Kundomdömen om Corali (Lesvos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 104 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det personliga bemötandet!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Perza! Kan inte finnas någon mer positiv och serviceminded värdinna på något annat hotell
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


8 av 10

+
Värdina
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Otroligt bra service på hotellet!!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


10 av 10

+
Service och värdinnans engagemang. Trivsel god stämning.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
Hotellägarinans otroliga service Parsa är bäst
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


9 av 10

+
Jättetrevlig vedpanna och personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
Fin service, nära havet, härlig atmosfär.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
Servicen var den bästa! Läget nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

25 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-06-24

av Helena_Hellwig Jarfalla, Sverige

Underbart hemtrevligt hotell

Värdinnan Persa och hennes familj gör allt för att semestern ska bli så bra som möjligt. Väldigt familjärt och hemtrevligt. Mycket god frukost som man själv bestämmer vad man vill ha och när. Gratis badhanddukar, nära till stranden, lätt att lära känna andra gäster, rekommenderas verkligen.

 
2021-10-08

av BossigaBosse2 Lund, Sverige

Underbar frukost serverades med ett stort leende

Hotellrummet trevligt med kök och en fin altan. Sängarna perfekta. Mörker gardiner perfekta och man kunde köpa till AC. Persa hotell ägarinnan servade allt perfekt och en helt underbar frukost precis som man ville ha den. 2 vändstekta ägg eller scrambled. Bacon mörkt bröd och lite frukt. Persa frågade alltid vad man ville ha till frukost nästa dag alltid med ett leende.

 
2022-08-29

av Sebastian C

The best place everđŸ€—

Coral Hotel is my favorite place and my first choice when I’m in Greece. I enjoy the surroundings very much, and the beach close to the hotel it’s wonderful. What makes Coral a really special place to stay, is because of the hostessđŸ€—đŸ‘đŸ™. Persa is one of a kind, giving you the best service, always very warm, charming, service minded, energetic, entertaining and always provide for your needs. Persa and her parents provides the best hospitality you can ask for and that’s why I’m going back to Coral time and time again❀highly recommended

 
2022-07-11

av alexe147

Wonderful stay at Coral Hotel with fantastic host Persa

The hotel owner Persa and her family are absolutely wonderful hosts! Everything was there on our smallest request! They brought fresh bread for us in the morning, beach towels, etc. The beach was the best I have seen with free sunbeds and the beach is a stone's throw away from the hotel. Very good cleaning, super friendly atmosphere and quiet in the evenings and nights at the hotel. The ocean breeze makes the nights pleasant even in the summer without AC, with rooms facing nice garden with beautiful mountain views. The kitchen was well equipped, we had everything we needed there! This is the second time at that hotel and we will be back!

 
2021-10-16

av Helene R Falun, Sverige

Nice hotel with friendly guests

Small hotel next to a beautiful beach outside Plomari. Clean room and a big nice balcony. Free beach tovels, you had access to sunbeds on the beach. Taxi to Plomari is 5 euro. Good food at tavernas near by. If you are a party animal, this is not the right place for you. I will come back in another season. It was a pleasure staying at Coral(i).