Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Utsikten
-
”deluxe ” rum? En tunn filt i skåpet kunde ha varit bra lite mjukare madrasser eller en tjockare topp madrass

Bekräftad gäst: 2023-08-15


9 av 10

+
Utsikten och det var rent och fräscht
-
Vi betalade extra för en svit men rummet var som vilket vanligt hotellrum som helst.

Bekräftad gäst: 2023-06-19


9 av 10

+
Läget
-
Wifit, fick inte det att fungera varken på telefoner eller Ipad på rummet. Men det kan ju också vara handhavandefel. Men telefonen fick dela internet till Ipaden så det löste sig

Bekräftad gäst: 2023-05-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

100 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
39
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2022-10-03

av Hargus23 Degerfors, Sverige

Fantastiskt utsikt

Fint rum och en fantastisk utsikt. Dock var ingången till duschen väldigt trång, så man får inte vara allt för fet för att komma in där. Frukosten var en typisk Grekisk frukost. Nära till centrum och stranden. Väldigt backigt med höga trappsteg.

 
2018-08-01

av Elina A

Enkel standard

Hotellet lever inte upp till sina 4 stjärnor. Förvänta dig ingenting extra, hotellet är enkel grekisk standard. Väldigt lyhört. Varje gång telefonen ringde i receptionen hördes det lika tydligt i vårt rum. Mosade myggor på väggarna i hela rummet. Hotellet ligger väldigt bra i kanten av turiststråket. Tre minuters promenad förbi slottet för att komma till centrum. Frukosten var enkel, men vi blev mätta!

 
2017-09-04

av AnnelieC26 Kumla, Sverige

Underbart läge i Parga

Underbart hotell . Vi hade ett stort rum med havsutsikt och det var den bästa utsikt du kan ha i Parga . Hotellet ligger i ett lugnt område och nära till stranden som är jätte fin . Underbar familjär personal som verkligen gör allt för dig. En regnig kväll så ordna de paraplyer (småparasoll) så vi kunde ta oss till en restaurang. Rent och fräscht. Om vi åker tillbaka till Parga bokar vi mer än gärna detta hotell igen

 
2017-08-30

av alexandrajeriksson Västerås, Sverige

Medelmåttigt hotell..

Det första vi fick göra var att leta efter en reception, vilket visade sig ligga på ovanvåningen. Men fanns inget som indikerade på att man var tvungen att gå upp en trappa... fick nyckeln och gick in på rummet, förväntade oss inte så mycket. Men duschen var fruktansvärt liten, så hela golvet plus toalett blev blött när man duschade. Vi betalade extra för balkong med havsutsikt, vilket vi fick och utsikten var fantastiskt. Dock så hade jag gärna haft någon avskiljare mellan våran och grannens balkong. Man kunde i stort sett bara luta sig över räcket och se rakt in i deras rum. Servicen var väl sådär. De gånger vi ville dricka öl på hotellet så var de flesta gångerna ingen alls i baren och kom inte på ett bra tag så vi tröttnade och gick till rummet istället. Frukosten var väl som de flesta i grekland. Mackor, kaffe, te lite yoghurt, ägg och frukt. Fick bra bemötande av personalen när vi väl såg till dem! Ett stort plus var att sängen var väkdigt skön!

 
2017-08-23

av _hymenoptea_europaea Stockholm, Sverige

Fint hotell med sköna sängar och fantastisk utsikt!

Vi är mycket nöjda med vår vistelse på Palatino. Sängarna var sköna, vilket är ovanligt i Grekland. Vi valde till rum med havsutsikt och utsikten var fantastisk. Luftkonditioneringen var bra och fungerade fint. Duschen var bra med duschkabin så att man slapp skvätta ner hela badrummet vilket brukar vara vanligt annars på grekiska hotell. Det enda man skulle kunna anmärka på var frukosten - vilken inte heller brukar vara en höjdare i Grekland. Men de dagar de hade frukt eller grönsaker var det hela tomater eller hela nektariner. De kan dela dem så sparar de mer och det räcker med en bit tomat. Juicen är saft - så ta med egen om du som svensk förväntar dig juice. Kaffet var gott! Men det som störde mig var egentligen att någon i personalen hela tiden stod och vaktade vid frukosten. Först trodde jag det var för att kunna fylla på - men de kom bara när man skulle ta mat och ställde sig bakom liksom. Lite obehagligt, förstår inte varför - är de rädda att någon tar för mycket? Hotellet har ett bra läge - utanför stadskärnan som verkade väldigt stökig och full av turister. Utanför Palatino var det lugnt och bara en backe ner har du Valtosstranden.