Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 47 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Det lugna läget
-

Bekräftad gäst: 2024-06-17


10 av 10

+
Du får en service som är otroligt fin. Personalen är mycket bra.
-
Vårt rum var traditionellt grekiskt. Inget fancy och det var skönt att få det genuina.

Bekräftad gäst: 2024-06-11


9 av 10

+
Fantastiskt trevlig personal överlag. Och extra plus till de i poolbaren.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Litet, lugnt och mysigt med jättetrevlig personal!
-
Att poolen som ska vara fri från barn faktiskt är fri från barn

Bekräftad gäst: 2024-06-03


9 av 10

+
Trevlig personal och städningen toppen! Fint hotell men eftersom det fanns kök så kunde själva utrustningen varit lite bättre. Lagom avstånd till centrum.
-
Som ovan så kan köksdelen lite bättre, mer saker för att kunna göra enklare mat.

Bekräftad gäst: 2024-06-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


8 av 10

+
Nytt fräscht hotell. Bra personal.
-
Läget. Framförallt den väg som ledde upp till hotellet var i dåligt skick och dåligt upplyst. Vi blev avsläppta på huvudvägen och fick kämpa med väskorna uppför den långa backen, på en mycket dålig väg.

Bekräftad gäst: 2024-05-24


8 av 10

+
Trevligt läge, bra personal, rent. Överlag väldigt trevligt i förhållande till pris.
-
Det var toppen! Men vi hade bokat 2-rumslägenhet eftersom vi har en bebis som vi hoppades kunna lägga i ett rum. Och jo, visst var det två rum men det fanns ju ingen dörr, i praktiken var det snarare en etta med två sängar.

Bekräftad gäst: 2024-05-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-26


8 av 10

+
Lugnt och trivsamt, samt väl skött.
-
Antal rätter på restaurang del.

Bekräftad gäst: 2023-09-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

388 omdömen
Utmärkt
 
275
Väldigt bra
 
92
Bra
 
17
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-09-24

av R1967COmichaels Stockholms län, Sverige

Gemytligt medelklasshotell

Hotellet ligger en liten bit ifrån Pargas centrum, men det rör sig om en rätt kort promenad för att ta sig dit. På hemväg blir det en skaplig uppförsbacke. Läget är rätt skyddat, så man störs inte alls av passerande trafik eller liknande. Vi promenerade vid flera tillfällen till Valtos beach, vilket tog omkring 40 minuter. Den promenaden blir ansträngande, men är klart värd insatsen. Hotellet som sådant levde upp till de förväntningar vi hade baserat på pris och ranking. Allt på rummet var fungerande och rent, men utan några större finesser. Sängarna var skapligt sköna och pentryt tillräckligt utrustat för att kunna göra lite mer än att koka kaffe. Städningen sköttes mycket bra. Frukosten var på sin höjd medioker. Visst fanns det grundläggande, men kvalitén var sådär. En positiv sak var den trevliga och lugna miljön man åt i, vilket var precis bredvid poolen. Apropå poolen så var den något liten för att kunna simma några längre sträckor i, men den var ren, varm och oftast ganska tom på folk. Överlag var det enligt vår upplevelse aldrig trångt och det fanns alltid några lediga solsängar. Personalen i såväl reception som vid frukosten var mycket trevliga och tillmötesgående och talade bra engelska. De bidrog verkligen till en gemytlig atmosfär. Sammantaget får man på detta hotell ingen lyx, men man får vad man kan förvänta sig.

 
2019-08-31

av snusmatte Nyköping, Sverige

Super härligt hotell

Bodde här 1 vecka i slutet av augusti. Stortrivdes, rummet var fint och välstädat, poolområdet var super mysigt, all personal var glada och trevliga. Hotellet ligger ca 15 min gång från parga centrum. Mycket fina omgivningar med berg och grönska som omgiver hotellet.

 
2019-08-03

av 206dinac

Bra läge och mysig omgivning!

Hotellet ligger i ett fantastiskt läge på promenadavstånd till Parga centrum. Rummet var rymligt, lite gammal inredning och badrummen behöver en uppfräschning men utsikten från balkongen var super! Faciliteterna på hotellet var jättebra. Personalen jättetrevliga och hjälpsamma! God frukost!

 
2017-07-05

av larsb397 Kristianstad, Sverige

Fantastiskt

Väldigt bra hotell. Bra läge, fin pool och en fantastisk personal. Dracos är mitt nya favoritställe. Parga är också väldigt bra. Ett utmärkt ställe att hyra Scooter och köra runt i omgivningarna. Acheron river är ett måste.

 
2016-07-27

av GabriellaMilv Göteborg, Sverige

Fräscht hotell med trevlig personal

Hotellet ligger en bits promenad från Parga C, ca 15 min till piren. Hotellet är fräscht, ungefär som förväntat. Vi bodde på våning 2, hade balkong ut mot skogen och stor säng. På vårt rum fanns kyl med liten frys (perfekt till att frysa två flaskor med vatten till stranden:)), en kokplatta, lite porslin osv. Det fanns även duschkräm, handtvål, hårfön och handdukar. Rummet städades varje dag och var då mycket fräscht och vi fick nya handdukar varje gång vi indikerade att vi ville ha det. Vi betalade 10€ för safetybox för hela veckan. Vi valde först att inte ha AC då vi inte brukar ha problem med värmen. Vi hade inte behövt det även denna gång, om det inte vore för att balkongdörren helt saknar myggnät och det kryllar av mygg! En av oss blev totalt sönderbiten av myggen och vi var tvungna att köpa till AC då det inte gick att sova med dörren på vädring (30€/v). Ett minus för inget myggnät helt klart! Vi gillar frukost och hade beställt till detta (75kr/natt). För detta hade vi förväntat oss lite bättre frukost. Det var olika frukost varje dag. Vissa dagar fanns det yoghurt, andra dagar inte, vissa dagar fanns frukt och grönt, andra inte, vissa dagar serverades både bacon, ägg och korv, andra dagar inget utav det. Hade frukosten innehållit yoghurt, lite frukt och grönt, någon variant av ägg/bacon och bröd varje dag hade det varit bra, men med det ojämna och ibland ringa utbudet hade mer kunnat önskas. Vi föredrar att vara vid havet och ser poolen som ett trevligt komplement att ligga vid en stund innan man går upp på rummet på eftermiddagen. Poolen är inte direkt stor och det verkar vara många sällskap som spenderar en del tid vid poolen. Den var ofta full och det kunde vara svårt att hitta lediga solstolar. Annars är poolområdet trevligt och fräscht med en öppen bar. Närmaste strand är lilla kirioneri dit det tar ca 10 min att gå. Trevlig strand men blir ofta full. En fm promenerade vi till Lichnos beach (ca 1,5 h inkl fotostopp och att vi gick fel). En mycket trevlig promenad om än fysiskt krävande, vi hade träningskläder (ordentliga skor är ett måste). Promenaden ger en fantastisk utsikt över Parga, går genom olivlundar och trevligt landskap. Vill du få lite träning under semestern rekommenderar jag helt klart att gå dit! Vi tog också taxi till Lichnos beach, 8€. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda över vår vistelse på Dracos, hotellet är fräscht och personalen mycket trevlig. Det vi hade kunnat önska är myggnät och lite bättre frukost, med det återvänder vi gärna!