Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolen avståndet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


7 av 10

+
Läget, nära strand och stad
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Jättefin frukost varje dag. Fin service.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


5 av 10

+
Läget
-
Publicerade bilder på rummen motsvarar inte den aktuella standarden. Rummen är små, rustikt möblerade, badrummet med dusch eftersatt. Möjligtvis var det bra på 90 talet. Tycker att Apollos bilder var vilseledande.

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
Rent och trevlig personal. Närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
Bra läge.Frukosten var mycket bra. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


7 av 10

+
Städningen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

591 omdömen
Utmärkt
 
258
Väldigt bra
 
213
Bra
 
85
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2018-08-06

av Yvonne F Göteborg, Sverige

två veckor semester i juli.

Fint hotell, ok frukost. Inte fräscht med ganska många rökare vid frukosten ( tillåtet att röka där). Lugnt läge med närhet till staden och badet om man vill bada där. Alla solstolar bokade tidigt på morgonen. Fin o fräsch pool. Något som var extra plus var att när vi skulle åka hem ( kl 05.00 på morgonen) fick vi en liten frukost, det har vi aldrig varit med om tidigare. Vi har varit på Naxos 12 ggr. Mycket myror på rummet som vi försökte mota bort med salt, men städerskan tog bort det varje dag.

 
2018-08-01

av AndreasW350 Luleå, Sverige

Tveksamt - mer nja än ja!

Enligt Apollo så är Naxos Resort ett 4 stjärnigt hotell, enligt hotellet själva betraktar man sig som fem stjärnigt lyxresort. Inget av detta stämmer överens med vår uppfattning. Åker ni med Apollo får ni gå ca 2-250 meter från en parkering till hotellet, eftersom Naxos har väldigt trånga/smala gränder. Smidig och trevlig incheckning på hotellet, fick en snabb genomgång av kartan var i Naxos hotellet ligger och hur du tar dig mot "hamnen". Efter detta börjar var det dock slut på den trevliga och fina servicen. Rummet vi fick rum 419, detta rum har även en "connection door" till rummet bredvid. Rummet i sig är helt och rent, men väldigt spartanskt inrett, mycket långt i från något fyr/femstjärnigt hotell. Badrummet var dock mycket rent och fint, stor dusch och många plus på både värme och tryck på duschvattnet. Sängarna var mycket hårda dock fick vi efter påtalande bäddmadrass som lindrade något, blev även en dubbelsäng istället för två sängar. Balkongen var lämplig för någon i Marjasins storlek, väldigt liten och trång. Var tvungen att vika ihop stolarna om du skulle stänga dörren. Fick gå sidledes ut genom balkongdörrarna. Rummet saknar även vattenkokare, något vi annars är van vid även från just hotell. Poolområdet var fint, poolen var lagom stor (mellan 120-180 cm djup). Omöjligt att få tag i solstolar då dessa "paxades" väldigt tidigt, trots uppmaningar från hotellet att inte reservera solstolar. Detta var dock inte något hotellet brydde sig om. Ibland reserverades dessa utan att någon använde dem på hela dagen. Finns även för lite parasoll till antalet solstolar, samt för lite solstolar överhuvudtaget (drygt 40 st). Hotellet har dock precis bytt till helt nya fräscha stolar. Frukost väldigt basic såg inte skymten av några grönsaker som paprika, gurka, tomat. Personalen i restaurangen hälsade aldrig på en, inte ens om du hälsade först på dem. Verkar inte riktigt ha koll på engelskan. Gick dock bra att beställa stekt ägg till frukost. Maten är även Naxos Resorts stora behållning, rejäla portioner och både god och billig mat som serverades i lunchbaren. Hotellbaren klarar inte av att blanda klassiska drinkar som inte finns på menyn. Städpersonalen var alltid vänliga och de hälsade alltid, enda personalen som sa godmorgon, godmiddag. Får wifi-kod vid incheckning, stora problem med nätet över hotellområdet tidvis, snäppet bättre vid receptionen. Safetyboxen är gratis men helt lös i garderoben, så vem som helst kan promenera iväg med denna. Rekommenderar att man går till den fina St.Georgestranden och då gärna vid Ipocampus restaurangen. Där kostar solstolen 10 euro för två inklusive parasoll. Väldigt trevliga och bra utbud av snacks/mat.

