Kundomdömen om Theo (Rethymnon)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 90 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Havsutsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Allt var bra. Särskilt kul va det att det kändes som om vi hade egen pool eftersom vi var de enda som låg där. Fint rum. Vill också här skriva att ingen guide fanns på flygplatsen när vi skulle hem som meddelade vilken incheckningsdisk man skulle till, så alla var förvirrade. Efter ca 20 min råkade vi hitta en, och vi fick då först veta det.
-
Poolen hade behövt lite städning. En del sand på botten. Så kan inte städats på ett tag.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


6 av 10

+
rek relativt lugnt läge och nära till badet
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Bra läge nära till allt och trevlig personal.
-
Vi var mycket nöjda med allt

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-15


7 av 10

+
Vattentrycket i duschen, läget, många eluttag på rummet, bra ac på rummet, ingen restaurang i bottenplan = lugnare på balkongen. Skönt att kunna komma och gå som man vill utan att behöva gå genom en reception och hälsa varje gång.
-
Obekväma sängar som låter väldigt mkt när man rör sig. Förvirrande incheckning då receptionen va tom när vi kom dit och någon från affären kom med vår rumsnyckel och vi fick ingen direkt information om nånting. Rummet luktade lite mögel. Nyckel till rummet vore mkt bättre med kort som många hotell har nu. Ingen ordentlig torkställning på balkongen. Lyhört i korridoren. Hela rummet upplevdes som slitet skulle behövas en lite uppfräschning. Jättedåligt wifi på rummet och även på "vanlig" mottagning på mobilen. Säkerhetsskåpet va lite dyrt för en vecka(15€) och inte elektroniskt.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Stor och fin tvårumslägenhet med 2 balkonger. Strand nära och nära in till hamnen.
-
Önskade balkongmöbler på båda balkongerna.

Bekräftad gäst: 2023-08-20


10 av 10

+
Vi har bokat på Theo väldigt många gånger man är alltid uppskattad som gäst på Theo.
-
Vi har inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2023-08-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
Super fräsch nyrenoverad lägenhet, jättebra duschkabin i badrummet, FANTASTISKT LÄGE MED EGEN BEACHCLUB-THEO BEACH med dryck och snacks servering och sköna solsängar, ”hemgjord frukost med mycket att välja på”, trevlig personal och trevligt bemötande, stor fin balkong med utsikt mot stranden, mycket bra med hiss. Vi kommer gärna tillbaka nästa år!!!
-
Vi är super nöjda med allt, bättre än vi förväntat oss. Bättre standard än vi trodde.

Bekräftad gäst: 2023-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

61 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
16
Bra
 
14
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-08-22

av Annika W

Bra boende

Mycket positiv upplevelse av hotellet. Hade stor och fin tvårumslägenhet. Två balkonger. 1 AC i varje rum. Utsikt mot bakgården, men inget som störde. Hade lite utsikt mot havet. Klart hade det varit ännu bättre med havsutsikt. Då hade man nog nyttjat balkongen ännu mer. Bra avstånd både till hamnen och stranden. Parasoll och solstolar fick man på köpet om man beställde mat eller dryck för minst 10 Euro på stranden. Väl värt det.

 
2018-07-09

av stefanmG9371TE Åkarp, Sverige

Om bra läge är viktigt

Vi fick ett rum mot baksidan, ingen direkt trevlig utsikt (byggplats+parkeringplats) Stort bra rum med två balkonger då vi hade ett hörnrum. Bra städning var dag. Frukosten kan anses vara lite överprisad. Kaffet var aldrig varmt då de ställde kaffekannan direkt på serveringsbordet utan någon värmeplatta. Ställ fram kaffekokaren och behåll kaffekannan på plattan är min rekommendation till hotellpersonalen. Poolen var verkligen liten men helt ok för oss som inte reste med barn som vill utöva vattenlekar. Närheten till stranden och så även till stan var vinnande punkter för våran del. Som någon skrev, "Theo är ett boende inte ett hotell", vilket jag tycker beskriver det bra.

 
2017-10-05

av anderss762

Familjärt hotell med perfekt läge

Familjärt hotell som ligger direkt vid deras egen strand. Bra och stora rum med perfekt städning. Lagom frukost. Super Market i bottenvåningen. Fantastiskt trevliga ägarfamiljer och mycket trevlig personal. Hit återvänder vi årligen.

 
2017-08-19

av Nolltrefem Halmstad, Sverige

För den vane resenären

Theo är ett boende med egen strandservice på gångavstånd både till Gamla stan och Perivolia. Jag skriver boende för Theo är inget hotell, snarare ett B&B med begränsad service då den receptionen som finns aldrig är bemannad. Detta är inget problem för oss resenärer som är vana och gillar att sköta sig själva men kan vara bra att veta för den som inte är så resvan. Det absolut största plusset är deras snabbköp på bottenvåningen med egen gästingång direkt jämte hissen. Sortimentet är stort och innehåller många nödvändigheter för svenska gäster i form av Gott o blandat, Ahlgrens bilar, räkost, kaviar och Kopparbergs Cider. Kassan på snabbköpet fungerar också som "hotellets" reception. Strandservicen är begränsad och betydligt bättre finnes till lägre priser ett par hundra meter mot Perivolia på strandpromenaden. Fri parkering finns på baksidan men passagen är mer än lovligt trång, en varning till den som inte har fullförsäkrad hyrbil. Risk för skador finns. Rummen är stora med fri AC och flera skåp för att hänga kläder. Sängarna saknar bäddmadrasser och kan upplevas något hårda. Detta löses genom att säga till i snabbköpet så fixar de bäddmadrasser utan kostnad. Låt er inte avskräckas av denna recensionen, då städningen och bemötande är toppen. Att jag satt ett medelbetyg är att servicen är för låg för att kallas ett hotell.

 
2017-04-26

av JSjostrom50 Gislaved, Sverige

Bra läge

Detta hotell ligger nära stranden och nära till centrum och restauranger.. Hotellet är gammalt och rummen är ganska slitna..Vi fick en stor tvårumslägenhet men våran balkong var jätte liten. Dålig service..