Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Alla enrumslägenheter är i den äldre delen. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer /1-4 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenhet deluxe

Enrumslägenhet deluxe med balkong eller markterrass och poolutsikt. Lägenheterna ligger i den nya delen. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenhet i etage ny del med 4 ord .bäddar

Enrumslägenhet i etage med balkong och poolutsikt. Lägenheten ligger i hotellets nya del. I entréplan finns en dubbelsäng, ett minikök och en separat wc. En trappa upp finns ett sovloft med två enkelsängar och ett badrum. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong som har poolutsikt. Tvårumslägenheterna ligger i den äldre delen. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenhet i etage med uteplats på nedre plan samt en balkong som ligger på det övre planet med utsikt mot poolen. Tvårumslägneheterna i etage ligger i den äldre delen. I entréplan finns ett kombinerat minikök med vardagsrum och ett litet badrum. En trappa upp finns ett sovrum och ett större badrum med badkar eller dusch samt wc. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn/1-6 personer, varav 2 barn.