Rumstyper på Swell Boutique Hotel

Dubbelrum

Snyggt inredda dubbelrum med platt-tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit

Fina juniorsviter med en vardagsrumsdel med en soffa och platt-tv. Gratis luftkonditionering, deponering, och wifi. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Fräscha superiorrum med platt-tv. Möjlighet till extrabädd i vanlig säng eller i bäddsoffa. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorsvit

Snygga superiorsviter med två sängar, en hörnsoffa och platt-tv. Gratis luftkonditionering, deponering, och wifi. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn.

Tvårumssvit

Snyggt inredda sviter med ett sovrum och ett vardagsrum med soffa. Platt-tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.