Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Service, städning, läge
-
Hylla i duschen, större dusch

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Rent og pent
-
Parasoll på balkongen

Bekräftad gäst: 2021-09-27


9 av 10

+
Trevligt bemötande, bra sängar .
-
Service på vissa ac-aggregat .

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Allt var bra, speciellt Katarina
-
Inget jag kan komma på.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


9 av 10

+
Servicen, bra läge o sängarna
-
Lite mer grejer till köket, hade önskat vinglas tillexempel

Bekräftad gäst: 2021-09-20


10 av 10

+
Mottagandet och centrala läget. Fantastisk ägarinna.
-
Ev en extra stol i sovrum och en extra hylla i badrum.

Bekräftad gäst: 2021-09-13


10 av 10

+
Rent och snyggt samt bra läge
-
Inget hotell utan lägenhet Antonio resort

Bekräftad gäst: 2021-09-13


9 av 10

+
Servicen och städ
-
Vi skulle bli hämtade vid transferbussen men det blev vi inte om det var hotellet eller Apollo som missade vet jag ej. Vi fick gå en längre bit med resväskor

Bekräftad gäst: 2021-09-07


9 av 10

+
Fantastisk service av den trevliga personalen. Superordning på hotellet och städningen perfekt, verkligen rent och snyggt! Värdinnan/ägarinnan var så trevlig och hjälpsam.
-
Parasoll på balkongen.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


9 av 10

+
Lugnt och trevlig och hjälpsam personal.
-
AC n strulade en del och behöver nog bytas ut då den nog sett sina bästa dagar.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

28% av resenärerna rekommenderar

71 omdömen
Utmärkt
 
60
Väldigt bra
 
10
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-10-04

av evaulrika70 Östersund, Sverige

Fanatiska Katerina

Fantastiskt trevlig hon Katerina som äger hotellet . Välskött , jättebra städning varje dag . Fina rena rum. Vi hade balkong mot poolen , mysigt . Vi badade dock inte i den . Läget är bra, nära centrum och ca 300 m till krioneri Stranden Kul med ett litet barbord i receptionen där hon bjöd Tack för en underbar vecka Rekommenderar verkligen detta hotell Tack❤️

 
2019-07-20

av lottaf897 Stockholm, Sverige

Ett härligt hotell

Villa Antonia är ett superbra hotell att bo på. Rent och fräscht och trots att det ligger vid en relativt hårt trafikerad väg var det väldigt lugnt och tyst. Värdinnan var otroligt hjälpsam och supertrevlig. Hon gav många tips om sådant som var värdefullt att veta om Parga. Om jag åker tillbaka bor jag gärna på Villa Antonia igen.

 
2018-08-07

av Alexandros K

Enastående * * * * *

Efter att ha tittat runt på många olika hotell med flera stjärnor valde vi till slut att boka Villa Antonis efter att ha läst på recensioner samt deras fina betyg på nätet. Parga var fantastiskt fint men pricken över i:er var nog hotellet och servicen efter en summering några dagar senare. Superfräscha rum och väldigt bra läge till allt. Antonis och Katerina fanns alltid till hands när man behövde något. Varma rekommendationer till Parga och ännu varmare rekommendationer till Villa Antonis.

 
2018-07-17

av 785agnetas Solna, Sverige

Bra på alla sätt

Ett fräscht litet hotell med nära till allt. Alltid välvilliga med tips på fin badstrand till restauranger. På avresedagen plockade de fram handduk och tvål och erbjöd oss dusch så vi skulle känna oss fräscha när vi reste hem, så fint och omtänksamt. Rekommenderar det varmt och kommer gärna tillbaka.

 
2018-06-13

av Anita D Sverige

sagjo

Ett mycket trevligt ställe. Ägarna var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Poolen var väldigt trevlig med inte allt för mycket folk. Rekommenderar verkligen detta hotell om man bara vill ha ett rum med kokmöjligheter