Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
Välstädat
-
Stenhård säng utan bäddmadrass. Värdelös utsikt mot trist bakgård från balkongen. Liten balkong. Tråkig frukost. Trist och ej mysigt hotellrum. Fick ingen hjälp trots att jag påpekade problemen.

Bekräftad gäst: 2023-05-29


7 av 10

+
Sol hela dagen. Trevlig personal. Det lugna läget. Fräsch känsla.
-
Baren med lite väl påpasslig personal och för höga priser. För lite avskildhet mellan uteplatser/balkonger.

Bekräftad gäst: 2023-05-15


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


7 av 10

+
Stora rum och fin utsikt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


9 av 10

+
Trevlig personal, lugnt läge och mysigt poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


10 av 10

+
Mycket trevlig personal, bra frukostbuffé, fint poolområde och familjärt hotell.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-05


8 av 10

+
Service, poolområde
-
Lägenhetshotell men rummet var snarare ett dubbelrum (med kyl/spisplatta). Bokat via Booking senaste åren och då vet man vilket rum man får så kommer gå tillbaka till det. Långt till stan och svårt att få tag i taxi Tråkig frukost

Bekräftad gäst: 2022-08-05


9 av 10

+
Stora rum och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-22


10 av 10

+
Fräscht och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

381 omdömen
Utmärkt
 
269
Väldigt bra
 
92
Bra
 
16
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-31

av snusmatte Nyköping, Sverige

Super härligt hotell

Bodde här 1 vecka i slutet av augusti. Stortrivdes, rummet var fint och välstädat, poolområdet var super mysigt, all personal var glada och trevliga. Hotellet ligger ca 15 min gång från parga centrum. Mycket fina omgivningar med berg och grönska som omgiver hotellet.

 
2019-08-03

av 206dinac

Bra läge och mysig omgivning!

Hotellet ligger i ett fantastiskt läge på promenadavstånd till Parga centrum. Rummet var rymligt, lite gammal inredning och badrummen behöver en uppfräschning men utsikten från balkongen var super! Faciliteterna på hotellet var jättebra. Personalen jättetrevliga och hjälpsamma! God frukost!

 
2017-07-05

av larsb397 Kristianstad, Sverige

Fantastiskt

Väldigt bra hotell. Bra läge, fin pool och en fantastisk personal. Dracos är mitt nya favoritställe. Parga är också väldigt bra. Ett utmärkt ställe att hyra Scooter och köra runt i omgivningarna. Acheron river är ett måste.

 
2016-07-27

av GabriellaMilv Göteborg, Sverige

Fräscht hotell med trevlig personal

Hotellet ligger en bits promenad från Parga C, ca 15 min till piren. Hotellet är fräscht, ungefär som förväntat. Vi bodde på våning 2, hade balkong ut mot skogen och stor säng. På vårt rum fanns kyl med liten frys (perfekt till att frysa två flaskor med vatten till stranden:)), en kokplatta, lite porslin osv. Det fanns även duschkräm, handtvål, hårfön och handdukar. Rummet städades varje dag och var då mycket fräscht och vi fick nya handdukar varje gång vi indikerade att vi ville ha det. Vi betalade 10€ för safetybox för hela veckan. Vi valde först att inte ha AC då vi inte brukar ha problem med värmen. Vi hade inte behövt det även denna gång, om det inte vore för att balkongdörren helt saknar myggnät och det kryllar av mygg! En av oss blev totalt sönderbiten av myggen och vi var tvungna att köpa till AC då det inte gick att sova med dörren på vädring (30€/v). Ett minus för inget myggnät helt klart! Vi gillar frukost och hade beställt till detta (75kr/natt). För detta hade vi förväntat oss lite bättre frukost. Det var olika frukost varje dag. Vissa dagar fanns det yoghurt, andra dagar inte, vissa dagar fanns frukt och grönt, andra inte, vissa dagar serverades både bacon, ägg och korv, andra dagar inget utav det. Hade frukosten innehållit yoghurt, lite frukt och grönt, någon variant av ägg/bacon och bröd varje dag hade det varit bra, men med det ojämna och ibland ringa utbudet hade mer kunnat önskas. Vi föredrar att vara vid havet och ser poolen som ett trevligt komplement att ligga vid en stund innan man går upp på rummet på eftermiddagen. Poolen är inte direkt stor och det verkar vara många sällskap som spenderar en del tid vid poolen. Den var ofta full och det kunde vara svårt att hitta lediga solstolar. Annars är poolområdet trevligt och fräscht med en öppen bar. Närmaste strand är lilla kirioneri dit det tar ca 10 min att gå. Trevlig strand men blir ofta full. En fm promenerade vi till Lichnos beach (ca 1,5 h inkl fotostopp och att vi gick fel). En mycket trevlig promenad om än fysiskt krävande, vi hade träningskläder (ordentliga skor är ett måste). Promenaden ger en fantastisk utsikt över Parga, går genom olivlundar och trevligt landskap. Vill du få lite träning under semestern rekommenderar jag helt klart att gå dit! Vi tog också taxi till Lichnos beach, 8€. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda över vår vistelse på Dracos, hotellet är fräscht och personalen mycket trevlig. Det vi hade kunnat önska är myggnät och lite bättre frukost, med det återvänder vi gärna!

 
2016-06-29

av Eje B Göteborg, Sverige

Mycket bra i utkanten av Parga

Ett mycket bra hotell i utkanten av Parga på sluttning. Gångavstånd till Parga, men tag innervägen som är trevligare att gå, så slipper man trafiken. Rummen rent och snyggt. Sängarna mycket bra. Städningen utmärkt. AC mot betalning. Frukosten var tillräckligt rik och god. All personal mycket vänliga och tillmötesgående. Wifi fungerar i restaurang och reception. Parkering finns för hyrbil. Pool och barnpool, synd bara att flertalet solsängar var upptagna och "prenumererades" av samma personer hela tiden från gryning till kväll, trots att man bara fick paxa i max 20 minuter. Lokalvägen alldeles utanför hotellet så körde mestadels av fordonen alldeles för fort, störande och farligt för barn om de skulle springa ut på vägen.