Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
centralt i stan
-

Bekräftad gäst: 2023-09-08


4 av 10

+
Nära stranden
-
Kvalitet

Bekräftad gäst: 2023-09-08


8 av 10

+
Centralt
-
Bulrande aAC

Bekräftad gäst: 2023-09-01


9 av 10

+
Rent städning fungerade bra Läget nära till allt
-
Hotellet var bra men Utanför var en stökig arbetsplats för stensättning av nya trottoarer lastbilar som andra fordon somm var involverade i arbetet vi anlände på natten ca kl 02 beck svart vi skymtade dessa uppbrutna trottoar er belysningen av entrén fanns ej vi fick hjälp av förbipasserande folk som hjälpte oss hitta rätt på Hotellet .vi höll på att ramla över stenar flera ggr när vi drog resväskorna undertecknad kontakte er om dessa problem att någon skulle komma o se hur de såg ut utanför Hotellet ingen höre av sig Återkoppling av mitt meil till er kom men jag öppnade inte det förrän vi på väg hem hade förväntat personal från Apollo skulle se det med egna ögon för att göra en en bedömning BELYSNING av Hotellets Entré är ett Måste

Bekräftad gäst: 2023-08-25


6 av 10

+
Helt ok lägenhet för en vecka
-
de går ju inte att flytta hotellet så de är nog rätt ok

Bekräftad gäst: 2023-08-25


9 av 10

+
Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2023-08-13


6 av 10

+
Väldigt bra städning, städerskan tog t.o.m hand om lämnad disk. Dricksade extra.
-
Väldigt lyhört utifrån trapphus, samt ventilation i badrum.

Bekräftad gäst: 2023-07-27


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-20


7 av 10

+
Storleken och läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


4 av 10

+
Trevlig personal i receptionen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 2/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
8
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-08-30

av Ann-Sofie P Malmö, Sverige

Semester

Tillbringade en vecka i den här lägenheten, som ligger nära gamla stan i Rethymnon. Lägenheten var rymlig med ett separat sovrum. Lägenheten hade det mesta du behöver i ett självhushåll. Det fanns livsmedelsaffärer i närheten. Ingen lyxlägenhet men det är rent och fräscht. Lägenheten städades 6 dagar av 7. Vi hade morgonsol på balkongen och det fanns ingen parasoll så det var otroligt varmt. Vi köpte en liten som vi hade och det blev genast bättre. Parasollen är det som var minus i den här lägenheten. Det tog cirka 10 min att gå till början av stranden som är lång. Ska jag åka till Rethymnon igen kan vi tänka oss att återvända till Galeros.

 
2016-08-10

av krister-eurotekno New York City

Galeros appartments - Apollo lägenhetshotell

Lungt läge men nära till allt. 8 min till beachen 2 min till supermarket 4 min till strandpromenaden och restauranter/barer 4 min till Old Town med alla gränder där det finns ofantligt många serveringsställen av olika typer och butiker,butiker och återigen butiker. Obemannad reception (kontor) kvällstid annars är den suveräna receptionisten Poppi på plats 08-12 och 18-20. Kökspentryt har utrustning för 4 personer Kokplatta,micro,vattenkokare och kaffebryggare. AC fungerar perfekt för lägenheten. 5euro/dag som betalas till receptionen(kontoret). Hyr ni bil så tänk parkering, detta är inte enkelt.. Utnyttja dagen så ni kommer till hotellgatan efter 2300 då det är bättre med plats. P-avgift mellan kl 07.30-21.00 som ni köper i någon av de små kioskerna som finns nästan i varje gathörn. 70cent/timme.

 
2012-04-15

av Resglad48 Ljungby, Sverige

Bra lägenheter

Bra lägenheter i trevligt bostadsområde, nära till en normal affär med ett ordentligt utbud av mat. Färskt bröd, fina charkuterier och en bra prisnivå. Nära Rethymnons sevärdheter. Trivsamt vardagligt folkliv runtomkring. Turistbyrån i Rethymnon ligger bara ett kvarter bort. Var där i april maj 2010 i två veckor

 
2022-07-28

av Millaallim Lund, Sverige

Great apartment, close to everything

Excellent apartment. Beds a bit on the hard side, especially extra beds (we were 4 ppl). Cleaning is great when done (not every day). Good price. Close to everything: old town, restaurants, beach (like 10 min), supermarket (like 2 min (opposite direction than the beach) and great cafés with breakfast. Also, super-central but really calm (at least on the 3rd floor).

 
2019-08-23

av Stina O

Price-worthy and clean

Nice, clean and very price worthy hotel. Big apartments, nice balcony and a friendly staff will make your stay comfortable here. There were some trouble with the AC and the person they sent to help us didn't speak any English at all. We had to solve it by ourselves. They really could have an instruction how to use the AC in the room... Besides that we are very content with our stay at Galeros and recommend this hotel to any one who want a good standard hotel.