Kundomdömen om Sandy Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 98 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


6 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


8 av 10

+
Havsutsikt och trevlig personal
-
Mer varierad frukost

Bekräftad gäst: 2021-07-26


5 av 10

+
Utsikten
-
Akut behov av renovering - nästan allt var trasigt. Duschmunstycket sönderkalkat så de vattenstrålarna som funkde sprutade åt alla håll. Varken handfatsblandare eller toalettstol satt fast utan var helt lösa. Väldigt nedgånget. Getingproblem runt poolen och vid maten, matborden. Ingen bäddmadrass på sängen - bara resårbotten. Väldigt öppet mellan balkongerna, insynsskydd saknades helt. Lyhört. Mycket oväsen både från gäster, personal och hundar från tidig morgon till midnatt. Personalen var ganska otrevlig generellt. Kändes som att gästerna var i vägen för dem. De tog alltid frukost själva först så gästerna fick vänta på dem. Det kanske är det som vissa beskriver som "familjärt". Men vi kände att vi som gäster var prio 2. Jag har aldrig varit med om sämre hotell eller mer otrevlig personal faktiskt och häpnades under hela veckan. Detta hotell har nog varit bra tidigare men är nu kört i botten. Rummet hade inte ens vattenkokare. Apollo borde bryta samarbetet med detta hotell och satsa på nåt fräschare.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


7 av 10

+
Trevliga människor, lagom stort, familjärt.
-
Hade uppförsbacken gått att ta bort hade det varit fantastiskt, skämt åsido. Vårat rum hade lite märkliga inredningsdetaljer men det bästa dom skulle kunna göra är att skärma av balkongerna mot sina rumsgrannar för nu kändes det som att man nästan satt i knäet på varandra, så det kändes inte så mysigt. Rökfritt på balkongerna hade såklart också uppskattats.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


10 av 10

+
Trevlig personal och ägare. Rent och fräscht på rummet. Prisvärt.
-
Frukosten var ok men lite tråkig.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


7 av 10

+
Läget, poolområdet samt rummen
-
Bättre kommunikation dvs bättre engelska

Bekräftad gäst: 2021-07-19


9 av 10

+
Läget, trevlig personal, fin utsikt från balkongen. Familjärt.
-
Frukosten, var väldigt lite att välja på och blev rester över serverades de nästa dag. Vi vågade inte ta av vissa maträtter för de såg inte helt färska ut. Sen även mat beställd från pool baren utöver det var också smaklös och ibland kall.

Bekräftad gäst: 2021-07-05


8 av 10

+
Utsikten och poolen. Personalen och spec ägaren var bra på engelska och de gav fina svar när man undrade över något.
-
Ibland fick man lite för lite info om saker. Tex kostnader för sen utcheckning, vilka dagar och tidpunkter det går att köpa mat.

Bekräftad gäst: 2021-07-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

28 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
9
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2011-09-27

Inlägg av Jorgal Norrtälje, Sverige

Underbar utsikt, fräscht hotell

Vi bodde där 2 veckor i September 2011.Som tidigare skrivits ligger hotellet på en höjd och det är en lite backe att gå men den var inte det minsta jobbig. Backen var belagd med gatsten och är slät och lätt att dra väskor på. Och dessutom var det helt klar värt mödan. Hotellet är superfräscht och poolområdet riktigt läckert, och inte minst så är utsikten helt underbar!!! Rummen var fräscha och hela och rena, sängkläderna var fräscha och inget mögel i kuddarna heller :-) Frukosten var helt ok men kan hålla med om att brödet var tråkigt och dessutom var dom dåliga på att hålla maten varm trots att det var varmhållningsplattor !? Lite andra minus är att det spelades musik varenda kväll i poolområdet, visserligen soft lounge musik och inte så hög volym typ men det var ändå störande eftersom det aldrig var tyst och det höll nog på till 23 - 24 tiden sådär. Kvällen vi kom var det dessutom ett grekiskt bröllop som höll på till halv 4 på morgonen och jag kan säga att jag aldrig kommer att lyssna på grekisk musik mer efter det :-( Men det var ett engångstillfälle. Se upp med AC förresten, den kostar pengar men går att använda ändå så beställ inte AC från början utan prova att sätta på den först.På det hela taget kan jag definitivt rekommendera Sandy Bay !!

