Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Städningen
-
Ägaren borde gå en charmkurs ägaren inte speciellt trevlig

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Det var fräscht och bra med kylskåp med frysfack i minilägenheten. Närheten till matbutikerna, till stranden och till byn var kanon. Bra med tillgång till dusch och bagageutrymme efter utcheckning.
-
Det hade varit trevligt om poolen var öppen lite längre än 10-19. En flaska vatten i kylen vid ankomst hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2023-07-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-25


10 av 10

+
Rent och välskött. Välkomnande mottagande av managern och hans familj.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-18


7 av 10

+
Rent och fräscht
-
Familjen som äger hotellet kändes lite övervakande. En smula obehagligt att man var tvungen att passera familjens middagsbord varje gång man lämnade hotellet. Vore fint om man kunde lämna hotellet utan att känna sig som en olydig tonåring på vift.

Bekräftad gäst: 2023-07-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

164 omdömen
Utmärkt
 
106
Väldigt bra
 
36
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-06-07

av 43242Varberg Varbergs kommun, Sverige

Utmärkt lägenhetshotell med lugnt läge

Ett alldeles utmärkt lägenhetshotell med lugnt läge. Ligger ganska nära centrum och badstränderna. Akis och hans föräldrar ser till att alla trivs och att det är ordning i poolen. Många solstolar som räcker till alla kring den ganska stora poolen. Lägenheterna bra och mycket välstädade men ganska hårda sängar. Saknade dock mikrovågsugn.

 
2015-09-01

av Choouwa Göteborg, Sverige

Pargadise

Efter bara en vecka började Akis studios och Parga kännas som ett andra hem. Rent och fräscht och en noggrann struktur och ordning. Lugnt, skönt och avslappnat! Akis är en rak, trevlig och hjälpsam man. Han och hans underbara föräldrar fick oss att känna oss mer än välkomna! I Maj återvänder vi för att återigen bo på Akis studios!

 
2013-09-04

av BECA_11 Falkenberg, Sverige

Fräscht och välskött

Akis Studios sköts mycket noga av ägaren Akis, som verkligen ser till att det är fräscht och rent. Rekommenderar detta ställe, som dessutom ligger på den rätta sidan av Parga, enligt vårt tycke. Vi kommer att återvända hit. Enda nackdelen är att poolen stänger lite tidigt på kvällen.

 
2013-06-20

av Kristina A Rönninge, Stockholms Län, Sweden

Lugnt och framförallt rent

Omdömena om Akis studios är minst sagt olika. Hårda poolregler. Ja, men samma poolregler finns på flera hotell i Parga. Kan det bero på att de ofta inte har klor i sitt bassängvatten? Vi (familj på 3 pers med vuxen dotter) kom hem från Parga i måndags...och längtar tillbaka. Mysig stad. Akis och hans föräldrar kan säkert uppfattas som påflugna, vi drog nytta av att de var frågvisa om vad vi gjort och var vi varit och tog till oss många bra tips på saker att göra och besöka (vi hade bil) i provinsen, tips på stränder utanför Parga, färjeförbindelser mellan öarna, båttider osv. Renare hotell har vi nog sällan skådat. Rena lakan och handdukar var och varannan dag. Nej, det är nog varken ett hotell för barnfamiljer eller ett hotell för partysugna! Och det tyckte vi var ganska skönt:)

 
2013-05-22

av Lilly-RoseH Hjo, Västra Götaland, Sweden

Lugnt och fint men..

Sitter just nu på balkongen här på Akis Studios, har varit här i tre dagar. Mycket fint hotell, väldigt fräscht och lugnt. Poolområdet är jättefint, fräscht och väldigt lugnt också. Rummet är rymligt och fint. Sängarna är dock väldigt hårda och även kuddarna är hårda och platta. Badrummet är super fräsht och rymligt. Många har skrivit att det inte finns något Wifi och det stämmer inte. Det finns wifi dock så får man betala ca 20,4£ för en vecka för att få tillgång till wifi:t även om det står att det är gratis på hemsidan. Många har även skrivit att Akis och hans familj är arroganta och bevakande vilket jag inte riktigt håller med om men förstår att folk kan få den uppfattningen då Akis verkar lite speciell och ofta vill påpeka att man måste duscha innan man går i poolen. Annat som kan vara bra att veta om man ska bo här är att man tar med egna handdukar med tanke på att man endast får använda hotellhanddukarna på rummet och ha med egen kudde. Om ni har barn eller är unga och livliga kan det vara bra att veta att det är stränga regler vid poolen. Man får varken dyka eller hoppa i poolen. Man får heller inte ha flytmadrasser eller snacks/dricka vid poolen. Annars är hotellet som sagt super fint och fräscht och avståndet till stranden är ca 10 min och till Parga City ca 15-20min. Parga är helt fantastiskt! Hoppas denna recensionen var till hjälp!