Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fräscht centralt och mycket trevlig personal.
-
Allt var bra.

Bekräftad gäst: 2024-06-14


9 av 10

+
Rent snyggt . Bra personal och Serviceinriktade .
-
Mycket trafik och restaurang precis granne vilket kunde vara störande med mycket ljud.

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Rent och fint, trevlig personal, hjälpsamma. Bra läge på orten.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


8 av 10

+
Fint, välstädat
-
Lyhört

Bekräftad gäst: 2024-06-03


10 av 10

+
Poolen och läget
-

Bekräftad gäst: 2024-06-03


9 av 10

+
Bra städning. Sköna sängar. Bra ljudisolerat
-
Hade väl inga förväntningar - men duschen var väldigt liten. En förbättring som jag vill passa på att säga här som gäller alla hotell/lägenheter jag bott i: Varför finns det inte lite mer upphängningsanordningar? Som man kan hänga upp bl a handdukar på? Det är nog det enda.

Bekräftad gäst: 2024-05-31


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


10 av 10

+
Service på topp
-
Inget att klaga över

Bekräftad gäst: 2024-05-24


9 av 10

+
Städning, og vännlig og hjelpsom betjening/eiger av hotellet. Pent og fresht rom gode senger og puter. bra møbler. Deilig med et pool, og nydelige solsenger
-
Støy fra trafikk når man har rom som vender ut mot gaten. Måtte sove med øreplugger hele oppholdet pga mopeder og biler som startet opp. Men ønsker ikke å klage på hotellet. Det er ikke deres feil, men noe å tenke på når man booker hotell. Vi hadde jo kveldssol lenge der da.

Bekräftad gäst: 2024-05-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

28% av resenärerna rekommenderar

90 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
11
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-07-15

av Companion11486629620 Karlstad, Sverige

Pittoreska "pärlan" Parga i Grekland ❣️

Ett familjeägt och mycket mysigt hotell som verkligen kan rekommenderas! Ägarinnan Katerina var väldigt vänlig och hjälpsam❣️ Hotellet låg bra med rätt läge till restauranger och affärer. En av de bästa restaurangerna låg precis bredvid Antonis! Ett plus var poolen och solstolarna som fanns vid hotellet. Hotellet var välskött och charmigt❣️🌿🌸😊

 
2023-06-15

av W9634URmaries Göteborg

En härlig vecka 🤗

Mysigt hotell med ett väldigt bra läge. Fina rum,trevlig pool & bästa Katarina ❤️ Rent & snyggt överallt. Stor eloge till damen som sköter städningen. Trivdes jätte bra och återkommer gärna. Parga är en fantastisk mysig och genuin liten stad. Valtos Beach kan jag rekommendera, härlig badplats…. Marie & Kate

 
2022-09-23

av Jampan66 Norrköping, Sverige

Nöjd resenär

Läget, renligheten och en serviceminded Katarina. Rekommenderas, framförallt för par. Om tillbaka till Parga så troligt att bo här igen. Enkelt bra hotell med närhet till allt vilket vi uppskattade. Sköna sängar ett plus också. Mao: Toppen!

 
2022-09-09

av Annika L

Allt är perfekt!

Bästa trestjärniga hotell jag bott Rent, fräscht. Läget är perfekt,nära till allt. Sängarna är fantastiska (och jag är väldigt säng kräsen :-)) Enda negativa är väl att duschen är lite liten, och att rummet totalt är i storlek som ett hotellrum, fast med litet pentry. Katerina som är hotellvärd är mycket trevlig och serviceminded. Kommer definitivt bo här igen. PS bästa restaurangen i Parga ligger vägg i vägg d.s

 
2022-06-10

av jessicahX519JM

Bästa lägenhetshotellet

Trevlig personal. Grym service. Nystädat, bäddat,diskat o nya handdukar varje dag. Poolen städades minst 1 ggn om dagen. Både parasoll o solstolar torkades av varje dag. Klart bästa stället som jag har hyrt av.