Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 172 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Fräsht
-

Bekräftad gäst: 2023-10-20


9 av 10

+
Mitt i stan!
-
Rum mot gatan, var ovanligt mycket trafikljud dygnet runt!

Bekräftad gäst: 2023-10-07


7 av 10

+
Läget
-
Toaletten var svår att stoppa spolningen på ibland.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Läget. Poolen. Litet och personligt.
-
Har bott där flera gånger, alltid nöjd!

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Servicen och den trevliga personalen.
-
Ibland fanns inget varmvatten eller också tog det lång tid innan det kom fram.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


7 av 10

+
Trevlig personal.
-
Väldigt litet badrum, knappt en person kunde rymmas där.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


8 av 10

+
Läget och rummet med fin balkong
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


7 av 10

+
-
Läget mitt i gamla stan och att det finns en riktig pool.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


7 av 10

+
Läget Trevlig städpersonal!
-
Fler krokar på rummet att hänga plagg på, tvättlina/torkställ på balkongen hade varit bra. Trevligare personal i matsalen hade gett bättre helhetsintryck. Fräckare frukt och grönt till frukosten.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


8 av 10

+
Att personalen var vänlig. Välstädat varje dag. Läget i gamla stan
-
Stod i beskrivningen att det var 5 min promenad till liten strand. Den vi hittade var inte badbar/ fräsch. Det var långt att promrnera till huvudstranden vilket borde framgå tydligare. Mycket hög ljudnivå från gatan.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

365 omdömen
Utmärkt
 
187
Väldigt bra
 
127
Bra
 
41
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2023-07-08

av mariafK363MT Halmstad, Sverige

Fantastiskt läge!

Har precis bott en vecka på trevliga Fortezza i underbara Rethymnon. Läget är helt perfekt med några steg till centrala gamla stan med alla restauranger och butiker. Tyst läge med trevlig personal, rent och snyggt överallt. Rummet hade sköna sängar, bra Ac och rejäl garderob. Balkong mot gatan rekommenderas, kul att se allt som händer men ändå tyst nattetid. Liten men bra frukost, poolen liten men vi varpå stranden så testat den bara en gång. Kommer gärna tillbaka dit!

 
2021-09-23

av Mikael B Göteborg, Sverige

Mitt i Gamla stan !!

Perfekt läge mitt i gamla stan. liten pool men funkar bra.Finns även Poolservice med dryck och lite mat. Dålig variation på frukosten, kunde varit bättre. Ganska bra rum med badkar, kylskåp samt tv. Sängarna helt OK. Tyvärr är balkongerna lite små, räcker precis för två. Trevlig personal. Perfekt med en Supermarket utanför hotellet. Tar ca:20 min promenad till stranden.

 
2019-10-01

av 906rudip Göteborg, Sverige

Fint Hotel i Gamla Stan

Fint liten hotell i Gamla Stan. Bekväma och rena rum.Trevlig personal, alla i personalen hälsade Kalimera (gomorron) på väg till frukosten. Frukosten var mycket bra. Bra och lugn poolområde. Nära restauranger och gång avstånd till busstation och Rethymnons venetianska inre hamn.

 
2019-09-30

av Waltersson I Tranås, Sverige

Ett enkelt hotell med bra läge

Hotellet ligger i gamla stan och runt hörnet finns massor av mysiga restauranger. Frukosten är ok och personalen vid frukostserveringen är mycket vänliga och tillmötesgående. Vi försökte att byta rum men det var inte möjligt. Vi upplevde att det inte fanns intresse att undersöka möjligheten till detta. Rummen på första våningen med läge mot parkeringen är inte så bra. Städningen var bra. Poolområdet är fint men poolen är tyvärr kall. Vi är osäkra på om vi väljer att bo på hotellet igen.

 
2018-10-20

av Janne S Järlåsa, Sverige

rent vänligt nära till allt

Bodde 2 veckor på detta hotell som vi många gånger gått förbi under tidigare 6 tillfällen i favoritstan Rethymnon. I mars detta år bestämde vi att nu är det dags. Hotellet uppfyllda våra förväntningar. Runt hörnet inom 50 meter fanns många matställen för lunch och middagar. Hotellet hade bara frukost. Bokade ett rum med utsikt mot poolområdet. Alla rum 311-315 hade utsikt över hustaken på gamla stan men även ner mot intill liggande gata med ortsbefolkningens vardagsliv. Språkkunskaperna engelska goda hos personalen. Städningen perfekt. Lugnt läge trots livlig trafik. Ett stort plus för affären tvärs över gatan med allt från plåster till vin och fetaost. Du kommer inte bli besviken om du väljer Fortezza nästa gång du åker till Rethymnon