Enrumslägenhet i etage ny del med 4 ord .bäddar

Lägenheterna är etage och ligger i hotellets nya del. Ett sovloft med två separata sängar och ett badrum. På entréplan finns en dubbelsäng, ett litet kök och en separat wc. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering, deponering och wifi. Balkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Enrumslägenheter

Stora och rymliga lägenheter med en liten köksdel. Plasma-tv. Gratis wifi, luftkonditionering, vattenkokare och deponering. Badrum med badkar och hårtork. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer /1-4 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenheter deluxe

Enrumslägenheter deluxe är ett kombinerat sovrum och minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Vissa lägenheter ligger i den nya delen och vissa i den äldre delen – de lägenheterna är nyrenoverade.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter

Trevliga tvårumslägenheter med ett kombinerat minikök och vardagsrum samt ett separat sovrum. Gratis wifi, luftkonditionering, deponering och wifi. Plasma-tv. Balkong eller markbalkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Etagelägenheter med kök, vardagsrum och ett litet badrum på nedre plan. På övervåningen finns ett sovrum och ett större badrum med hårtork. I lägenheterna finns plasma-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Uteplats på nedre plan samt en balkong som ligger på det övre planet. Poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn/1-6 personer, varav 2 barn.