Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 241 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


8 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-06


7 av 10

+
Läget och personalen.
-
Maten var inte i närheten av fem stjärniga klassen, det skall heller inte ta närmare timmen mellan beställning och att maten kommer fram.

Bekräftad gäst: 2022-05-01


10 av 10

+
Suverän duktig och serviceminded personal
-

Bekräftad gäst: 2022-05-01


10 av 10

+
Service inriktad personal, rent och fräscht, god mat, bra läge, etc.
-
Större gym med lite mer redskap.

Bekräftad gäst: 2021-11-07


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-11-07


7 av 10

+
Läget vid stranden. Frukosten var stor och bra och trevlig personal Sköna sängar.
-
Renovera slitna rum med mycket gammal inredning. Läget på poolerna var inte så bra, sällan sol vid dem den här årstiden i alla fall. Trist också att de stängde för poolbad kl 17 Pga Corona var inomhuspoolen stängd, vilket var synd.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


9 av 10

+
Bra läge och trevlig personal.
-
Det borde framgått att en del av utbudet inte var öppet t.ex inomhuspool och poolbar.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


6 av 10

+
Frukostbuffén
-
Rummens standard var låg. Renoverat på ytan, men gamla slitna badkar, ganska små rum, dålig AC. Vi fick byta rum eftersom det renoverades utanför, så vi bodde i två rum i samma skick.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


8 av 10

+
Vänlig och tillmötesgående personal, väldigt service-minded och trevliga.
-
Pool-områdena var märkligt trånga och skuggiga. Stranden var fruktansvärt skräpig. Har aldrig sett så mycket skräp på en strand, plastflaskor, burkar, platspåsar, fimpar. Staden har fått utmärkelse Blue Water. Såg på vissa ställen ut som en soptipp. En grupp på 35-30 personer som inte bodde på hotellet lade beslag på solstolar och förde väsen, hotellet gjorde inget. Stor besvikelse.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1872 omdömen
Utmärkt
 
1165
Väldigt bra
 
475
Bra
 
147
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2021-12-14

av Ewa A Kungsbacka, Sverige

Nära till allt!

Hotellet har ett perfekt läge precis vid stranden och bara en kort promenad till centrum. Jag blev uppgraderad till ett dubbelrum så vet inte hur enkelrummet jag skulle haft ter sig men dubbelrummet jag fick var fräscht, dock är badrummet av äldre modell och utrustat med en hårtork som borde bytts ut för länge sedan. Hotellet ska vara femstjärnigt enl egen och resebyåernas utsago men det är det lite för slitet för enligt mig. Och det finns betydligt bättre femstjärniga hotell i närheten om man vill ha tipp topp. Men servicen är klockren. Trevliga och hjälpsamma med det mesta trots att det också rådde pandemi med restriktioner under resan. Frukosten är ok men att inte ha riktig juice på ett hotell med ”5 stjärnor” är dåligt. Utbudet i restaurangen kändes inte heller 5-stjärnor men var ok. Skulle säga att man bor här till ett rimligt pris ändå och det är som sagt ett väldigt bra läge med nära till allt.

 
2019-11-07

av theresedailly Ayia Napa, Cypern

Godkänt hotell

Vi var här sista veckan på säsongen och det märktes verkligen mot slutet av veckan för buffén minskade och solstolarna minskade på stranden. Rummen var fina men det är väldigt lyhört. Vi hade all inclusive och de fyllde på vår kyl varje dag men i vissa fall tyckte jag inte det var all inclusive för allt ingick inte t ex det fanns en disk med mycket glassorter men när jag ville ha glass så kostade det om jag ville ha från den disken utan jag fick välja från en annan mellan 4 sorter, de vanliga vanilj, päron osv. Det var såna händelser med andra tilltugg också. Stranden var underbar ingen toa du får gå tillbaka till hotellet, jättetrevlig personal, jättebra buffé, bra uppträdanden. Jättegod mat på deras al carte restaurang måste testas. Träningsdelen var mitt i entrén på spat såg jättekonstigt ut skulle aldrig ha tränat där.

 
2019-09-11

av arne0211 Helsingborg, Sverige

Pensionärer

Hotellet är mycket bra och läget till stranden är bara några meter bort med solstolar för hotellets gäster. Den stora anledning till att vi nu kommer tillbaka hit 13 år i rad är det är som att komma hem, för personalen är densamma de känner igen alla sina gäster från tidigare år och är mycket hjälpsamma och trevliga! Frukosten är en bra start på dagen som är väl tilltagen med det mesta. Sedan äter vi flera gånger på a’la carte restaurangen, där är maten mycket bra med perfekt service från hovmästaren Vasilis med personal. Charlotte o Arne Jönsson

 
2019-09-04

av Bo A Göteborg

Bo Almström

Superservice! Vänlig tillmötesgående personal. Bekväma, fräscha rum med sköna sängar. Utmärkt kök, generösa buffe’er med stor valfrihet. Hotellet är centralt och strandnära beläget. Hit återvänder vi med glädje

 
2019-08-25

av K7446LFannl

Herr och fru

Trevligt hotell med god service. Passar utmärkt för både par och familj. Nära till stranden och alltid tillgång till solbädd. Åker gärna dit igen. Alltid rent och snyggt. Bra frukost och trevlig restaurang.