Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
skötte oss sjölva lugnt o fint område
-
ett hotell så lite avsides borde ha service med bil scooteruthyrning på praktiskt sätt via lokal aktör,

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Stilhed
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Hotellet överträffade mina förväntningar baserat på priset vi betalade är jag väldigt nöjd. Rent och fräscht, serviceinriktad och snäll personal på plats. Fin utsikt mot innergården och havet längre bort. Inget att anmärka på.
-
Allt var toppen!

Bekräftad gäst: 2023-08-27


7 av 10

+
Det lugna läget och inget störande ljud från omgivningen, dvs total avkoppling.
-
Hörde att flera hade vatten vid ankomst men inte vi. Saknade flera saker i den enkla köksutrustningen, bla kastrull, skärbräda och någon mer kniv än en brödkniv. Hotellet ligger avlägset så man måste gå på en smal oupplyst bilväg till och från stränder/restauranger. Ingen information på rummet om tex närliggande affärer, restauranger och sevärdheter.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


8 av 10

+
Litet hotell, lugnt och stilla. Perfekt för oss som vill "klara oss själva", hyra moppe eller bil och göra egna utflykter. Trevligt ägarpar, service på hotellet finns inte men skulle vi be om något finns de alltid där villiga att hjälpa.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


8 av 10

+
Rent, stor balkong, gratis AC
-
Man bör nämna att man på kvällen går i beckmörker på bilväg för att nå hotellet, ingen som helst avskiljning för gående

Bekräftad gäst: 2023-08-20


10 av 10

+
Stor fin balkong med utsikt, sköna sängar, litet pentry med spisplatta, ugn och kyl/frys. Bra AC som ingick. Trevliga ägare.
-
Wi-Fi kunde varit bättre men det spelade inte så stor roll för oss. Kanske telefonnummer till taxi tillgängligt med info att om dom inte svarar prova igen om en liten stund, det är förarna själva som svarar när dom är inne på taxistationen.

Bekräftad gäst: 2023-07-23


8 av 10

+
Lugnt, skön sng, trevliga ägare.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-23


10 av 10

+
De städade noga varje dag och de var väldigt trevliga
-

Bekräftad gäst: 2023-07-16


8 av 10

+
Det var rent, balkongen
-

Bekräftad gäst: 2023-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

7 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-08-19

av Βασίλης Ζ

Best vacations

The best place in the island with excellent view at the sea and just one step away from there literally!! People are kind and helpful!! I stayed 2 days and if I had the chance I wouldn't leave!! Best vacations so far!!! Thanks for the memories!!

 
2023-08-19

av Στέφανος Π

Relaxation on Donousa

The rooms are in an excellent location by the sea. The staff are very helpful and welcoming. Will visit the island again and will definitely prefer the cavo bianco for our stay. Value for money rooms.

 
2021-09-15

av Barbara G Trento, Italien

All you need

If what you're looking for is a clean and quiet place in a wonderful position, I strongly recommend this studio. Stavros is a very kind and helpful person, and we really found all we needed. He even lent us a sun umbrella for the lenght of our stay, and waited at night, when our ferry was late. The room is spacious, clean, witt a beautiful balcony, and to sleep with the sound of the sea is just incredible!

 
2019-08-12

av Travelling2113

Bad accommodation at Cavo Bianco studios / Donousa

My name is Nadia (Greek) and I want to share my experience regarding the stay i had in Cavo bianco studios in Donousa this summer. The room was an old fashonied small one with no air condition. The shower was extremely small with no curtain for the unnecessary waters!. The mattress of the bed was very old and not at all comfortable (we feel the springs in our body!). And,the worst of all, was that we didn't have hot water 3 of the 5 days of our stay, with no excuse. Although the above, the owners were impolite and not at all professional, something that we did confirm from other local people. Honestly, do not be fooled by their nice web site. Our room was not photographed in the site. We are sure that they have never renovated their rooms.

 
2023-08-10

av KATERINA_SOTIRIS Aten, Grekland

Υπέροχη τοποθεσία και θέα

Υπέροχη τοποθεσία και θέα. Η κυρία Ελευθερία που έχει το κατάλυμα είναι τόσο ζεστός άνθρωπος και πάντα πρόθυμη να φέρει ότι ζητήσεις που ξεχνάς όποιες ελλείψεις υπάρχουν στα δωμάτια επειδή δεν έχουν εκσυγχρονιστεί.