Kundomdömen om Bella Vista Parga

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget, storleken och man känner sig omhändertagen. Sköna sängar för att vara i Grekland!
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Lugnt läge.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-25


5 av 10

+
Poolen
-
Spindlar och skalbaggar kröp in genom dörrens springa

Bekräftad gäst: 2023-08-21


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-28


7 av 10

+
Poolen. Aircondition.
-
Bussturerna in till stan ställdes ofta in! Ibland blev man hänvisad till taxi eller fick hoppa in ett gäng i ägarens lilla bil. Ofta orkade de inte köra hela vägen utan stannade en bit utanför stan, vilket var tufft i värmen.

Bekräftad gäst: 2023-07-28


5 av 10

+
Läget
-
Det var lite rostigt men helt ok för priset

Bekräftad gäst: 2023-07-17


7 av 10

+
Städningen
-
Trisst att det inte var en OK restaurang och det lite för risiga rum. Poolen var ganska grund vilket gjorde vattnet väldigt varmt.

Bekräftad gäst: 2023-07-17


9 av 10

+
Lugnt, skönt och bra med en promenad till en perfekt strand.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-19


9 av 10

+
Rent o frächt, trevlig personal, sköna sängar
-
Läget lite jobbigt, med väldigt kuperad terräng- men personalen ställde upp och skjutsade 0m man bad om det

Bekräftad gäst: 2023-06-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

129 omdömen
Utmärkt
 
91
Väldigt bra
 
33
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-22

av Magdalena E Långasjö, Sverige

Vi är så nöjda!

Vår bröllopsresa blev två veckor i vackra Parga. Beredda att få reaktioner på vårt samkönade äktenskap gav vi oss iväg, men på Bella Vista har vi varit trygga och blivit väl emottagna. Bra rum, skönt poolhäng, fantastisk strand (Lichnos) och god kommunikation in till Parga med minibussen. Man blir snabbt tjenis med Christos och övrig personal och hjälpsam & god stämning bland hotellgästerna.

 
2015-07-15

av Anna R Malmö, Skåne County, Sweden

Välskött lägenhetshotell vid en underbar strand

Jag bodde på Bella Vista en vecka i juli 2015 med mina två tonåringar. Vi hade en liten lägenhet med en extrasäng. Allt var i gott skick och städades mycket ordentligt var dag. Vasilis i baren hade full koll på allt man kunde önska. Poolen var skön att ha ha då det var kokhett och ibland jobbigt att gå ner(eller framförallt upp)till den vackra stranden.. Där nere fanns en camping med en liten butik och några restauranger. För mer utbud tog vi minibussen för 1euro per person in till Parga några kvällar. Jag är glad att vi bodde vid Lichnosstranden och inte i Parga, som är långt mer turistiskt. Jag reser gärna tillbaka hit men kanske när det är lite svalare för att utforska omgivningarna mer.

 
2024-05-24

av janne r

Hyvä ++ hotelli

Pienehkö mutta idyllinen hotelli. Sijainti n.3km pargan keskustasta. Kuljetus keskustaan 4 kertaa päivässä ja maksaa 2e / hlö. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Hyvä allas alue ja poolbar. Hienot näkymät merelle ja Lichnos beach n.700 m. Huoneet hyvin varusteltuja jääkaapilla, kahvin ja vedekeittimillä, keittolevyllä ja mikrolla. TV löytyy myös sekä kassakaappi ja ilmastointi ja huoneen varustus kuuluu siis hintaan

 
2023-08-07

av Escape474933

Χαλια

Δεν το έχω ξανά κάνει να γράψω άσχημη κριτική για ξενοδοχείο Έμεινα 2 βραδυα η αλήθεια είναι ότι αν δεν μου έπαιρναν τα λεφτα πριν μπω στο δωμάτιο και το δω δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω κάτι ήξεραν μαλλον. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες πάρα πολύ παλιό και βρώμικο θα έλεγα έδωσα 100 ευρω το βραδυ και δεν το έχω ξανά δει αυτό. Τα μαξιλάρια είχαν κιτρινίλες το στρώμα βούλιαζε σε έπιανε η μέση σου το κρεβάτι σαν νοσοκομειακο μπαμπού με μηχανισμό. Ο Κυριος που μας υποδέχθηκε ναι ήταν καλός και ευγενικός αλλά για το ξενοδοχείο δεν έχω τίποτα θετικό να πω εχω και φωτογραφίες

 
2023-09-29

av uk2000steve Etchingham, Storbritannien

Hidden Hotel hideaway

This is a small, but very friendly hotel, hidden away on the hillside overlooking Litchnos Beach The food is okay, but with a limited choice. There is always room around the poor side with plenty of sunbeds and has a marvellous sister of the bay. The hotel runs limited shuttles into Parga for only €2 each way per person. The rooms are very basic, but certainly good enough for your holiday to have a lovely stay. The staff are friendly and very helpful, especially the owner Christos. The walk down to Lich, North Beach takes 10 minutes down a very steep hill. You can walk back, but it is steep and give yourself plenty of time 😎 would certainly recommend this place for a weeks break at a time.