Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 218 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mycket trevlig personal Städning
-
Läget mellan en parkeringsplats och två livsmedelaffärer

Bekräftad gäst: 2023-10-22


9 av 10

+
Fräscht. Hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Rum, städning, frukost, utsikt från takterrassen.
-
Läget vid huvudvägen med stundtals mycket störande trafik.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Hotell personalen, låg rätt hysat nära stranden och gång avstånd till stan
-
Roof top ur tråkigt,hur kan man lägga en pool nästan jämte baren? använd inte rummen vid bakgatan till supermarket på markplan, lastbilar som levererar mitt i natten urtråkig utsikt

Bekräftad gäst: 2023-10-01


9 av 10

+
Service från personalen
-
Mycket lyhörd, allt från kortidoren samt från balkongen brevid hördes in i rummet. Ingen upphängning fanns på balkongen för handduk etc ej heller inne badrummet

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Att det var så fint och fräscht. Personalen var alltid glad och tillmötesgående. Väldigt god frukost!
-
Det var alltid kö till kaffemaskinen, så kanske bra om det finns två. Poolen hade kunnat få vara lite större, och varmare.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Servicen och väldigt fräscht.
-
Det låg ganska tråkigt mellan två varuhus. Annars var det helt perfekt.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

11 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-09-23

av jardetuntitti Huddinge, Sverige

Jättetrevligt hotell

Ett jättetrevligt, fräscht och fint hotell med mkt bra service, städning, fantastisk personal och bästa frukost jag någonsin fått på ett grekiskt hotell. Hotellet är nytt och fint men ligger mellan två supermarkets så vissa rum har tråkig utsikt. Enda egentliga klagomålet är att det enbart finns en kaffemaskin i frukostmatsalen. Kön kan bli lång… Läget är också väldigt bra! 10 min promenad till fräsch strand och lite längre till hamnen och gamla stan.

 
2023-07-30

av Abu F

Ett helt fantastiskt hotell. Väldigt trevlig personal och ett väldigt fräsch och fint hotell som helhet. Varje dag fick

Ett helt fantastiskt hotell. Väldigt trevlig personal och ett väldigt fräsch och fint hotell som helhet. Varje dag fick man rummet väldigt fint städat av duktiga och trevliga städare. På frukosten fanns det många olika alternativ. Denna resa med detta hotell var verkligen 10/10.

 
2023-06-20

av Claudia K

Hotell Grand Patelli

Nytt fräscht hotell. God frukost, men väldigt svagt odrickbart kaffe, när jag påtalade detta fick jag som svar ”prova teet istället. Hårda sängar. Fick endast ett nyckelkort, svårt när man är två. Det enda väldigt negativa är att poolområdet som ligger på taket öppnar 10.00, det är låst och för mig som vaknar 06.00 är det en för lång väntan för att kunna ligga ute i solen. Pratade med receptionen, men de hävdade att det måste vara övervakning vid pool då man kan ramla i. Hur gör då andra hotell med pool? Vore en sak om bara poolen vore stängd nu betyder det att man inte får ligga i en solstol före 10.00. Finns två stora matvarubutiker på varsin sida om hotellet. Mitt emot hotellet finns ett fantastiskt café, mycket stora portioner mat, till lunch räcker det att dela en portion. Så förutom detta enligt mig trams så rekommenderar jag hotell.

 
2023-06-17

av 752fredrika

Firade bröllopsdagen i Myrina på Lemnos.

Hotellet 2år gammalt. Fräscht o väldigt fint med det mesta i klinker o kakel. Personalen var mycket trevlig och kunde lika bra engelska som jag. Sängarna var väldigt hårda och helt suveräna. Två stora kuddar var kanon. AC på rummet fungerade ypperligt. Städningen var också mycket bra. Poolen lagom stor, och soldäcket på taket fanns toalett, dusch o handdukar till de sköna solsängarna. Det serverades all sorts dryck mm mellan kl 11-23. Lagom avstånd till centrum och strandpromenaden. Frukosten var helt ok.

 
2022-09-07

av Jan C Hässleholm, Sverige

Grand Patelli, fina Hotellet.

Superfint hotell. Bara 10 min till stranden. O bara 10 min till centrum. Grand Patelli öppnade Juli 2022. Personalen jättetrevliga o hjälpsamma. Roofbar med jättefin pool, utsikt över hela Myrina. Jag har absolut ingenting att klaga på. Kanske att Grand Patelli är för fint.