Artemida

  • Precis vid stranden
  • Lägenheter med havsutsikt
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Närmare stranden än hotell Artemida går det knappas att komma. Här har du den fina sandstranden alldeles utanför entrén och några butiker och tavernor på gångavstånd. I lägenheten finns minikök så att du kan rå dig själv med lunch och middag. Boka även en lägenhet med havsutsikt för att njuta av de vackra vyerna direkt från balkongen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Balkongen, läget och havsutsikten
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Artemida är ett trevligt lägenhetshotell, bestående av två byggnader, som ligger perfekt vid stranden i Alinda. Vid stranden finns solstolar och parasoller att hyra mot avgift och det kristallklara vattnet bjuder in till svalkande dopp. Vill du hellre bada i pool får gäster på Artemida fritt nyttja poolen på Chrithonis Paradise (ca 1 kilometer bort). Gratis wifi finns i receptionen. Intill hotellet finns en liten mataffär, butiker och tavernor där du kan handla semesterns råvaror.

Från hotellet är det ca 2 kilometer till Agia Marina och Platanos där ett större utbud av restauranger, butiker, barer finns. Lokal trafik utanför hotellet. Reception finns i mataffären som ägs av hotellägaren.

Måltider

Inga måltider ingår.

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden.