Kundomdömen om Captain Stavros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 144 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Nya hotelldelen, läget!
-
Personalen var oengagerad, cheferna gick runt p skrek o var högljudda, pratade aldrig, hälsade aldrig. Nedsläckt bar, ingrodd röklukt, frukosten var urusel och under all kritik, knappt varm! Kaffet var hemskt så vi gick ut o köpte frukost. O det kalla var knappt kallt! Utskälld av chefen att man inte fick ta med sin dricka till poolen, dock såg varken baren öppen ut eller nära att få till! Bra läge, och nya hotelldelen var trevlig men gamla såg tråkig o alldaglig

Bekräftad gäst: 2022-05-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


8 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


8 av 10

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Mycket bre städning.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


8 av 10

+
Frukostbuffén. Rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


10 av 10

+
Tillmötesgående personal! Frukosten utmärkt!
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


10 av 10

+
Lugnt och rent. Att vi utan problem fick två överlakan istf ett.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


9 av 10

+
Läget, service, frukost och pool
-
Mer köksutrustning, krockar att hänga jacka

Bekräftad gäst: 2021-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

159 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
53
Bra
 
25
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2021-07-31

av RaddeBaz

Bra läge, perfekt skötta pooler (3st), stort hotell men fördelat på två delar

Perfekt på den nya delen (hus F) och pooler där med utsikt över bergen. Nytt och fräscht på rummen och bra städning. På bottenvåningen har man en uteplats med bord och soffor i skuggan och solstolar och poolen utanför - perfekt för att ha koll på badande barn. Bar vid receptionen och frukost intas på översta våningen med fin utsikt över bergen. Personal tillgänglig när man behöver de. Ligger på huvudgatan och nära till hamnen, stranden längre bort på promenadavstånd. Hotellet passar olika resesällskap men det gäller att välja rum/läge för bästa upplevelse. Vi hade superior-rum (2vuxna + 2 barn) längst ner i den nya delen (hus F) och var jättenöjda.

 
2019-08-20

av Sandra K

medelklass

Bra hotell, trevlig personal. Fint poolområde och bra frukost. Managern är dock inte trevlig, jag hälsade varje dag men fick inte tillbaka ett ord. Som tidigare nämnts satt han ofta i baren och bevakade gästerna i poolområdet vilket kändes otrevligt. Det kändes också som att han och en person till satt och kommenterade gästerna som solade och badade på ett sätt som inte kändes positivt heller. Vi hade ett avlopp i badrummet som svämmade över och bad om hjälp, när managern kom till rummet för att åtgärda blev vi anklagade för att ha använt badkaret, det fanns ett bubbelbadkar i badrummet. Vi fick alltså inte använda det bad som fanns som utrustning i rummet utan duschade resten av vistelsen. Vi hade fint rum och pentry men inga sittmöbler i rummet så vi fick sitta på sängkanten och använda ett sängbord som bord. Väldigt lyhört, vårt rum låg ut mot gatan och det var inte lätt att sova pga trafik, lastbilar som levererade varor till supermarket mitt emot m.m

 
2019-07-04

av 631petterh Göteborg, Sverige

Du får inget extra men trevligt ändå

De omdömen som finns om hotellet ger en rättvis bild. Om du tror att ni ska bo på ett lyxhotell med allt vad det innebär i bemötande så kommer du bli besviken. Om du inser att detta är ett välskött charterhotell så kommer du att trivas men du kommer inte få något extra av hotellets personal osv.

 
2019-06-27

av Zertox Mora, Sverige

Rätt besviken

Upplevelsen av detta hotell skulle kunna vara så mycket bättre än vad det blev. Vid ankomst fick vi inget välkomnande utan fick veta att rummen inte var färdigstädade. När vi väl fick komma in så var rummet helt ok utöver att ac på övervåning inte kylde rummet alls. Vi fick ingen information alls om tider för frukost, var den skulle ätas, att det fanns ytterligare en pool osv. Under veckan gjorde ägaren allt för att inte möta gästernas ögon för att heja på oss. Det var tydligare mer viktigt att kedjeröka och dricka kaffe i baren och skrika över hotellområdet. Sista kvällen, när vi gått och lagt oss stod han utanför vårt rum och gastade på någon, så pass att vi fick öppna för att se efter vad som skedde. Vid ett par tillfällen fick vi be om hjälp för att saker och ting inte fungerade. Personalen hade då ingen koll på hur det skulle åtgärdas och vi skulle vänta på att ”the boss” var tillbaka. Vi löste det själva istället. När vi checkade ut fick vi inget tack eller lyckönskan om en fin hemresa eller liknande som brukligt. Trots detta negativa omdöme gillade vi den stora poolen och frukosten.

 
2019-06-24

av gosta98 Malmö, Sverige

Familjärt

Härligt ställe med massa olika lägenhets typer. 2 pooler. Bra frukost rejäl för att vara i Grekland. Allting tip top och alldeles mycket ordning och reda. Bra läge utmed statsgatan och ett stenkast ner till hamn promenaden.