 km att gå

Bekräftad gäst: 2023-09-11


10 av 10

+
Personalen, utsikten, lungorna
-

Bekräftad gäst: 2023-09-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-28


10 av 10

+
Ägarna som ställde upp helhjärtat.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-17


10 av 10

+
Vi fick byta Hotel med kort varsel pga överbokat Hotel .. Bodde nu på Golden lion Här var ägare o personal fantastisk
-

Bekräftad gäst: 2023-07-17


10 av 10

+
Ägaren och personalen. Så familjärt, finns inte poäng nog för att visa hur fantastisk atmosfär de skapar. Utsikten är dessutom bland de bästa jag någonsin upplevt.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-03


10 av 10

+
Bland det bästa vi varit på
-

Bekräftad gäst: 2023-06-26


10 av 10

+
Hotellet var mycket fräscht och välhållet, servicen var väldigt bra. Rummet var liksom hotellet i stort, fräscht och välhållet, städning varje dag och den var noggrann. Utsikten fantastisk. Frukosten var också riktigt bra. Poolen kanske liten, men det finns en och solstolar runt om.
-
Läget är kanske inte det bästa om man inte tycker om att gå, om det inte är ett problem spelar det mindre roll. Till stranden (Valtos)/centrala Parga tog det oss ca 15-20 min (tillsammans med vår 5-årige son) och det är väl inget att klaga över. Lite uppför är det hem vilket kanske någon dag var extra tungt. Men läget går inte att förändra, och det påverkar inte mitt totala betyg men bra för intresserade att få koll på. Således, det finns ingen restaurang/market i hotellets närhet (taxi från centrala Parga till hotellet gick på 6 euro). Köket skulle behöva lite fräschare/bättre stekpanna/kastruller.

Bekräftad gäst: 2023-06-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

75 omdömen
Utmärkt
 
71
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-08-09

av Suck65

Underbart hotell!

Ett super mysigt familjehotell med endast 10 rum och det ligger lite upp i bergen med en underbar utsikt. Man blir oerhört väl omhändertagen av personal och ägaren själv och får bra tips och hjälp med vad man behöver. Kan varmt rekommendera detta boende!

 
2019-10-03

av _ralph_arnestig Bollebygd, Sverige

Helt outstanding

Ett mycket familjärt hotel som även är prisvärt. Fantastisk frukost med allt man kan önska. Helt otroliga rum med suverän städning. Hotellägaren har också en klass 1 restaurant nere i staden. Cirka 15 minuters promenad till badet eller stan och orkar man inte gå kostar taxi bara 5 euro. Klass 1 bland alla ställen jag varit på

 
2019-09-10

av Vacation766381

Mr

Ett fantastiskt boende med en personal som var trevliga, hjälpsamma, serviceinriktade. Rummen rena o välstädade. Frukosten var helt ok, fanns det man ville ha och en otrolig god juice Ägaren driver även en pizzeria istiden som har godnatt, Don Camillo

 
2019-07-28

av Pontus M Riga, Lettland

Toppen!

Vi bodde där under 5 dagar. Ytterst trevlig, personlig men ändå korrekt personal. Vi kan varmt rekommendera detta hotell. Enda minuset var avståndet till centrum. Men alltid skönt med en promenad och bor man inne i staden är det troligen massa oljud som stör nattsömnen.

 
2018-09-20

av Åsa I Ludvika, Sverige

Bästa hotellet

Det bästa hotellet som vi har bott på. Rummen och hela hotellet är vackert och smakfullt inrett. Personalen är trevlig och hjälpsam. Bästa frukosten med hemlagad mat. Lugnt och skönt. Sköna sängar. Underbar utsikt. Vi kommer tillbaka