Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 178 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen och hotellets utseende/skick
-

Bekräftad gäst: 2024-07-07


8 av 10

+
Personalen var supertrevlig, det var rent och hotellet är nytt och fint
-
Poolen stängde kl 18. Det var på kvällen som vi ville vara där mest.

Bekräftad gäst: 2024-06-30


10 av 10

+
Fantastiskt service, trevlig personal, över förväntan 🤩
-
Om jag ska ”klaga” på något så saknade jag kunna hänga upp handduk på tork 😊

Bekräftad gäst: 2024-06-23


9 av 10

+
Platsen. Avståndet till stranden och staden.
-
Det enda var att det var aningen lyhört.

Bekräftad gäst: 2024-06-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-23


9 av 10

+
Att den var i topp form och inte gammalt
-
Inga kommentarer

Bekräftad gäst: 2024-06-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-16


8 av 10

+
Nytt och fräscht, väldigt trevlig personal.
-
Dåligt med förvaring för kläder på rummet, ingen byrå eller låg hylla. Två hyllor över garderoben, som man behövde stå på stol för att nå. Hade också varit bra med någon mindre torkställning för våta badkläder - antingen på balkongen eller i badrummet. Lite enformig frukost, blev lite uttjatat efter en vecka. Men det som fanns var väldigt fräscht och gott.

Bekräftad gäst: 2024-06-16


10 av 10

+
Allt! Betyg 10 på alla punkter! Kommer absolut att besöka hotellet igen, Grand PATELLI
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Smakfull inredning och ALLA i personalen dom var helt fantastiska, så trevliga och serviceinriktade.
-
En matsal och en bar. Det fanns en men den var inte öppen när vi var där.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

13 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-09-23

av jardetuntitti Huddinge, Sverige

Jättetrevligt hotell

Ett jättetrevligt, fräscht och fint hotell med mkt bra service, städning, fantastisk personal och bästa frukost jag någonsin fått på ett grekiskt hotell. Hotellet är nytt och fint men ligger mellan två supermarkets så vissa rum har tråkig utsikt. Enda egentliga klagomålet är att det enbart finns en kaffemaskin i frukostmatsalen. Kön kan bli lång… Läget är också väldigt bra! 10 min promenad till fräsch strand och lite längre till hamnen och gamla stan.

 
2023-07-30

av Abu F

Ett helt fantastiskt hotell. Väldigt trevlig personal och ett väldigt fräsch och fint hotell som helhet. Varje dag fick

Ett helt fantastiskt hotell. Väldigt trevlig personal och ett väldigt fräsch och fint hotell som helhet. Varje dag fick man rummet väldigt fint städat av duktiga och trevliga städare. På frukosten fanns det många olika alternativ. Denna resa med detta hotell var verkligen 10/10.

 
2023-06-20

av Claudia K

Hotell Grand Patelli

Nytt fräscht hotell. God frukost, men väldigt svagt odrickbart kaffe, när jag påtalade detta fick jag som svar ”prova teet istället. Hårda sängar. Fick endast ett nyckelkort, svårt när man är två. Det enda väldigt negativa är att poolområdet som ligger på taket öppnar 10.00, det är låst och för mig som vaknar 06.00 är det en för lång väntan för att kunna ligga ute i solen. Pratade med receptionen, men de hävdade att det måste vara övervakning vid pool då man kan ramla i. Hur gör då andra hotell med pool? Vore en sak om bara poolen vore stängd nu betyder det att man inte får ligga i en solstol före 10.00. Finns två stora matvarubutiker på varsin sida om hotellet. Mitt emot hotellet finns ett fantastiskt café, mycket stora portioner mat, till lunch räcker det att dela en portion. Så förutom detta enligt mig trams så rekommenderar jag hotell.

 
2023-06-17

av 752fredrika

Firade bröllopsdagen i Myrina på Lemnos.

Hotellet 2år gammalt. Fräscht o väldigt fint med det mesta i klinker o kakel. Personalen var mycket trevlig och kunde lika bra engelska som jag. Sängarna var väldigt hårda och helt suveräna. Två stora kuddar var kanon. AC på rummet fungerade ypperligt. Städningen var också mycket bra. Poolen lagom stor, och soldäcket på taket fanns toalett, dusch o handdukar till de sköna solsängarna. Det serverades all sorts dryck mm mellan kl 11-23. Lagom avstånd till centrum och strandpromenaden. Frukosten var helt ok.

 
2022-09-07

av Jan C Hässleholm, Sverige

Grand Patelli, fina Hotellet.

Superfint hotell. Bara 10 min till stranden. O bara 10 min till centrum. Grand Patelli öppnade Juli 2022. Personalen jättetrevliga o hjälpsamma. Roofbar med jättefin pool, utsikt över hela Myrina. Jag har absolut ingenting att klaga på. Kanske att Grand Patelli är för fint.