Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrrass. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj eller bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Treglasfönster. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummet består av två delar, en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med en frostad glasdörr mellan delarna. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Kaffemasking. Vattenkokare samt kaffe och te. En tv med satellitkanaler i varje del. Treglasfönster. Strykjärn och strykbrädda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsviter

Ljusa juniorsviter med en dubbelsäng och en rymlig jacuzzi mitt i rummet. Två tv-apparater med satellitkanaler. Kylskåp. Strykfaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering finns i receptionen mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. (Toaletten är avskild från rummet med en orange glasvägg, handfatet finns utanför toaletten.) Balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass, vissa med poolutsikt eller med balkong och havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Kaffemaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satelllitkanaler. Treglasfönster. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 16-17 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.