Rumstyper på Captain Stavros

Enrumslägenheter

Stora och rymliga lägenheter med en liten köksdel. Plasma-tv. Gratis wifi, luftkonditionering, vattenkokare och deponering. Badrum med badkar och hårtork. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer /1-4 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenheter deluxe

Enrumslägenheter med kombinerat sovrum och minikök. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering, vattenkokare och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass med poolutsikt. Vissa av lägenheterna ligger i den äldre byggnaden. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet i nyare del med 4 ord. bäddar

Öppna tvårumslägenheter i två plan som ligger i hotellets nya del. Litet kök, wc och dubbelsäng och balkong på första våningen. På andra våningen finns två separata sängar och ett litet badrum. Gratis wifi, luftkonditionering, deponering och wifi. Tv. Balkong eller markbalkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Trevliga tvårumslägenheter med ett kombinerat minikök och vardagsrum samt ett separat sovrum. Gratis wifi, luftkonditionering, deponering och wifi. Plasma-tv. Balkong eller markbalkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Etagelägenheter med kök, vardagsrum och ett litet badrum på nedre plan. På övervåningen finns ett sovrum och ett större badrum med hårtork. I lägenheterna finns plasma-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Uteplats på nedre plan samt en balkong som ligger på det övre planet. Poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn/1-6 personer, varav 2 barn.