Kundomdömen om Olympic Studios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Landlady och läget
-
På intet sätt

Bekräftad gäst: 2024-05-28


9 av 10

+
Läget och tyst omgivning
-

Bekräftad gäst: 2024-05-21


7 av 10

+
Rummet
-
För många trappor

Bekräftad gäst: 2023-10-10


7 av 10

+
Lägengeten/rummet var jättefin!
-
Hade varit trevligt med ett mottagande. Vi kom 22.30 och fick "efterlysa" någon som kunde ge oss vår nyckel, via trevliga värdinnan i grannhotellet. Det fanns en ringklocka och ett telnr varav inget fungerade. Blev varken incheckade eller utcheckade men hade det fint ändå😊

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Läget, nära till allt o härligt med havsutsikt
-
Hade önskat att det gått att boka till frukost

Bekräftad gäst: 2023-09-25


9 av 10

+
Rent och snyggt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-09-15


7 av 10

+
Utsikt
-
det var många trappor och höjd

Bekräftad gäst: 2023-08-14


8 av 10

+
Läget och utsikten från balkongen.
-
Lite dåligt mottagande när vi kom och ägaren inte var på plats.

Bekräftad gäst: 2023-08-07


6 av 10

+
Läget. Fräscht badrum med fina schampoo och tvål. Bekväm säng. Billig resa med sista minuten.
-
Slitet och smutsigt kök. Skymd utsikt från balkongen, när beskrivningen sa att det var fin utsikt.

Bekräftad gäst: 2023-07-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

26 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
8
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-08-14

av paulina253

Finns bättre hotell i samma prisklass

Väldigt små rum på hotellet, resväskorna fick inte plats någonstans. Funkar inte bra när man ska stanna två veckor. Städningen var dålig. De gjorde till exempel inte rent handfatet på toaletten eller duschen en enda gång under två veckors vistelse. Dammigt och ganska sunkigt. Hotellfrukost typiskt grekisk, såsom man förväntar sig. Trevlig personal men hotellet är värt max 2 stjärnor i standard, absolut inte högre. Inte värt pengarna.

 
2017-07-11

av Susanne O Stockholm, Sverige

Perfekt läge

Vi bodde tre vänner i rum 110. Markterass men ändå med viss havsutsikt. Litet rum med pentry och badrum. Funkade mkt bra 1 vecka. Rent och fräscht. Finns ingen reception så man måste ringa ägarna eller som i vårt fall Apollo. Små gränder ner till hamnen, typ 3 min promenad. Supermarket, bank mm i närheten. Bästa läget i Parga!

 
2017-05-31

av familym0ser Vellinge, Sverige

bästa läget, rent och bekvämt.

Fantastiskt läge i Parga, nära till strand, restauranger och supermarket. Bekvämt rum med fantastisk utsikt.Mycket trevlig och hjälpsam värdinna! saknade bara en kaffekokare men vi tog med en själva. det enda minus var en skärbräda och diskborste som kunde bytts ut. Vi bor gärna här igen! Dessutom var sängarna mycket bra.

 
2024-06-10

av Frealess22819927904 Nuneaton, Storbritannien

Holiday

Lovely welcome off Evie lots of useful information Clean apartments cleaned daily Definitely recommend 5 minute walk to seafront & main town Be aware if you have mobility problems the this may not be for you Lots of steps We were in room 102 nice sea views

 
2023-10-25

av Parsley156 Cheshire England United Kingdom

Lovely apartment with a view

We really enjoyed our stay at the Olympic studios. Lovely view from the balcony over Parga. Beautiful at night too. Spacious apartment and bathroom better than we imagined. Only improvement would be to have the shower head attached to the wall. A simple job for a maintenance person would make all the difference. Powerful hairdryer attached to the wall in the bathroom. Owner gave us a gift of a lovely plate of biscuits on arrival. Nice and friendly. Very central to everything in Parga. Lots of steps to be aware of and a steep slope but that is the price you pay to have a great view. Didn't bother us at all. Would definitely stay again