Kundomdömen om Acropol Tourist

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Nära till hamnen
-
Fanns inget att brygga kaffe med ingen riktig kniv och vattenkokarens sladd räckte inte till någon kontakt man fick bygga upp nåt så sladden räckte. Men vistelsen var annars bra.

Bekräftad gäst: 2024-07-15


8 av 10

+
Läget ! Ligger väldigt bra! Enkelt boende men rent och fint !
-
Kanske en uppgradering av köksinventar, men annars bra

Bekräftad gäst: 2024-07-08


8 av 10

+
Litet o lugnt o centralt
-

Bekräftad gäst: 2024-06-24


4 av 10

+
Bara läget var bra, centralt och lagom lugnt med trevlig balkong.
-
Utrustning av köksvrån var bristfällig: där fanns bara vask och två plattor men INTE MINSTA UTRYMME för att skära bröd, inga dricksglas mm. Receptionens ”manager” var ointresserad och inte det minsta service inriktat. Men skickade personalen flera ggr med påminnelser om turisttaxa att betala…

Bekräftad gäst: 2024-06-10


8 av 10

+
Att vi fick lägenheten högst upp med utsikt
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Mysigt läge
-
det var att dom inte byte till rena lakan och handdukar mer än en gång det hade varit bättre om dom byt efter hava tiden i så fall

Bekräftad gäst: 2023-09-18


6 av 10

+
Centralt
-
Det är småsaker de kan förbättra -Justera köksskåpen och dörren till toa, dessa fungerade knappt att stänga -Sätta dit diskmedel och diskhanduk -Vattenkokare bör finnas -Byta handdukar oftare och städa sängen grundligare.

Bekräftad gäst: 2023-09-11


7 av 10

+
Läget
-
som jag skrev om katter o inga handukar sen när vi skulle checka ut kl 11 på morgonen o med nöd o näppe fick ha väskorna där o sitta där ett tag på eftermiddagen innan bussen gick o det va så varmt så svårt o göra något

Bekräftad gäst: 2023-08-28


5 av 10

+
Bra och lugnt läge i gamla stan’
-
Kostnaden för AC och turistskatt ökade och var inte den överenskomna. När vi kom fick vi information om att det €35 för AC och €3,5 för skatten per dygn. När vi checkade ut hade det gått upp till 50 resp. 5 €. Av ägaren fick vi också info om att takfläkten inte fungerade. Vi köpte batterier och vips så funkade den. En lögn således. Troligtvis för att få sälja mer AC. Vi hade AC i 3 dygn och sedan lämnade vi tbx fjärrkontrollen för vi hade ju fått igång fläkten utan personalens vetskap. Så vi kände oss alltså lurade. Men vi hade en kanonvecka i Parga:-)

Bekräftad gäst: 2023-08-28


7 av 10

+
Att man fick sköta sig själv
-
Tyvärr var köket dåligt utrustat fanns inte tallrikar ens för två personer

Bekräftad gäst: 2023-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

77 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
25
Bra
 
8
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-07-02

av kickipersson Lund, Sverige

Ett hotell med närhet till det mesta

Ett trevligt hotell mitt i Parga med nära till hamn, strand och butiker. Fräscha rum med väldigt sköna sängar. Rummet är litet och så även balkongen och vattenrören är lite si och så. Personalen är fantastisk och gör sitt yttersta för att du som gäst skall trivas. Det finns även en utmärkt restaurang på hotellet med en imponerande vinlista

 
2015-10-01

av Sandra O Säffle, Sverige

Romantik!!!

Så Grekiskt som det kan bli! Mysiga rum, jättegullig och kunnig personal, välstädat, god frukost och en väldigt fin och högklassig restaurang!!! Passar nog bäst om man reser som par, man kan liksom inte låtabli att känna sig kär!!! Man bör komma ihåg att detta är ett gammalt hotell men jag saknade inget så det blir ett högt betyg!Hela Parga är en mycket romantisk plats med trånga gränder och många restauranger!Det finns mycket att se i närheten av Parga så jag rekommendera att hyra bil och göra dagsutflykter! Bästa tiden att resa hit är strax före högsäsong för sedan blir det fullproppat med turister! Vi reser sällan till samma ställe två gånger men hit ska vi absolut igen!

 
2015-06-08

av AJonny Säffle, Varmlands Lan, Sweden

Nära till det mesta!!

Riktigt charmigt hotell som ligger 50 meter från hamnen! Nära till det mesta! Personlig och bra service när det är få rum/gäster på hotellet! Ett besök på hotellets restaurang, Castello, är ett måste!!! Hit återvänder man gärna!!!

 
2014-09-25

av Gundel L Pietarsaari, Finland

Idealiskt hotell för en vistelse i Parga

Bodde på hotel Acropol i juli 2014 och såväl hotell som Parga var en mycket positiv bekantskap. Hotellets läge är helt ypperligt, alldeles intill de små gränderna i gamla stan. Med tanke på att terrängen i Parga är mycket kuperad och hotellen oftast finns uppe längs sluttningarna, var det skönt med hotell Acropol som befann sig på "jämn mark". Motion fick man i alla fall när man skulle ner till stranden Valtos Beach. Servicen, städningen, frukosten, etc., var av första klass!

 
2014-06-05

av tommycosmo Kungsbacka, Sverige

Härligt och ombonat

Pargas äldsta hotell lokaliserat i gamla delen av staden. Rummen är små men fina och i samma byggnad ligger också en av Pargas bästa restauranger: Castello. Bra sängar och nya handdukar varje dag. Städning var dessutom bra. Gratis AC och säkerhetsförvaring på rummet. WI-fi är också gratis och fungerar bra. Extra plus att varje rum har en balkong Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående och man känner sig väl omhändertagen som gäst. . Gillar man att bo i stadskärnan så är det här hotellet perfekt. Till strandpromenaden är det 3 minuters promenad.