Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 63 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Takterrassen där vi åt frukost och man kunde ta en drink innan man gick till rummet.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-16


8 av 10

+
Takterrassen, gästvänligheten och frukosten
-
Lyhört på första våning.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


6 av 10

+
Läget personalens trevliga bemötande
-
Lite opraktisk förvaring

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Läget.
-
Lite trasiga kontakter,golvbrunn etc.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


7 av 10

+
Takterrassen och läget på hotell och rum
-
Det luktade mögel från badrummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Bra läge. Bra service.
-
Små rum. Ganska slitet badrum. Draperi i duschen känns ohygieniskt.

Bekräftad gäst: 2023-09-26


7 av 10

+
Bra frukost och trevlig personal. Bra städning
-
Små rum och små balkonger

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Takterrassen
-
Tråkig balkong

Bekräftad gäst: 2023-09-22


9 av 10

+
Läget, bra balkong, bra AC, frukost på trevlig takterrass
-
Fick först ett rum på bottenvåningen bakom buskar och med balkong i gatunivå och full insyn i rummet. När vi bad om att få byta fick vi påföljande dag ett rum på tredje våningen och allt var till belåtenhet. Vet inte att jag skulle ha bokat ett rum i gatunivå, är det bara ett lotteri vilket rum man får? Om vi inte hade fått byta hade hotellet fått bottenbetyg och semestern hade känts mycket sämre, men efter rumsbytet var allt bra.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Bra läge, takterrassen och utmärkt frukost.
-
Otydligt när/om frukosten skulle serveras på avresedagen då vi reste väldigt tidigt.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

67 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
24
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2017-08-15

av 365anri Dalby, Sverige

Prisvärt hotell

Överträffade våra förväntningar! Personalen var mycket trevlig och välkomnande, hjälpte gärna till. Frukosten serverades på takterassen med en fantastisk utsikt över Parga. Matmässigt var det inget extraordinärt, men det innehöll ljust och mörkt bröd, grekisk yoghurt, pannkakor och mycket svagt grekiskt kaffe etc. Fri privat parkering erbjöds. Några steg i nedförsbacke hamnade man i början på den mysiga shoppinggatan som ledde ned till hamnen. Stranden i hamnen var inte att hurra för, bättre var det att ta sig över bergskanten till Valtos.

 
2016-09-10

av G3551DPeterrT

Värt hotell

Ett hotell med trevlig personal. Man får intrycket att det är lyxigt i de offentliga utrymmena, men rummen är som på vilket annat grekiskt hotell som helst. Air-condition går att ha på hela dagen, och städningen var godkänd. Frukosten var sådär, men ätbar. Billigt internet, vi var 4 killar som fick internet på hela hotellet för 14€ i 2 veckor. Det funkade helt okej.

 
2014-09-23

av BosseP49 Gävle, Sverige

Dåligt hotell

Detta var det sämsta hotell vi varit på under alla våra greklandsresor. Det enda positiva var läget i vackra Parga. Personalen tillgjorda, frukost dålig, aircondition centralstyrd så det var ingen mening med att använda den. Städningen okey. Det finns säkert andra hotell som är mycket bättre då Parga verkligen är värt ett besök!

 
2013-10-08

av EvaStorsj_ Storsjö

Bra hotell!

Vilket trevligt hotell!! Bra läge i vackra Parga med härlig personal. Från hotellet strosade du lätt ner till hamnen, till den gamla delen av Parga eller till någon av stränderna. Det enda jag saknade var vattenkokare på rummet.

 
2011-08-30

av JENNY Ö Linköping, Sverige

Centralt, trevligt hotel

Bra avstånd till allt. Trevlig personal och helt ok frukost. Sängarna var ganska hårda men rummet var välstädat. Inte alltför mycket störande ljud runt i kring.