Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Närheten till stranden. Rent och fräscht, poolhandduk på rummet, god frukost, trevlig och serviceminded personal, fint poolområde, bubbelpool.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-13


5 av 10

+
Närheten till en fantastisk strand.
-
Stenhårda sängar. Dålig frukost. Badkläder missfärgade gula av poolen.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


9 av 10

+
Att man kunde ligga vid poolen men ändå bara ha nån minut till havet.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-15


10 av 10

+
Närheten till fantastisk sandstrand!! Lokalbuss alldeles vid hotellet Fräscht och rent, fantastik personal som visade tillrätta och var serviceminded. Ett ställe jag mer än gärna åker tillbaka till!
-

Bekräftad gäst: 2024-06-15


8 av 10

+
Rent och prydligt, större pool än väntat. Fin strand precis i närheten.
-
Hutlöst dyrt att hyra en stol på stranden.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Väldigt trevligt bemötande av personal, fint hotell med fin pool samt nära till havet.
-
Tycker det är bra som det är.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Så glad för att Plaza Beach åter är med i Apollos hotellutbud på Naxos. Här är det betydligt lugnare både vad det gäller hotellområdet och stranden. Långt mellan solstolarna och fantastiskt bad. Hotellet är rent och fräscht med trevlig personal. Vår pärla i Kykladerna!
-

Bekräftad gäst: 2023-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

389 omdömen
Utmärkt
 
181
Väldigt bra
 
140
Bra
 
47
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-06-29

av Kristina_HSTD Halmstad, Sverige

Härligt hotell precis vid havet ☀️

Mycket trevligt hotell med ett superbra läge vid fina stranden Plaka Beach. Hotellet har ett fint poolområde med en trevlig poolbar som serverar enklare rätter. Går man bara över gatan från hotellet så kommer man rakt ner på stranden. Hotellet serverar en god frukost och en jättegod buffé med grekiska och internationella rätter. Personalen som arbetar i restaurangen har verkligen tagit god hand om oss och överträffat alla våra förväntningar när det gäller att vara proffsiga och omtänksamma. Vi är supernöjda med vår vistelse på Plaza Beach hotell och vi kommer säkerligen att komma tillbaka hit igen!

 
2017-07-17

av AnJaSweden Lund, Sverige

Lugn och ro

Underbart hotell långt från Naxos stads hets. Här bor man fräscht och bra nära fin strand och härlig pool. Långa promenader längs stranden och en bit bort finns många restauranger. Buss till Naxos stad går (minst) en gång i halvtimmen dit man kanske vill åka på kvällen. Personalen ger ypperlig service!

 
2017-05-17

av 33PerP Helsingborg, Sverige

Nice Greek Hotel

3 gången som vi bor på detta hotell. Utmärkt läge nära stranden och ändhållplatsen på busslinjen som går in till Naxos-stad varje halvtimme. Jättefint poolområde även med barnpool och bubbelpool. Jätte serviceminded personal I poolbaren, goda drinkar, sådär mat. Området är byggt I Cycladisk stil med vit puts och sten. Mycket trevliga rum med bra städning och Ac. Nästan alla rum har utsikt mot pool och strand

 
2015-07-29

av Mnstrmmm Lund, Sverige

Trevligt hotell vid Plaka Beach

Lugnt, fräscht och trevligt hotell vid Plaka Beach på Naxos. Hotellet tillhandahåller god service (t ex tvätt och biluthyrning) och har egen restaurang och bar. Man kan gå mellan poolen och beachen och bada beroende på vad man känner för. Det finns några restauranger i närheten av hotellet. Det finns en bussförbindelse till Naxos stad där busshållsplatsen är i anslutning till hotellet. Hotellet har en minimarket med det allra nödvändigaste.

 
2023-09-27

av mati9lde

Πεντακάθαρο

Πεντακάθαρο κατάλυμα και πισίνα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το προσωπικό ήταν ευπαρουσιαστο και ευγενικο.Είχαμε πολυ ωραίο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα (που ηταν πιο ακριβό απο το κανονικό δίκλινο, αλλά άξιζε!) Το πρωινό πολύ καλό και το φαγητό στο μπαρ πεντανόστιμο! Θα ξανάρθουμε!