Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 2 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-
AC i badrummet var undermålig.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


5 av 10

+
Rummet var nyrenoverat och fräscht
-
Bättre info om att endast hotellgäster som bor längst ner kan utnyttja pool och solsängar till fullo, bara dom som har tillgång till solsängarna,övriga hotellgäster blir utan pga att solsängarna står utanför marklägenheternas uteplatser!! Dålig bar,man får inte sitta där i våta badkläder!! Otroligt dålig stämning på anläggningen,ägaren mycket underlig och otrevlig och personalen verkar"strykrädda"! Förstår inte att detta kan vara ett hotell med såpass hög ranking ,fin yta är inte allt!

Bekräftad gäst: 2019-07-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

210 omdömen
Utmärkt
 
89
Väldigt bra
 
83
Bra
 
22
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-06-24

av U8KOdanielg Inkoo, Finland

Helt okej, fin pool

Vi valde hotellet för dess utmärkta läget i närheten till hamnen och den fina pool område. Plus även för de allmänna utrymmen, dock är rummen i behov av renoveringen (garderoberna luktade unket och sängens fjädring var usel). Minus för bristen av varmvatten på morgonen. AC och wifi fungerade klanderfritt. Frukosten är väldigt enkel, isynnerhet brödet var inte bra.

 
2017-09-16

av HannaAleksi Stockholms län, Sverige

Ett typiskt 3-stjärnigt hotell

Billigt och prisvärt hotell, man får var man betalar för. En hel del barn på hotellet, men i övrigt väldigt lungt och tyst. Tillmötesgående personal. I anslutning till hotellet ligger en bar som var värd att besöka! Närhet till shopping och en liten strand.

 
2017-08-07

av Annika T

Trevligt hotell med bra läge!

Mindre familjeägt hotell med jättebra läge! Nära till allt; restauranger, hamnen, utflykter, supermarket etc... Hjälpsam personal, frukost över förväntan, ok rum, dock dålig kyl och AC. Pool fin och ren! đŸ‘đŸŒ

 
2015-07-29

av Maddis_L Stockholm, Sverige

Levde inte upp till förväntningarna

Frukosten var jätte dålig, brödet var antingen som tuggummi eller hårdbröd (det var mjukt bröd). Hotellet hade så att folk som inte bodde på hotellet fick gå in och bada i poolen och ta av de få solstolarna som fanns. Det var mycket barn som kom utifrån och var väldigt stökiga. Blötte ner oss som låg och solade. Personal på hotellet gjorde inget åt detta. Sen fick vi som bodde på hotellet betala samma pris för mat/dryck som för de som inte bodde här. Sängarna var inte alls roliga. Man kände varenda fjäder i sängen, jag var tvungen att sova med en filt under mig hela veckan. Väldigt nära till byn och havet, det var väldigt vackert där.

 
2013-05-31

av Mamas_Marstrand Skärhamn, Sverige

Härligt hotell med trevlig personal

Athos Hotel är ett trevligt familjeägt hotell precis i utkanten av Nidri centrum. Det tar bara 10 minuter att gå ner till centrum. Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Ett måste är ett besök på the Tree Bar som ligger inom hotell området där man kan sitta under palmerna och ta en härlig drink. Dagtid kan man sitta vi deras härliga pool som är ren och fräsch. Vill man åka runt på öarna i området är det bara 10 minuters promenad ner till de olika utflyktsbåtarna. Man kan även ta färjan som ligger 5 minuter från hotellet och då åka ut till Meganissi. Rummen är inte så stora men har a/c och kylskåp.