Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 134 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-
Den gigantiska backen upp till rummen hade de inte gjort så mycket reklam för och ingen hjälp med väskorna upp till rummet.

Bekräftad gäst: 2024-07-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-07


8 av 10

+
Poolområdet va väldigt lungt o behagligt, otroligt fin personal ,familjärt, fint läge, bra avstånd till stranden och restauranger
-
Info om extra kostnad för AC bör vara tydligare alt lägg på det på grundpriset så man inte behöver fundera på det. Extra sängen för person 3 i rummet bör vara en ordentlig säng

Bekräftad gäst: 2024-06-30


7 av 10

+
Prydlig anläggning. Rent, fräsch pool. Hyfsat moderna rum med smakfull inredning. Bra läge vid strand men lite längre promenad till byn och alla restauranger. Charmigt med fårhage alldeles bredvid.
-
Överpriser i baren för tex vatten, dyrare för sina gäster än på restaurang (1 euro för 0,5 liter). Icke-fungerande Wi-Fi i rummen, vissa dagar även dåligt vid poolen. Avgift (hög!) för AC och kassaskåp (5 euro vardera), kunde angetts tydligare i apollos info. Dåliga läslampor i rummen (på kvällen för dåligt för att läsa). De erbjöd inte hjälp med väskor då backen upp till rummen är mycket brant. Transferbussen stannade vid huvudvägen och det var 200m att gå på knagglig väg med rullväskor. De krävde kontant betalning för hotellskatten. Personalen korrekt men inte särskilt välkomnande eller varm.

Bekräftad gäst: 2024-06-30


8 av 10

+
-
Kylskåpet var otroligt högljutt så att man vaknade av det på nätterna

Bekräftad gäst: 2024-06-30


6 av 10

+
Poolområdetnoch närheten tillstyrkanden
-
Toalettlocket satt inte intakt, spolknappen ramlade ner och det tog tid att få det foxat

Bekräftad gäst: 2024-06-23


9 av 10

+
Läget, trevlig personal
-
Det gjorde det, förutom wifi på rummet ( vi hade rum högst upp i backen, endast wifi på balkongen)

Bekräftad gäst: 2024-06-23


10 av 10

+
Litet familjehotell med trevlig personal, rent och fräscht och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2024-06-16


7 av 10

+
Att det var lugnt vid poolen.
-
När man var i kontakt med dem så fick man känslan att det var ens fel . Gällande orm på hotell rummet …

Bekräftad gäst: 2024-06-16


7 av 10

+
Definitivt utsikten från rummet samt stora fina balkonger.
-
Bättre service. Bättre städning. Oftare byte av handdukar och lakan och högre kvalite på frukosten. Saknas viktig info för detta hotell: att rummen ligger på en väldigt brant backe och personer med rörelsehinder eller andra svårigheter ska inte boka här.

Bekräftad gäst: 2024-06-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

274 omdömen
Utmärkt
 
151
Väldigt bra
 
91
Bra
 
26
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-10-05

av UlricaL10 Halmstad, Sverige

Otroligt trevligt bemötande

+ Trevligt bemötande + Tillmötesgående + Fantastisk utsikt + Att det ligger lite i utkanten, men tillräckligt nära för att kunna gå till byn Petra -+ Frukosten kunde varit bättre, men det funkade - Sängen var lite för hård för min del Jag åker mer än gärna tillbaka hit!!

 
2015-05-19

av Leif E

Bird watching

Fint läge på bergssluttning, men jobbigt att gå upp till rummen, men värt utsikten. Det räcker dock med nivå 300. Frukosten enkel men tillräcklig. Normalkokta ägg kunde varit ett alternativ :). Ej städning varje dag. När vi lade handdukar på golvet hängdes de bara upp. Dock mycket fin miljö och god stämning på detta familjeägda hotell. Wifi bra och gratis i reception. Vi var mest där för fågelskådning och kommer gärna åter. Gott om bra restauranger i närheten.

 
2014-10-22

av Bertil N Kristianstad, Sverige

Mycket bra läge

Fräscha rum med fin utsikt. Fint läge i utkanten på byn. Städning inte så bra och bara ett byte av handukar på en vecka är inte ok. Frukosten var minimal, exakt likadan hela veckan med undantag av en dag då de överkokta äggen saknades.

 
2013-09-30

av 890magdalena Smålandsstenar, Sverige

underbart ställe!

Har precis kommit hem efter en underbar semester på detta fantasktiska ställe med underbar personal med bra service. Till och med spädbarnsvänligt..Vi möttes alltid av ett stort leende!! Hotellet frächt med ett bra pool område och nära till standen. Gång avstånd till Petra.

 
2023-09-05

av Inger T

Greit hotell med tanke på pris, men ville ikke reist hit igjen.

Anbefaler ikke dette hotellet. Dårlig renhold, ubrukelig dusj, veldig dårlig frokost med lite utvalg. Håndkle ble kun byttet en gang ila uken, sengetøy ble ikke byttet. Viktig å være obs på at det er svært bratt ankomst til de øverste rommene, er du dårlig til beins må du be om rom nederst. A/C koster ekstra men er forhåndsinnstilt, slik at du ikke selv kan velge grader. A/C stod i tillegg rett over sengen slik at den ikke kunne brukes på natten, noe som fører til at du sover dårlig pga varmen. Fin utsikt fra terrassen og bassengområdet så koselig ut (vi brukte det ikke). Veldig fin strand og koselig strandbar ikke langt fra hotellet. Her var det gratis solsenger og god service.