Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 81 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Det var rent o snyggt o personligt.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


6 av 10

+
Läget
-
Brandsäkerhet.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Snyggt rent och trevlig personal. Inget att klaga på
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Ordning o reda, rent i fräscht
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Rent och städat sköna sängar . Bästa städerska och Katerina som äger hotellet så underbar .
-
För lite köksprylar

Bekräftad gäst: 2023-09-26


10 av 10

+
Värdinnans välkomnande ! Pentry och kunna äta egen frukost på balkongen. Även kvällen efter fin middag på strandpromenadens utmärkta restauranger slutade ”hemma” på balkongen i den ljumma natten.
-
Stark trafik utanför hotellet. Men det kan ju inte hotellet hjälpa. Parga skulle behöva trafikregleras. Mera enkelriktat !

Bekräftad gäst: 2023-09-08


8 av 10

+
Sköna sängar, rent och fint.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-08


10 av 10

+
Rent och trevlig ägare, väldigt hjälpsam
-

Bekräftad gäst: 2023-08-21


10 av 10

+
Exemplariskt städning, låg centralt
-

Bekräftad gäst: 2023-07-17


10 av 10

+
Caterina är mycket tillmötesgående och hjälpsam, Det ligger centralt och har pool.
-
Observera att frågan om flygresan längre fram i enkäten gäller för resan på ditvägen 23/7 tidigt på morgonen då servicen var ur usel. Mycket bättre när Apollo hade Novair. Hemresan var bra.

Bekräftad gäst: 2023-07-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

28% av resenärerna rekommenderar

90 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
11
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-07-15

av Companion11486629620 Karlstad, Sverige

Pittoreska "pärlan" Parga i Grekland ❣️

Ett familjeägt och mycket mysigt hotell som verkligen kan rekommenderas! Ägarinnan Katerina var väldigt vänlig och hjälpsam❣️ Hotellet låg bra med rätt läge till restauranger och affärer. En av de bästa restaurangerna låg precis bredvid Antonis! Ett plus var poolen och solstolarna som fanns vid hotellet. Hotellet var välskött och charmigt❣️🌿🌸😊

 
2023-06-15

av W9634URmaries Göteborg

En härlig vecka 🤗

Mysigt hotell med ett väldigt bra läge. Fina rum,trevlig pool & bästa Katarina ❤️ Rent & snyggt överallt. Stor eloge till damen som sköter städningen. Trivdes jätte bra och återkommer gärna. Parga är en fantastisk mysig och genuin liten stad. Valtos Beach kan jag rekommendera, härlig badplats…. Marie & Kate

 
2022-09-23

av Jampan66 Norrköping, Sverige

Nöjd resenär

Läget, renligheten och en serviceminded Katarina. Rekommenderas, framförallt för par. Om tillbaka till Parga så troligt att bo här igen. Enkelt bra hotell med närhet till allt vilket vi uppskattade. Sköna sängar ett plus också. Mao: Toppen!

 
2022-09-09

av Annika L

Allt är perfekt!

Bästa trestjärniga hotell jag bott Rent, fräscht. Läget är perfekt,nära till allt. Sängarna är fantastiska (och jag är väldigt säng kräsen :-)) Enda negativa är väl att duschen är lite liten, och att rummet totalt är i storlek som ett hotellrum, fast med litet pentry. Katerina som är hotellvärd är mycket trevlig och serviceminded. Kommer definitivt bo här igen. PS bästa restaurangen i Parga ligger vägg i vägg d.s

 
2022-06-10

av jessicahX519JM

Bästa lägenhetshotellet

Trevlig personal. Grym service. Nystädat, bäddat,diskat o nya handdukar varje dag. Poolen städades minst 1 ggn om dagen. Både parasoll o solstolar torkades av varje dag. Klart bästa stället som jag har hyrt av.