Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 194 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fräscht rent trevlig personal Utmärkt strand med sköna solstolar Bra AC på rummet
-
Alltför hög musik alltför sent på natten Trist frukostbuffé, mkt var slut när vi kom ner vid 9 och fylldes inte på. Varma kylprodukter och kalla produkter som skulle varit varma.

Bekräftad gäst: 2024-06-11


6 av 10

+
Personalen med ägarfamiljen .....underbara
-
Lite torftig o enahanda frukost!

Bekräftad gäst: 2024-06-11


8 av 10

+
Närheten
-
Under två tillfällen under en vecka var Frukosten slut när vi kom vid niotiden. Det fylldes inte på.

Bekräftad gäst: 2024-06-11


8 av 10

+
Läget, personal, restaurang
-

Bekräftad gäst: 2024-06-10


6 av 10

+
Nära till stranden och strandpromenad och restauranger
-
Lyhört spelades musik varje kväll till 00.30 Poolen var inte uppvärmd så det inte så bra att bada i den

Bekräftad gäst: 2024-06-10


6 av 10

+
Läget
-
Vi fick inte rummet vi bokat,hade bokat markterass o poolutsikt. Dom lovade ordna det men dom skyllde ifrån sig att dom inte fick tag i dom men vi såg ju dom. Onsdag sa vi att vi behåller rummet vi hade. Duschen fungerade inte bara den lilla,det skulle komma 1 handyman men ingen kom.Acn lät illa o levde sitt eget liv.Alldeles förmycket i skatt för detta hotell.7 euroextra/natt. Inte värt det. Inget 4 stjärnigt hotell.

Bekräftad gäst: 2024-06-10


4 av 10

+
Läget
-
Har gjort en reklamation på resan och beskrivit besvikelsen där.

Bekräftad gäst: 2024-06-04


10 av 10

+
Läget o balkong.
-
Fixa hyllor i badrummet så att man slipper ha sina hygienartiklar på golvet. Lite bättre Wifi vore önskvärt.

Bekräftad gäst: 2024-06-04


10 av 10

+
Rent och fräscht trevlig personal
-
Rummen var väldigt små men det var rent och snyggt svårt att göra något åt

Bekräftad gäst: 2024-05-28


8 av 10

+
Personalen
-
Lite småsaker bara, trasig toarullehållare Inger att hänga badkläder på

Bekräftad gäst: 2024-05-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

64 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
15
Bra
 
6
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-09-29

av Elina Z Linköping, Sverige

Nöjda.

Vi bodde på Piccolo Bianco som är en byggnad med 11 rum ca 150 meter bort från Bianco (men vi åt frukost och checkade in/ut på Bianco där det även fanns en liten pool). Rummet var enkelt men i ok storlek, fint badrum, bra städning, köks del, balkong och väldigt skön säng! Enda nackdelen med rummet var att om man gick och la sig innan midnatt hördes ljud från restaurangen på andra sidan gatan och det var väldigt lyhört. Vår vän som bodde i ett annat rum hade avloppslukt vid vissa tillfällen, men vi märkte aldrig av det. Trevlig personal!

 
2023-06-19

av V2234YMmariep Split, Kroatien

Inte så bra som vi trott.

Hotellet var rent och snyggt men väldigt lyhört. Troligtvis tvättade de om nätterna och centrifugeringen höll oss vakna flera nätter. Musik och ljud från restaurangen och bakgatan hördes hur tydligt som helst. Maten på frukosten var ordinär men det tig slut sv mycket redan en timme innan sluttid. Ett annat minus var att man behövde gå igenom baren med gäster för att komma till den pyttelilla poolen. Ett jättestort plus går däremot till killen på stranden som skötte solstolar och leverans från baren. Alltid med ett leende och med gästernas bästa i åtanke.

 
2022-06-27

av SariA_13 Stockholm, Sverige

Bianco

Har bott på Bianco i 2 veckor. Fina rum och utsikten är fantastisk i rum 1-7 resten är begränsad utsikt. Finns 1 st superium rum nr 17 beställ inte den utsikt mot parkering och balkongen är så liten att det inte går att sitta där. Finns Pool men ej någon dusch vid poolen du får gå ner till stranden där det finns 1 dusch! Ni får även akta Er när ni duschar inne på rummet för helt plötsligt blir det kokande vatten 90 grader, livsfarligt!! Påpekade om det men det händer ingenting. Finns ingen folder på rummet där det skulle kunna skrivas när frukost är om parkering och andra bra tips. Ägaren Ioannis är det mest otrevliga person vi träffat. Otrevlig mot gäster och det värsta otrevlig attityd mot de som jobbar där. Träffade på en av servitriserna gråtandes på toaletten en kväll. När du ska åka hem och måste lämna rummet kl 12 så har du ingenstans att duscha du blir rekommenderad till en stranden till duschen som bara är kall vatten! Transfer går kl 1800 så det blir lång väntan!!

 
2022-06-23

av Olle R

Överlag helt suveränt

Vi bodde inte på huvudhotellet utan på deras mindre hotell som heter Piccolo Bianco, ligger 150 m från det stora hotellet där man äter frukost och får nyttja deras pool. Piccolo Bianco: Delvis ett lägenhetshotell på två plan utan hiss. -Rummet (nr 8) saknade en duschdörr till duschkabinen. Det saknades en fläkt i badrummet, fanns dock litet fönster. Badrummet saknade krokar och då det var uppenbart trasigt. Duschkabinen saknade möjlighet att hänga upp duschmunstycket pga att hållaren var trasig. En lampa var trasig. Övriga rummet och balkongen var kanon förutom att klädhängare på balkongen också var trasig. Något hårda sängar även för den som är van vid hårda sängar. Be om en extra kudde då dom lämnade något mer att önska. Rummen väldigt ljudisolerade mot gatan och trafiken upplevdes inte störande. Väldigt lyhört ut mot trapphuset men ingen överdriven trafik där. Städningen var perfekt, inget att anmärka på! Frukosten på hotellet: Buffé. Väldigt fräsch med både kalla och varma rätter. Frukosten höll över medelstandard och servicen var suverän. Personalen var extremt serviceminded! Lunch på hotellet: Stora och bra luncher och bra service. Vissa annorlunda versioner på rätter. Poolen: Liten men fräsch pool. 4x8 m ungefär. Solstolar och parasoll. Stranden kostar en solstol med parasoll 10 euro alt 8 euro beroende på strand. Överlag ett suveränt hotell med tanke på kostnaden.

 
2022-05-18

av V6516RWmonicam

Fantastiskt

Ett helt underbart litet mysigt hotell precis vid stranden, fantastisk mat o personal! Alla gör sitt yttersta för att du ska trivas och må bra! Vattnet är så rent o klart.. Kan inte annat än förälska sig...Vi kommer tillbaka!