Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
God frukost buffé samt trevliga personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


7 av 10

+
Atomsfär och trädgården
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


10 av 10

+
Läget mitt i gamla stan men med en mycket lugn innergård med pool. Trevlig och vänlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


10 av 10

+
Läget och att det var lugnt tyst, men det kanske har med tiden på säsongen man åker och att vi hade en pandemi runt oss.
-
Inget speciellt, dörren till badrummet var ju "i vägen" när man var där inne men det kan man ju inte göra något åt. Däremot kan man se över möbleringen samt att bilderna på rummen på nätet ser mycket fräschare ut än det var när man kom in dit.

Bekräftad gäst: 2021-09-24


10 av 10

+
Läget.
-
Frukosten var väl lite ensidig.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


10 av 10

+
Läget, vårt rum med en enormt fin balkong utmed poolen.
-
Vet inte, var bra enligt oss

Bekräftad gäst: 2021-09-10


8 av 10

+
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2021-09-05


9 av 10

+
Frukost, välstädat, bra location
-
Fler solstolar vid poolen

Bekräftad gäst: 2021-08-22


10 av 10

+
all personal
-
inget allt bra

Bekräftad gäst: 2021-07-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

312 omdömen
Utmärkt
 
147
Väldigt bra
 
114
Bra
 
41
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-07-14

av Trans_touring Sverige

Utmärkt läge i Gamla stan

Välbeläget hotell med närhet till det mesta i Rethymnon. På tok för mycket onödiga möbler i rummet som i övrigt var helt okej med kylskåp och aircondition. Fri wifi som funkade utmärkt. Frukosten är ok och trevlig personal. Välsorterad liten supermarket mittemot hotellet.

 
2021-09-23

av Mikael B Göteborg, Sverige

Mitt i Gamla stan !!

Perfekt läge mitt i gamla stan. liten pool men funkar bra.Finns även Poolservice med dryck och lite mat. Dålig variation på frukosten, kunde varit bättre. Ganska bra rum med badkar, kylskåp samt tv. Sängarna helt OK. Tyvärr är balkongerna lite små, räcker precis för två. Trevlig personal. Perfekt med en Supermarket utanför hotellet. Tar ca:20 min promenad till stranden.

 
2019-10-01

av 906rudip Göteborg, Sverige

Fint Hotel i Gamla Stan

Fint liten hotell i Gamla Stan. Bekväma och rena rum.Trevlig personal, alla i personalen hälsade Kalimera (gomorron) på väg till frukosten. Frukosten var mycket bra. Bra och lugn poolområde. Nära restauranger och gång avstånd till busstation och Rethymnons venetianska inre hamn.

 
2019-09-30

av Waltersson I Tranas, Sverige

Ett enkelt hotell med bra läge

Hotellet ligger i gamla stan och runt hörnet finns massor av mysiga restauranger. Frukosten är ok och personalen vid frukostserveringen är mycket vänliga och tillmötesgående. Vi försökte att byta rum men det var inte möjligt. Vi upplevde att det inte fanns intresse att undersöka möjligheten till detta. Rummen på första våningen med läge mot parkeringen är inte så bra. Städningen var bra. Poolområdet är fint men poolen är tyvärr kall. Vi är osäkra på om vi väljer att bo på hotellet igen.

 
2018-10-20

av Janne S Järlåsa, Sverige

rent vänligt nära till allt

Bodde 2 veckor på detta hotell som vi många gånger gått förbi under tidigare 6 tillfällen i favoritstan Rethymnon. I mars detta år bestämde vi att nu är det dags. Hotellet uppfyllda våra förväntningar. Runt hörnet inom 50 meter fanns många matställen för lunch och middagar. Hotellet hade bara frukost. Bokade ett rum med utsikt mot poolområdet. Alla rum 311-315 hade utsikt över hustaken på gamla stan men även ner mot intill liggande gata med ortsbefolkningens vardagsliv. Språkkunskaperna engelska goda hos personalen. Städningen perfekt. Lugnt läge trots livlig trafik. Ett stort plus för affären tvärs över gatan med allt från plåster till vin och fetaost. Du kommer inte bli besviken om du väljer Fortezza nästa gång du åker till Rethymnon