Defkalion

När du kommer till lägenhetshotellet Defkalion kommer ägarinnan Toula ta hand om dig på allra bästa sätt. Här bor du i fina lägenheter, där du kan laga frukost och lunch och njuta av lediga dagar på balkongen och sköna dopp i poolen eller så fixar du en enkel matkorg till stranden. Mot kvällen till kan du ta en kortare promenad till Petras centrum för middag.

Superdeal!

Nu kan du fynda sommarens resor till Grekland till låga priser! 

Barn äter för 0 kr

På det här hotellet äter barn för 0 kronor när en vuxen köper till en måltid, antingen frukost, halvpension, helpension eller All Inclusive. Erbjudandet gäller hela sommarsäsongen.  

Gäller när man adderar en måltid, ingår frukost behöver man lägga till en måltid

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 2-3 personer. Enrumslägenhet deluxe för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,3 av 10
baserat på 4 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 31 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Defkalion har ett poolområde med en pool med en grundare del för barn samt och en uppvärmd jacuzzi. Solstolar, fast solskydd/tak samt poolhanddukar ingår.

Bar och frukostrum vid receptionen och en terrass där du kan sitta och njuta av frukosten samt en drink vid solnedgången. Hyr du en bil eller vill ha något att äta till stranden erbjuder hotellet en matkorg. Gym.

Wifi ingår över hela hotellet. Trappor och nivåskillnader inom hotellet.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Frukosten serveras kl. 07.00-10.30. När vuxna köper till frukost hemifrån äter barn under 12 år utan kostnad.

Alla hotell, Petra

Alma Beach

Alma Beach ligger i natursköna omgivningar i utkanten av Petra. Hotellet, som ligger på en höjd, är uppbyggt som en liten by och har en fantastisk utsikt över havet och byn Petra. Välkommen!

Panorama Hotel

På familjeägda Panorama Hotel väntar förutom en välkomnande atmosfär, ett trevligt poolområde och en härligt utsikt över omgivningarna. Vill du ta ett dopp i havet, är stranden i Petra bara en kort promenad bort.

Miramare Lesvos

En liten bit från centrum i Petra på norra Lesvos hittar du hotell Miramare. Hotellet ligger precis vid havet, men till stranden är det några minuters promenad. Tavernor och kaféer finns också inom räckhåll.

Clara Resort

Clara Resort ligger strax utanför Petra på Lesvos och här väntar en lugn och avslappnad semestertillvaro på ett äldre, charmigt hotell. Häng vid poolen eller på stranden och avsluta dagen med att se solnedgången från din uteplats - alla rum har havsutsikt!

Archontiko Petras 1821

På hotell Archontiko Petra 1821 på Lesvos utlovas genuin gästfrihet och autentiska upplevelser. Du bor bara minuter från stranden och centrum på ett hemtrevligt boutique-hotell i engelsk lantlig stil. På detta utvalda Apollo Mondo One of a Kind-hotell kan du slå dig ner på verandan med en god bok och njut av dofterna från hotellets mysiga lilla trädgård!