Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 184 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


10 av 10

+
Det är ett fantastiskt hotell med perfekt läge!!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-13


9 av 10

+
Läget. Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-09-12


7 av 10

+
Löget
-
Fick detta hotell som ersättning istf Bianco och utsikt saknades och ingen pool och superhård söng

Bekräftad gäst: 2022-09-12


5 av 10

+
Hotellets läge vid stranden och närhet till hamn och centrum. Också en helt okej frukost och god mat i restaurangen. Vänlig personal!
-
Till vårt superior rum var det en balkong som var väldigt liten, fick knappt plats med två stolar och bord. Den låg dessutom ovanför hotellets kök och precis vid parkeringen. Mycket matos och fläktljud, och avgaser som kom upp på balkongen och in i rummet. Vi hade förväntat oss en balkong som gick att använda. Då det var den enda balkongen åt det hållet kan Apollo mer tydligt beskriva i sin ”katalog” hur den ligger / utsikten mm.

Bekräftad gäst: 2022-09-12


9 av 10

+
Rum med utsikt. Nära till allt. Musikväll m bra artist.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-12


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-12


7 av 10

+
Läget kan inte bli så mycket bättre. Serveringspersonalen var jättetrevliga och hjälpsamma. God lunch och goda drinkar på kvällen.
-
Toalettstolen läckte, Duschen saknade en dörr, Krokar att hänga handdukar på var trasiga i badrummet. Vi meddelade detta när vi kom och personalen såg lite undrande ut. Deras sätt att "laga" toan på var att lägga en handduk bakom så att det värsta av läckan stannade där tills den var full och det började rinna ut på golvet igen. Inget vidare att sitta med fötterna i toavatten hela vistelsen och sedan gå runt med det i rummet. Vi bad om extra handdukar för att hindra vattnet samt även för att torka upp allt som läckte ur duschen men det gick inte att få. Väldigt märkligt bemötande! Blöta golv är även en risk för att man skall halka och skada sig vilket ni bör ta upp med ägarna. Vi har även läst tidigare recensioner där det står om detta och det verkar ju inte bli ordnat. Ingen kompensation erbjöds heller vilket är otroligt konstigt.

Bekräftad gäst: 2022-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
14
Bra
 
4
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-06-27

av SariA_13 Stockholm, Sverige

Bianco

Har bott på Bianco i 2 veckor. Fina rum och utsikten är fantastisk i rum 1-7 resten är begränsad utsikt. Finns 1 st superium rum nr 17 beställ inte den utsikt mot parkering och balkongen är så liten att det inte går att sitta där. Finns Pool men ej någon dusch vid poolen du får gå ner till stranden där det finns 1 dusch! Ni får även akta Er när ni duschar inne på rummet för helt plötsligt blir det kokande vatten 90 grader, livsfarligt!! Påpekade om det men det händer ingenting. Finns ingen folder på rummet där det skulle kunna skrivas när frukost är om parkering och andra bra tips. Ägaren Ioannis är det mest otrevliga person vi träffat. Otrevlig mot gäster och det värsta otrevlig attityd mot de som jobbar där. Träffade på en av servitriserna gråtandes på toaletten en kväll. När du ska åka hem och måste lämna rummet kl 12 så har du ingenstans att duscha du blir rekommenderad till en stranden till duschen som bara är kall vatten! Transfer går kl 1800 så det blir lång väntan!!

 
2022-06-23

av Olle R

Överlag helt suveränt

Vi bodde inte på huvudhotellet utan på deras mindre hotell som heter Piccolo Bianco, ligger 150 m från det stora hotellet där man äter frukost och får nyttja deras pool. Piccolo Bianco: Delvis ett lägenhetshotell på två plan utan hiss. -Rummet (nr 8) saknade en duschdörr till duschkabinen. Det saknades en fläkt i badrummet, fanns dock litet fönster. Badrummet saknade krokar och då det var uppenbart trasigt. Duschkabinen saknade möjlighet att hänga upp duschmunstycket pga att hållaren var trasig. En lampa var trasig. Övriga rummet och balkongen var kanon förutom att klädhängare på balkongen också var trasig. Något hårda sängar även för den som är van vid hårda sängar. Be om en extra kudde då dom lämnade något mer att önska. Rummen väldigt ljudisolerade mot gatan och trafiken upplevdes inte störande. Väldigt lyhört ut mot trapphuset men ingen överdriven trafik där. Städningen var perfekt, inget att anmärka på! Frukosten på hotellet: Buffé. Väldigt fräsch med både kalla och varma rätter. Frukosten höll över medelstandard och servicen var suverän. Personalen var extremt serviceminded! Lunch på hotellet: Stora och bra luncher och bra service. Vissa annorlunda versioner på rätter. Poolen: Liten men fräsch pool. 4x8 m ungefär. Solstolar och parasoll. Stranden kostar en solstol med parasoll 10 euro alt 8 euro beroende på strand. Överlag ett suveränt hotell med tanke på kostnaden.

 
2022-05-18

av V6516RWmonicam

Fantastiskt

Ett helt underbart litet mysigt hotell precis vid stranden, fantastisk mat o personal! Alla gör sitt yttersta för att du ska trivas och må bra! Vattnet är så rent o klart.. Kan inte annat än förälska sig...Vi kommer tillbaka!

 
2021-10-03

av Adventure57948570540 Stockholm, Sverige

Superfint hotell med bästa läget

Superfint hotell med bra läge!! Fina smårum, sköna sängar - rent & fräscht. Ligger precis vid stranden där solstolar var reserverade för gäster + service att beställa mat & dryck. Bra restaurang för lunch & middag + goda drinkar. Trevlig personal! Kan verkligen rekommendera detta hotell🤩

 
2021-08-18

av Kicki N Timrå, Sverige

Fantastisk utsikt med bra läge och nära till allt

Fint hotell som ligger centralt. Boka rum med havsutsikt. Fantastisk utsikt. Hotellet ligger bara några meter från stranden. Liten väg måste korsas. Fin restaurang på hotellet samt en bar. Visst ljud hörs från baren på kvällen.