Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rent och snyggt!
-
Väldigt dåligt med förvaringsmöjligheter på ex toalett fanns ingen yta att ställa toalettväskan, samt dåligt med krokar.väldigt trångt med en bäddsoffa i rummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


9 av 10

+
-
Att tänka på, alla är inte bekväma med en lös hund på området.

Bekräftad gäst: 2023-10-03


9 av 10

+
Servicen, snyggt o rent, trevlig o hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-25


9 av 10

+
Svårt att säga vad som var bäst! Hela hotellområdet var otroligt vackert och lugnt! Underbar utsikt mot berg och grönska! Och närheten till Valto strand ( 5 min ) Och personalen var mycket vänliga och trevliga.
-
Är det något man velat ändra på, så är det lite mer variation i frukosten! Lite mer yoghurt och fil att välja på och gärna nybakat bröd & bullar.

Bekräftad gäst: 2023-09-19


7 av 10

+
Balkongen
-
Ingen information om ngt när man kom tyvärr. Fick fråga om allt

Bekräftad gäst: 2023-09-18


10 av 10

+
Allt, älskar detta hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-29


9 av 10

+
Det familjära. Att man får en känsla av att bli personligt hanterad. Att man känns igen.
-
Har varit där innan - vet vad jag får.

Bekräftad gäst: 2023-08-29


10 av 10

+
Lugnt o skönt. Inga bilar som kör omkring. Ägarna är väldigt måna om sina gäster. Inga lyxrum men rent. Bodde i enrummare. Syrran bodde i etage o de var mycket fina o fräscha.
-
Allt var bra. Hade dock önskat lite fler grekiska rätter på menyn.

Bekräftad gäst: 2023-08-21


10 av 10

+
Lugnet samt miljö och service
-
Rummet va trångt samt saknade en bra möjlighet att sitta inne och äta samt vi som va tre personer hade endast två stolar på vår uteplats

Bekräftad gäst: 2023-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

254 omdömen
Utmärkt
 
221
Väldigt bra
 
30
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-08-23

av stevemalle Kalmar, Sverige

Lugnt o fint.

Kom precis hem från Parga. Bodde på Byzantio hotell. Jättetrevlig familj som driver detta hotell. De har även en restaurang inne i Parga som heter Sakis denna måste ni besöka mycket prisvärd o så gott. Plocka in ett par förrätter o en varmrätt o dela. Bor ni på hotellet boka bord med ägaren. Hotellet ligger en bit utanför Parga 15-20 min att gå. Lugna omgivningar. Mycket fin anläggning. Rummen är rena. Vi bodde i enrummare rent o fint. Etagevåning mycket rymlig med jättefin balkong, trägolv mycket fint. Frukost mycket bra. Kaffe, juice tre sorters bröd. Flingor. Yoggi. Frukt. Omelett. Kakor. De har också restaurang på hotellet med mer nationell meny som omelett, sallad, pasta, hamburgare. Ska jag gnälla om något så hade jag önskat ett par enklare grekiska förrätter på menyn också, älskar grekisk mat. Stranden ligger fem minuter bort, man följer en stig bakom hotellet. Taxibåt in till Parga går från stranden kostar 3 euro per person tar några min. Kommer gärna tillbaka. Ägarna är väldigt måna om sina gäster. Tjejen som arbetar eftermiddag o kväll också mycket trevlig. Pussa o krama Thunder från oss.

 
2021-08-31

av lotta_de_laval Kungsbaka

Rogivande, nära strand

Hoppade på en sista minuten och kom till detta hotell. Rent, trevlig personal. Stor pool Fins en poolbar där man kan köpa lättare rätter för en helt ok peng Tar ca 5 min att gå till Valtosstranden Tar ca 20 min att gå över kullen till Parga stad, alternativt kan man ta en taxibåt för 2:50 euro Kan definitivt tänka mig att bo där igen

 
2021-08-02

av anncharlottel419

Familjärt med fantastisk service

Vår familj har bott på hotellet både 2019 och i juli nu 2021. Vi kommer mer än gärna hit flera gånger till! Byzantio är ett lugnt, välskött och familjärt hotell med fantastisk service. Maria och Sakis tillsammans med sina söner gör allt för att få sina gäster att trivas. Att få bli serverad frukostbuffé vid bordet är ett stort plus! Övrig personal på hotellet hjälper till att hålla servicen på topp, här städas och bäddas det på rummen alla dagar i veckan! Vi är mer än nöjda!

 
2019-08-06

av evmajak

Trevligt hotell

Mysigt familjärt hotell kort promenad till Valtos stranden. Rent och snyggt. Familjen Tsovilis tar väl hand om sina gäster. Ett ställe jag gärna åker tillbaka till. Cirka 20 min promenad in till Parga stad vill man inte gå över berget kan man ta båten in till Parga istället 2.50 euro.

 
2019-06-02

av Mamma1949 Gävle, Sverige

mamma49

Trevligt hotell med lugnt och bra läge på Valton Beach sidan i Parga. Lägenheterna är okey men lite för spartanskt utrustade allt uppvägs av otroligt trevlig och servicemind personal ,ett riktigt familjeföretag