 
2011-09-05

Inlägg av angel20110809 Stockholm, Sverige

Utsikten från hotellet är absolut en 10-poängare

Hotellet kan varmt rekommenderas - utsikten är värd backen (350 m) även om den kunde vara väldigt SEG efter en heldag på stranden. Frukosten under all kritik, en dag med färskt bröd på en vecka, inga grönsaker överhuvudtaget - hur svårt kan det vara??!! Vi hade halvpension vilket vi INTE rekommenderar, 2 bra kvällar med barbeque:) annars inget märkvärdigt alls - Gå till Jimmys vid Pebbles istället - god mat, bra priser och trevlig personal och läge (nere vid vattnet). Hotellägaren skulle kunna kosta på sig ett leende då och då..... Rekommenderar annars både hotellet för utsikten och Agios Isodores (så klart härligt vatten). /Lena o Leffe 27/8-3/9 2011

 
2011-08-27

Inlägg av SaH1187591 Agios Isidoros, Grekland

Bra standard

Dubbelrummet var i bra skick, nästan nya möbler, gott om förvaring, klädskåp, sängbord, sminkbord osv....Även en liten kyl fanns och en super liten tv :) Badrummet med dusch rymligt. Det ända negativa var väl att man fick nya handdukar 2 ggr i veckan. Man kunde sova gott i rummet, hotellet ligger inte nära ng trafikerad gata, sen gäller det att ha tur när det gäller grannarna näst intill ;) Trevlig personal så jag kan rekomendera denna hotell.

 
2011-07-31

Inlägg av PeterAros Västerås, Sverige

Ett rum med utsikt

Vi sökte lugn och ro och hittade det verkligen på detta ställe. Inga småbarn, ingen trafik som stör och ganska ljudisolerade rum. Personalen var mycket tillmötesgående och hjälpsam. Utsikten från rummet var enastående. Det var dock så varmt på balkongen under stora delar av dagen att man bara kunde vara där på morgonen och kvällen. Visst var det en brant backe upp till hotellet men är man bara normalfrisk så klarar man detta galant. Frukosten var väl ingen kulinarisk höjdare, men vi klarade oss bra, dock så var kaffet inge vidare (det gäller överallt), en burk Nescafe hjälper. Trevlig trädgård med mysiga sittgrupper för en drink på kvällen.

 
2011-07-04

Inlägg av madde63 Agios Isidoros, Grekland

hotellet trevligt,men halvdan resturang

hotellet är belägen på en höjd med vacker utsikt över havet. Rummen är lagom stora med två dubbelsängar som är bredvid varandra med en kontinental bäddmadrass. Jetstrålarna i duschen funkade inte, förstod mig inte på hur jag skulle få igång det.Trevlig personal som var mycket tillmötesgående och måna om sina gäster. Nu till restaurangen, vi hade valt halvpension som vi inte tyckte funkade särskilt bra. Det hade varit betydligt bättre om det hade varit buffe,men nu hade man två alternativa maträtter. Jag som inte äter kött men dock fisk hade problem nästan varje måltid. Jag fick vegetariska rätter med kött i!! Helt otroligt!! Att beställa fisk var svårt, då måste du beställa i restaurangen någon dag innan så att dom i sin tur fick beställa av fiskhandlaren. Desserten bestod alltid av vattenmelon, jag gillar vattenmelon men hade önskat mer variation. Stranden var en blandning av klappersten och grus och sand, vattnet kristallklart.Jag kan mycket väl tänka mig att åka tillbaka till Agios Isidoros men då väljer jag ett annat hotell.