Rumstyper på Olive Green Inn

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenhet med jacuzzi

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. På balkongen finns en jacuzzi. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Tvårumslägenhet med jacuzzi

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. På balkongen finns en jacuzzi. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer.