Enrumslägenhet i etage ny del med 4 ord .bäddar

Enrumslägenhet i etage ny del med balkong och poolutsikt. I entréplan finns en dubbelsäng, ett minikök och en separat wc. En trappa upp finns ett sovloft med två separata sängar och ett badrum. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka. Lägenheterna är belägna i hotellets nya del.

Antal personer: 2-4 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. Kylskåp, kokplattor, vattenkokare samt enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer /1-4 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenheter deluxe

Enrumslägenhet deluxe med balkong eller markterrass och poolutsikt. Ett kombinerat sovrum och minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Vissa lägenheter ligger i den nya delen och vissa i den äldre delen – de lägenheterna är renoverade.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong med poolutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenhet i etage med uteplats på nedre plan samt en balkong som ligger på det övre planet, utsikt mot poolen. I entréplan finns minikök, vardagsrum och ett litet badrum. En trappa upp finns ett sovrum och ett större badrum med badkar eller dusch samt wc. Hårtork. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn/1-6 personer, varav 2 barn.