Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 70 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Nära supermarket och buss. 15 min promenad till stan och 10 min promenad till strand i stan
-
Fick inte det rum vi bokat och betalat för. Träffade fler gäster som råkat ut för samma sak. Hotellet satt i system att det rum du bokat inte fanns tillgängligt när du checkar in på hotellet. Otrevlig ansvarig i receptionen. Som gäst känner man sig ovälkommen och vi kommer aldrig rekommendera hotellet. Personen som var ansvarig för hotellet och receptionen nonchalerade oss när vi klagade på att vi inte fick det rum vi bokat och betalat för. Eller när vi påtalade att städningen var dålig och det var smutsigt eller att vi ville ha rena lakan som lovat, så hände inget. Fanns ingen vilja att hjälpa oss som gäster utan upplevde att vi bara var till besvär när vi ville ha det som vi bokat och betalat för. Aldrig upplevt det här otrevliga bemötandet i receptionen på något hotell. Dåligt eller obefintligt Wifi på rummen.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


6 av 10

+
Avstånd till centrum och stranden. Gillar också utseende av hotellet och känslan att det var apartman. Gått om plats i badrummet, balkong var härligt att ha.
-
Vi hade rummet nära vägen och det var jättetrafiket väg med mycket buller. Saknade varmvattenberedare i rummet , porslin var bristfällig *fanns ingenting

Bekräftad gäst: 2024-07-06


5 av 10

+
Att det låg i grekland. Hotellet var ingen höjdare.
-
Bättre frukost, mjukare sängar. Mer lä vid poolområdet.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Tyckte hotellet såg fint och fräsch ut på utsidan. På poolområdet var också rent och fint
-
Hotellet frukost kan förbättras och variera mer med pålägg samt varmrätter till frukost. Hotellet var i ok skick, lite gammalt och hade kunnat fräschas upp lite. Men vissa av möblerna vid poolen (solstolarna) var sönder så de var svåra att ändra läge på.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


5 av 10

+
Inget specielt.bättre 2tjärna har jag varit.
-
Bara trappor så man fick bära upp sina väskor.det ekar ju så mycket jag fick lyssna hela natten rum dörren låter hela natten. Dung. Dung. För det blåste så alltid och jag kan höra jätte bra. Nästa dag berättade jag det.så hade satt en pappers bit i mellan bara istället ,att fixa det riktigt någon gång.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Vänlig personal.
-
Bristande köks utrustning i lägenheten. Ej stekpanna ej vinglas.. Ej asietter

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Rummen och hur fint det var
-
Frukostbuffén, lite mer variation!!

Bekräftad gäst: 2023-10-07


5 av 10

+
Läget
-
Myror och andra kryp i rummen. Det läckte från duschen in i sovrummet. Sov en natt så fick vi nya rum.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Läget
-
Frukosten, bara 2st enkel vägguttag i lägenheten 1 till tv:n och 1 vid ena sängen, 1 kaffekopp, ett lock till en kastrull men ingen kastrull

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Storleken på rummet och poolen
-
Man kan inte göra då mycket åt läget

Bekräftad gäst: 2023-10-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

43% av resenärerna rekommenderar

209 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
51
Bra
 
55
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2023-09-25

av Eva S

September 2023

Enkelt mysigt familjärt hotell. Jag hade tur och fick ett rum på baksidan med stor uteplats, lugnt och mysigt. Enkel men god frukost. Daglig städning. Rent och fräscht i hela området tycker jag. Bra läge , promenad 5 minuter till stranden eller centrum.

 
2017-08-04

av victorzetterstrom Stockholm, Sverige

Bra hotell med enkel standard

Vi bodde 7 nätter på Naxos Holidays. Vi hade ett delux/superior rum som var helt ok med stor kyl och ett litet kök. Sängen var 160cm säng och väldigt hård men helheten av rummet var ok. Tyvärr fick våra vänner ett sämre rum med en kyl och AC som inte fungerade som det skulle. Personalen var inte speciellt serviceminded. Frukosten var bra ganska mycket att välja på. Det som var extra bra var att hotellet ligger precis intill en supermarket samt gångavstånd in till staden (ca 10min)

 
2016-08-21

av Marina R Göteborg, Sverige

Semester

Bra hotell rent och snyggt,trevlig och hjälpsam personal.Fick först när vi anlände ett trist rum i källar plan men efter att vi påpekat att vi beställt rum med balkong eller terass så fick vi ett rum på naxos studio. Rummet låg på 2a våning modernt och ny renoverat mkt trevligt. Med lagom promenad avstånd till den fina stranden och Naxos stad. För att äta frukost fick vi promenera ca 5min till hotellet-helt ok frukost. Vi kommer tillbaka😎

 
2016-08-10

av jesper0lsen Göteborg, Sverige

Rummen är till dels ok, om man har tur att få ett av dem bättre.Men många ligger tex under markytan

Ankommen till hotellet finns ingen ordning om vilket rum vi skulle ha. Får tilldelat 2 olika rum som inte matcher det vi beställt. Tredje blir som beställt lägenhet med kök. I köket finns ingen vattenkokare, kastrull, stekpanna tesked, du kan helt enkelt inte använda köket till att göra mat. När vi la handduken för tvätt, fick vi ingen nya handduk, men fick själv gå till receptionen för att få nya. Städningen är obefintlig, sand och grus var kvar på golvet under hela veckan. Endast poolområdet får godkänt. Wi-Fi funkar bara för att ta mot och skriva SMS. Detta hotell får max 2 **.

 
2015-09-27

av Babsan2015 Uppsala, Sverige

Ingen lyx men hyfsat trevligt

Mycket trevlig personal. Bra poolområde. Bra medelklasshotell. Familjär stämning. Ligger lite utanför Naxos centrum men det var skönt att få dagliga promenader i mysig omgivning. En liten promenad så var man nere vid stranden. Minus: ingen bäddmadrass man låg direkt på resåren. Städningen var undermålig. Frukosten riktigt dålig, var visst samma frukost för 15 år sedan enligt annan besökare. Det enda Poolbaren serverade i matväg var toast och grekisk sallad.