Panorama Hotel

På familjeägda Panorama Hotel väntar förutom en välkomnande atmosfär, ett trevligt poolområde och en härligt utsikt över omgivningarna. Vill du ta ett dopp i havet, är stranden i Petra bara en kort promenad bort.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolområdet , närheten till havet , trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 250 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Panorama Hotel har ett poolområde med en stor pool och en separat barnpool samt solstolar och parasoller. Poolhanddukar finns mot avgift. Poolbar.

Hotellets restaurang serverar frukostbuffé, lunch från meny och middag som buffé eller från meny, bland annat med traditionella grekiska rätter. Snackbar som serverar lättare rätter under dagen. Kaffebar som serverar kaffe gjort på lokalt rostade bönor. Stort bibliotek med ca 2500 böcker och en fin amfiteater med vacker utsikt.

På hotellet finns möjlighet att hyra cyklar och delta i arrangerade cykelturer. På hotellet finns även faciliteter för att utöva yoga och meditation på egen hand. Receptionen är bemannad kl. 07.00-24.00.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 07.00-10.00.

Bra att veta

  • Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Lokal trafik.
  • Till barnpoolen är det höga trappsteg.

Alla hotell, Petra

Alma Beach

Alma Beach ligger i natursköna omgivningar i utkanten av Petra. Hotellet, som ligger på en höjd, är uppbyggt som en liten by och har en fantastisk utsikt över havet och byn Petra. Välkommen!

Miramare (Lesvos)

En liten bit från centrum i Petra på norra Lesvos hittar du hotell Miramare. Hotellet ligger precis vid havet, men till stranden är det några minuters promenad. Tavernor och kaféer finns också inom räckhåll.

Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger strax utanför Petra och bjuder på en vacker utsikt över havet och här kan du finna lugnet vid hotellets infinitypool - långt borta från turiststråken.

Shining Star

Shining Star - ett enklare lägenhetshotell i Petra på norra Lesvos med gångavstånd till såväl den grovkorniga stranden som tavernor i byns centrum.

Clara Resort

Clara Resort ligger strax utanför Petra på Lesvos och här väntar en lugn och avslappnad semestertillvaro. Häng vid poolen eller på stranden och avsluta dagen med att se solnedgången från din uteplats - alla rum har havsutsikt!