 
2018-07-14

av Hungrig2014 Göteborg, Sverige

Här får du mycket för 3*

Servicen är strålande, städningen lika så. Välskött resort precis vid havet. Personalen alltid hjälpsam o trevlig. Mycket bra frukostbuffe. Stannade i två veckor och fick hjälp och erbjöds allt vi behövde.

 
2017-08-21

av Mariasveden Örebro, Sverige

Bra hotell

Helt okej hotell, rummen var små och mörka med balkong emot en liten mysig innegård. Läget på hotellet är bra, bara några meter ifrån en helt fantastisk strand. Frukosten är okej men varieras knappt och är lite tråkig. Personalen i receptionen är trevlig annars upplevde jag dem som ganska ointresserade av att få gästerna att känna sig välkomna.

 
2017-07-26

av 177jesperk Lillehammer, Norge

Trevligt, fint och rent hotell nära stranden

Jag och min familj bodde på Naxos Resort Beach Hotel en vecka nu i juli och trivdes fint under vårt besök här. Det fina med hotellet är att det det är ligger nära stranden och nära Naxos stad. Hotellets personal var trevliga och hjälpsamma på alla sätt om man vill veta vilken buss man skulle ta till Plaka Beach eller om man ville ha hjälp med nått annat. Vi upplevde alltid att städningen var kanonbra och dom som städade var trevliga. Allt detta skapade en trevlig atmosfär för oss som hotellgäster. För mig som tycker om att träna så hade hotellet ett träningsrum med några träningsapparater. Det kunde gärna varit fler men du kan utan problem träna hela kroppen här. Hotellpoolen var också fin och det finns också en midre pool för dom minsta barnen. Det såg också ut som att det fanns en bubbelpool även om jag aldrig provade den. Vi låg inte så ofta vid poolen utan tog buss eller taxi till stranden. 2€ kostar bussbiljetten till Plaka Beach och det är absolut värt att åka dit. Jag har skrivit en recension om Plaka Beach på TripAdvisor. Vårt rum på hotellet var typisk grekisk stil med bruna trämöbler. Det enda minuset var att sängarna var lite för hårda då jag är van med en mjukare säng. Hoppas att hotellet kan göra nått med detta i framtiden. Frukosten på hotellet ligger i anknytning till receptionen och poolområdet så att man kan njuta sin frukost inne eller ute. WIFI funkar absolut bäst i hotellobbyn men vi hade "ok" täckning på vårt rum. WIFI´n funkar bra men till vissa tider är alla uppkopplade och då går det trögt, dock inget unikt för detta hotell. Allt som allt ett finfint hotell där dom allra flesta kommer att trivas. Till sist men inte minst måste jag säga att hotellet har en riktigt trevlig, fin och kelig hotellkatt som är grå och vi och om du sätter dig ner och klappar den så hoppar den ofta upp i ditt knä och lägger sig. Världens trevligaste katt som vi matade och klappade och kelade med i en hel vecka. Jag hade gärna tagit med denna underbara katt hem om jag hade kunnat. Om du gillar katter så ta hand om denna katt. Jag vill också säga att det finns en katt med ett öga som vi alltid fick besök av vid frukosten om som inte är så kelig men som är en härlig katt som vi matade när vi kunde, vi kallade han Odin. Jag har förståelse för att inte alla tycker om katter men jag och min familj älskar katter och om du också gör det så ta hand om dessa två härliga katter när du besöker fina Naxos Resort Beach Hotel.