Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 239 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
Personal saknas i receptionen. När vi skulle checka in fanns det inte registrerat att vi skulle bo på hotellet. Som tur var fanns det ändå ett rum. Tog alltså onödigt lång tid att checka in. Det var sista veckan vi var där för säsongen, men det kändes konstigt att det inte fanns en enda stol att sitta på i restaurangen under em. De var för snabba med att plocka ner allt

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Läget OCH TREVLIG PERSONAL
-
gym

Bekräftad gäst: 2021-10-11


9 av 10

+
Läget och maten
-
Bättre Wi-Fi, det var uselt hela tiden och det berodde inte bara på vädret som orsakade en del avbrott

Bekräftad gäst: 2021-10-11


7 av 10

+
Maten och läget.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-05


7 av 10

+
Läget
-
Det fattades en duschvägg i badrummet som enligt personalen förra gästen haft sönder. När vi påtalade detta för ansvariga på hotellet möttes av nonchalans trots att det var omöjligt att duscha utan att blöta ner hela golvet. Vi föreslog flera olika alternativ till lösning bl a att provisoriskt duschdraperi eftersom det skulle ta 3 månader att få fram en ny vägg. Vi tänkte också att vi kanske kunde få ett nytt rum eftersom det stod skyltar utanför hotellet med reklam för lediga rum med havsutsikt. Men icke. Dåligt skött av hotellet. Vi pratade med representanter för Apollo på plats men de kunde inget göra.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-04


7 av 10

+
läget, fantastiskt vid stranden. Vacker vy från frukost och matsal.
-
Rörigt med folk som aldrig finns i receptionen. Svårt att få svar på frågor. Vi skrev upp restaurangnota för vin flera ggr och när vi skulle betala på avresedagen hade vi druckit för 56 euro men mannen som tydligen är ägare skulle debitera oss för 91 euro och bad inte ens om ursäkt ens när han fick korrigera. Kändes lite som att de försöka lura oss

Bekräftad gäst: 2021-10-04


8 av 10

+
-
En del av personalen kunde ha varit trevligare.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
LÄGET
-

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

48 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
14
Bra
 
3
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-10-03

av Adventure57948570540 Stockholm, Sverige

Superfint hotell med bästa läget

Superfint hotell med bra läge!! Fina smårum, sköna sängar - rent & fräscht. Ligger precis vid stranden där solstolar var reserverade för gäster + service att beställa mat & dryck. Bra restaurang för lunch & middag + goda drinkar. Trevlig personal! Kan verkligen rekommendera detta hotellđŸ€©

 
2021-08-18

av Kicki N Sundsvall, Sverige

Fantastisk utsikt med bra läge och nära till allt

Fint hotell som ligger centralt. Boka rum med havsutsikt. Fantastisk utsikt. Hotellet ligger bara några meter från stranden. Liten väg måste korsas. Fin restaurang på hotellet samt en bar. Visst ljud hörs från baren på kvällen.

 
2021-06-15

av 11johannaw Haninge, Sverige

En pärla!

En pärla i det joniska havet! Jag och sonen bokade resan för 9 mån sedan och har längtat. Hotellet är nice, utmärkt frukost, härlig strand och trevlig samt hjälpsamma människor i personalen. Hotellet har även en trevlig restaurang där vi äter vår lunch. Trevligt och fräscht rum, renoverat, luftkonditionering och balkong med utsikt över havet.

 
2020-08-14

av 42larsgunnarn Torslanda, Sverige

Perfekt för vuxna, men vi vill helst ha det för oss själva!!

Rum 17 är det enda rum som har utsikt mot baksidan, alla andra helt eller delvis havsutsikt, alla har AC och balkong och litet pentry. Har bott här nästan varje år sedan 2013 då hotell Bianco och Parga har allt som vi har sökt hos olika grekiska resmål sedan 2000. Hotell, rum, städning, frukost, restaurang, bar, pool och strand får 4 av 5. All personal mycket trevliga och naturligt familjära. Utbud i restauranger och barer i Parga är stort och internationellt och får också 4 av 5. Senast besöket var 27/7-3/8 2020 som första gäster från Sverige i Covid-19 tider skötte sig alla greker föredömligt på hotell, restauranger och barer, med turister slarvade med distansen men det gjorde inte vi och allt var perfekt. Vi ses igen 2021!!

 
2020-01-01

av Agge771 Gävle, Sverige

Bra läge

Ett mysigt hotell med bra läge, stranden på andra sidan vägen. Rummet var ok fast balkongen var liten med utsikt mot parkeringen men om ni väljer pool eller havsutsikt så får ni det bättre. Mat och frukost var mycket bra med svenska Tove som var helt fantastisk med sina tips gällande båtar och stigar till alla guldkorn i Parga. Bra underhållning vissa kvällar. Nära centrum med alla restauranger och barer men ändå inte mitt i smeten.