Enkelrum

Enkelrum med balkong eller terrass. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Treglasfönster. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-26 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummet består av två delar, en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med en frostad glasdörr mellan delarna. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Kaffemaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. En tv med internationella kanaler i varje del. Treglasfönster. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass, vissa med poolutsikt eller med balkong och havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Kaffemaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Treglasfönster. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 16-17 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.