Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp med en liten frys, mikrovågsugn, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenhet med jacuzzi

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. På balkongen finns en jacuzzi samt solstolar. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Klädångare. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Tvårumslägenhet med jacuzzi

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. På balkongen finns en jacuzzi samt solstolar och bord och stolar. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp med liten frys, mikrovågsugn, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Klädångare. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer.