Archontiko Petras 1821

Archontiko Petra 1821 är ett hemtrevligt boutique-hotell i engelsk lantlig stil. Själva byggnaden härstammar från 1821 och har sedan 2008 varit ett hotell. Hotellet ligger på norra Lesvos, i den vackra byn Petra, nära Molivos. På hotellets veranda kan du sitta och koppla av i sköna soffor eller lägga dig och läsa en bok i hängmattan. Efter en kort promenad kommer du till Petra där du kan slå dig ner och njuta av grekiska specialiteter, grillad fisk och ett immigt glas med Retsina.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 2 personer. Trippelrum för 3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mycket hemtrevligt litet hotell som ger en autentisk upplevelse av staden Petra.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 24 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Archontiko Petras 1821 är ett hotell med mycket charm och en hemtrevlig atmosfär. Här väntar ett vardagsrum med öppen spis och de fem rummen är personligt inredda. Gemensam grillplats utomhus. Frukosten kan avnjutas på hotellets veranda eller i det gemensamma vardagsrummet.

Wifi ingår över hela hotellet. Parkering med plats för två bilar. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 350 meter från hotellet, och du måste själv bära ditt bagage till/från hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Frukosten serveras kl. 07.00-10.30.

Alla hotell, Petra

Alma Beach

Alma Beach ligger i natursköna omgivningar i utkanten av Petra. Hotellet, som ligger på en höjd, är uppbyggt som en liten by och har en fantastisk utsikt över havet och byn Petra. Välkommen!

Panorama Hotel

På familjeägda Panorama Hotel väntar förutom en välkomnande atmosfär, ett trevligt poolområde och en härligt utsikt över omgivningarna. Vill du ta ett dopp i havet, är stranden i Petra bara en kort promenad bort.

Miramare (Lesvos)

En liten bit från centrum i Petra på norra Lesvos hittar du hotell Miramare. Hotellet ligger precis vid havet, men till stranden är det några minuters promenad. Tavernor och kaféer finns också inom räckhåll.

Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger strax utanför Petra och bjuder på en vacker utsikt över havet och här kan du finna lugnet vid hotellets infinitypool - långt borta från turiststråken.

Shining Star

Shining Star - ett enklare lägenhetshotell i Petra på norra Lesvos med gångavstånd till såväl den grovkorniga stranden som tavernor i byns centrum.

Clara Resort

Clara Resort ligger strax utanför Petra på Lesvos och här väntar en lugn och avslappnad semestertillvaro på ett äldre men charmigt hotell. Häng vid poolen eller på stranden och avsluta dagen med att se solnedgången från din uteplats - alla rum har havsutsikt!