Rumstyper på Swell Boutique Hotel

Dubbelrum

Snyggt inredda dubbelrum. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit

Fina juniorsviter med en vardagsrumsdel med en soffa och tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis luftkonditionering, deponering, och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Fräscha superiorrum med tv med satellitkanaler. Möjlighet till extrabädd i vanlig säng eller i bäddsoffa. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorsvit

Snygga superiorsviter med två sängar, en hörnsoffa och tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis luftkonditionering, deponering, och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn.

Tvårumssvit

Snyggt inredda sviter med ett sovrum och ett vardagsrum med soffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.