Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Vackert läge, högt upp med härlig utsikt över Petra. Har man gångproblem kan det bli jobbigt med trappor o branta backar. Rummet var över förväntan, bra sängar. Trevlig personal.
-
Lite mer frukt till frukost. Kylskåpen på rummet kan behövas förnyas, vårt höll sånt liv, så man fick stänga av det inför natten. Vattenkokare på rummet.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
De som drev hotellet. Underbara människor
-
Städning av rummet. Kanske lite mer utbud till frukost, mer frukt.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Utsikten , närhet till strand/hav och buss.
-
Frukosten kunde innehålla mer och fler alternativ. Toalett vid frukostrummet ligger många trappor och steg bort borde finnas i närhet av frukostrum och reception.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


7 av 10

+
-
Man byte handdukar bara en gång på en vecka 😔😔

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Läget. Vacker utsikt, lugnt, nära strand och centrum.
-
Städningen var mycket sämre än den brukar vara. Har bott på hotellet 3 ggr tidigare.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Läget och utsikten.
-
Städning och byte av handdukar men det var förhoppningsvis Covid relaterat.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


10 av 10

+
Det lugna, lantliga läget.
-
Lite mer varierande frukost. Vattenkokare på rummet.

Bekräftad gäst: 2021-09-06


7 av 10

+
Tyst & Lungt
-
Att alla studios får fler glas än 2 tandborstglas samt 1 vattenkokare.....

Bekräftad gäst: 2021-09-05


9 av 10

+
Läget, lugnt, rent, lagom stort
-
Matservering tyvärr stängd

Bekräftad gäst: 2021-08-30


9 av 10

+
läget, poolen lugnet
-

Bekräftad gäst: 2021-08-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

226 omdömen
Utmärkt
 
118
Väldigt bra
 
79
Bra
 
21
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-10-05

av UlricaL10 Halmstad, Sverige

Otroligt trevligt bemötande

+ Trevligt bemötande + Tillmötesgående + Fantastisk utsikt + Att det ligger lite i utkanten, men tillräckligt nära för att kunna gå till byn Petra -+ Frukosten kunde varit bättre, men det funkade - Sängen var lite för hård för min del Jag åker mer än gärna tillbaka hit!!

 
2015-05-19

av Leif E

Bird watching

Fint läge på bergssluttning, men jobbigt att gå upp till rummen, men värt utsikten. Det räcker dock med nivå 300. Frukosten enkel men tillräcklig. Normalkokta ägg kunde varit ett alternativ :). Ej städning varje dag. När vi lade handdukar på golvet hängdes de bara upp. Dock mycket fin miljö och god stämning på detta familjeägda hotell. Wifi bra och gratis i reception. Vi var mest där för fågelskådning och kommer gärna åter. Gott om bra restauranger i närheten.

 
2014-10-22

av Bertil N Kristianstad, Sverige

Mycket bra läge

Fräscha rum med fin utsikt. Fint läge i utkanten på byn. Städning inte så bra och bara ett byte av handukar på en vecka är inte ok. Frukosten var minimal, exakt likadan hela veckan med undantag av en dag då de överkokta äggen saknades.

 
2013-09-30

av 890magdalena Smålandsstenar, Sverige

underbart ställe!

Har precis kommit hem efter en underbar semester på detta fantasktiska ställe med underbar personal med bra service. Till och med spädbarnsvänligt..Vi möttes alltid av ett stort leende!! Hotellet frächt med ett bra pool område och nära till standen. Gång avstånd till Petra.

 
2021-09-04

av Katiecayenne West Yorkshire, Storbritannien

Wonderful Place to Stay

We came to Lesvos for a last minute break in the sun and chose the Panorama Hotel as there is a large pool and sun terrace and it’s also close to Petra beach and Petra village with it’s traditional Greek tavernas, beach bars and cafes along the sea front, a village square and cobbled back streets to explore. You will get a warm welcome from the brothers who own the Panorama hotel and they are always happy to help and chat at the bar. We arranged car hire through the hotel and were able to explore more of this picturesque area. We visited nearby Anaxos and Molyvos, with it’s fishing harbour, castle and cliff top restaurants, which should not be missed. We requested a room high up the hill and had an amazing view of the sea, mountains and fields and a perfect Sunset every night. The hotel and the surrounding area are perfect for a relaxing holiday with a traditional Greek atmosphere. If we return we would choose this hotel again and highly recommend, for a wonderful stay.