Kundomdömen om Bianco

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 186 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Juniorsviten var rymlig, och så läget och utsikten från balkongen!
-
Skulle önska att det fanns sittplatser som inte kräver något inköp, nu fanns bara restaurang och bar att tillgå.

Bekräftad gäst: 2021-07-27


10 av 10

+
Storleken
-
Justera småsaker som t.ex handdukshängare.

Bekräftad gäst: 2021-07-20


+
Trevlig personal, god mat, läget.
-
Området kring poolen, trasig poltrappa. Skulle vara barnfritt hotell men det var det inte. Vaknade på natten av barnskrik. Barn som lekte i polen.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


8 av 10

+
Läget, nära till både bad och centrum. Personalen, trevliga och familjära.
-
Laga badstegen till poolen. Madrasser till solstolar vid poolen.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


8 av 10

+
Frukost inkl personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-13


9 av 10

+
Bra sängar.
-
Frukosten, min man är allergisk mot ägg. Man fick bara göra 1 beställning på frukostmenyn vilket innebar att han fick äta yougurt varje dag. Brödet var torrt och tråkigt med bara marmelad som pålägg.

Bekräftad gäst: 2021-07-12


10 av 10

+
Närhet till allt, bra service och god mat
-
Wifi

Bekräftad gäst: 2021-07-06


10 av 10

+
Familjärt, närhet till allt, underbar personal, god mat
-

Bekräftad gäst: 2021-07-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
13
Bra
 
2
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-06-15

Inlägg av 11johannaw Haninge, Sverige

En pärla!

En pärla i det joniska havet! Jag och sonen bokade resan för 9 mån sedan och har längtat. Hotellet är nice, utmärkt frukost, härlig strand och trevlig samt hjälpsamma människor i personalen. Hotellet har även en trevlig restaurang där vi äter vår lunch. Trevligt och fräscht rum, renoverat, luftkonditionering och balkong med utsikt över havet.

 
2020-08-14

Inlägg av 42larsgunnarn Torslanda, Sverige

Perfekt för vuxna, men vi vill helst ha det för oss själva!!

Rum 17 är det enda rum som har utsikt mot baksidan, alla andra helt eller delvis havsutsikt, alla har AC och balkong och litet pentry. Har bott här nästan varje år sedan 2013 då hotell Bianco och Parga har allt som vi har sökt hos olika grekiska resmål sedan 2000. Hotell, rum, städning, frukost, restaurang, bar, pool och strand får 4 av 5. All personal mycket trevliga och naturligt familjära. Utbud i restauranger och barer i Parga är stort och internationellt och får också 4 av 5. Senast besöket var 27/7-3/8 2020 som första gäster från Sverige i Covid-19 tider skötte sig alla greker föredömligt på hotell, restauranger och barer, med turister slarvade med distansen men det gjorde inte vi och allt var perfekt. Vi ses igen 2021!!

 
2020-01-01

Inlägg av Agge771 Gävle, Sverige

Bra läge

Ett mysigt hotell med bra läge, stranden på andra sidan vägen. Rummet var ok fast balkongen var liten med utsikt mot parkeringen men om ni väljer pool eller havsutsikt så får ni det bättre. Mat och frukost var mycket bra med svenska Tove som var helt fantastisk med sina tips gällande båtar och stigar till alla guldkorn i Parga. Bra underhållning vissa kvällar. Nära centrum med alla restauranger och barer men ändå inte mitt i smeten.

 
2019-09-23

Inlägg av standuplars osby

Perfekt på alla sätt och vis!

Snyggt och trevligt. Välstädat. Lite små rum kanske men... 10 m till stranden, 0 meter till poolen, 0 meter till stadskärnan!!! Bättre kan man inte få det! Trevlig och omhändertagande ägarfamilj. Fixade det där lite extra!

 
2019-07-29

Inlägg av stefanmalmros Helsingborg, Sverige

The Best Hotel personal in Parga!❤️❤️❤️❤️

Mycket fint och fräscha rum, ett utav de bättre sängar vi sovit i utomlands. Bra städning, och vilken service från personal i lobby, bar, restaurang och på beachen. Lamin,Elsa,Kladdish, Tove,Rania mfl. Ni är fantastiska 🇸🇪❤️🇸🇪❤️🇸🇪❤️