Archontiko Petras 1821

apollo mondo one of a kind

På hotell Archontiko Petra 1821 på Lesvos utlovas genuin gästfrihet och autentiska upplevelser. Du bor bara minuter från stranden och centrum på ett hemtrevligt boutique-hotell i engelsk lantlig stil. På detta utvalda Apollo Mondo One of a Kind-hotell kan du slå dig ner på verandan med en god bok och njut av dofterna från hotellets mysiga lilla trädgård!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 2 personer. Större superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Litet hotell med personlig och trevlig service. Trevligt mottagande och hjälp med bagaget till hotellet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 25 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Detta gemytliga boutiquehotell är inrymt i en byggnad från 1821, och som hotell har det existerat sedan 2008. Hotellets charm är den personliga atmosfären, de fem individuellt inredda rummen, det trivsamma vardagsrummet med sin öppna spis, verandan och den grönskande trädgården.

Mat och dryck
Frukost ingår i priset och serveras ofta av ägarinnan själv. Du kan äta din frukost i det mysiga vardagsrummet eller utomhus i trådgården eller på verandan.

För en annorlunda och mysig kväll kan du använda den gemensamma grillplatsen i trädgården för att tillreda en enklare middag.

Övrigt om hotellet
Wifi ingår över hela hotellet. Parkeringsplats för två bilar. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 350 meter från hotellet. Den sista biten får du promenera med ditt bagage.

Omgivningarna
Hotellet ligger bara några minuters promenad från stranden och centrum i Petra. Missa inte ett besök vid kyrkan i Petra, belägen 114 trappsteg upp på en vulkanisk klippa med vacker utsikt, såväl kyrkan som utsikten är väl värd ansträningen att ta sig upp dit.

Får vi rekommendera en stillsam promenad längs den pinjekantade stranden, eller kanske en middag med grekiska specialiteter, grillad fisk eller ett immigt glas Retsina på någon av tavernorna i centrum?

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Frukosten serveras kl. 07.00-10.30.

Apollo Mondo One of A Kind
  • Unika hotellupplevelser
  • Genomtänkt helhet och atmosfär
  • Noga utvalda av Apollo
  • Alltid minst 3 stjärnor

Alla hotell, Petra

Alma Beach

Alma Beach ligger i natursköna omgivningar i utkanten av Petra. Hotellet, som ligger på en höjd, är uppbyggt som en liten by och har en fantastisk utsikt över havet och byn Petra. Välkommen!

Panorama Hotel

På familjeägda Panorama Hotel väntar förutom en välkomnande atmosfär, ett trevligt poolområde och en härligt utsikt över omgivningarna. Vill du ta ett dopp i havet, är stranden i Petra bara en kort promenad bort.

Miramare Lesvos

En liten bit från centrum i Petra på norra Lesvos hittar du hotell Miramare. Hotellet ligger precis vid havet, men till stranden är det några minuters promenad. Tavernor och kaféer finns också inom räckhåll.

Clara Resort

Clara Resort ligger strax utanför Petra på Lesvos och här väntar en lugn och avslappnad semestertillvaro på ett äldre, charmigt hotell. Häng vid poolen och avsluta dagen med att se solnedgången från din uteplats - alla rum har havsutsikt!

Defkalion

När du kommer till lägenhetshotellet Defkalion kommer ägarinnan Toula ta hand om dig på allra bästa sätt. Här bor du i fina lägenheter, där du kan laga frukost och lunch och njuta av lediga dagar på balkongen och sköna dopp i poolen eller så fixar du en enkel matkorg till stranden. Mot kvällen till kan du ta en kortare promenad till Petras centrum för middag.