Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 62 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-10-05


8 av 10

+
Läget och personal
-
Lite bättre val på frukost. Att baren var öppen?

Bekräftad gäst: 2021-09-06


10 av 10

+
Allt var toppen. Personalen som fixade frukost och städade, gjorde allt för att vi skulle vara nöjda och få det vi önskade till frukosten, även om det inte fanns framme utan att de fick fixa det separat.
-
Gärna någon som kommer upp och frågar om man vill köpa något från baren när man sitter där uppe på kvällarna. Längre tvättlina på balkongen, häng på långsidan istället för kortsidan.

Bekräftad gäst: 2021-08-03


10 av 10

+
Nära till centrum och strand ,lugnt område ,mycket trevlig personal, trivsamt hotell bott där många gånger, snyggt och rent
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


7 av 10

+
Läget, rent och fint.
-
Frukosten. Vi fick ett orenoverat rum med altan på bakgården. Ej ok att hyra ut.

Bekräftad gäst: 2021-07-20


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

+
Läget och den trevliga petdonalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Läget och mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


6 av 10

+
Frukosten
-
Hyr inte ut dom rummen där man har en utsikt mot en rostig balkong

Bekräftad gäst: 2019-09-16


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-08-15

av 365anri Dalby, Sverige

Prisvärt hotell

Överträffade våra förväntningar! Personalen var mycket trevlig och välkomnande, hjälpte gärna till. Frukosten serverades på takterassen med en fantastisk utsikt över Parga. Matmässigt var det inget extraordinärt, men det innehöll ljust och mörkt bröd, grekisk yoghurt, pannkakor och mycket svagt grekiskt kaffe etc. Fri privat parkering erbjöds. Några steg i nedförsbacke hamnade man i början på den mysiga shoppinggatan som ledde ned till hamnen. Stranden i hamnen var inte att hurra för, bättre var det att ta sig över bergskanten till Valtos.

 
2016-09-10

av Jonathan S

Värt hotell

Ett hotell med trevlig personal. Man får intrycket att det är lyxigt i de offentliga utrymmena, men rummen är som på vilket annat grekiskt hotell som helst. Air-condition går att ha på hela dagen, och städningen var godkänd. Frukosten var sådär, men ätbar. Billigt internet, vi var 4 killar som fick internet på hela hotellet för 14€ i 2 veckor. Det funkade helt okej.

 
2014-09-23

av BosseP49 Gävle, Sverige

Dåligt hotell

Detta var det sämsta hotell vi varit på under alla våra greklandsresor. Det enda positiva var läget i vackra Parga. Personalen tillgjorda, frukost dålig, aircondition centralstyrd så det var ingen mening med att använda den. Städningen okey. Det finns säkert andra hotell som är mycket bättre då Parga verkligen är värt ett besök!

 
2013-10-08

av EvaStorsj_ Storsjö

Bra hotell!

Vilket trevligt hotell!! Bra läge i vackra Parga med härlig personal. Från hotellet strosade du lätt ner till hamnen, till den gamla delen av Parga eller till någon av stränderna. Det enda jag saknade var vattenkokare på rummet.

 
2011-08-30

av JENNY Ö Linköping, Sverige

Centralt, trevligt hotel

Bra avstånd till allt. Trevlig personal och helt ok frukost. Sängarna var ganska hårda men rummet var välstädat. Inte alltför mycket störande ljud runt i kring.