Rumstyper på Summer Dream Rethymnon

Superiorrum

Superiorrum med markbalkong och poolutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Hårtork. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet av varierande storlek och utseende och med balkong. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med spis och ugn, kylskåp med frys, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, mikrovågsugn och bra köksutrustning. Tvättmaskin. Strykjärn och strykbräda. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler i varje rum. Hårtork. Två badrum, ett med badrum och ett med dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer/2-6 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior av varierande storlek och utseende. Balkong eller markterrass med poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, mikrovågsugn och bra köksutrustning. Tvättmaskin. Strykjärn och strykbräda. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.