Kundomdömen om Aquila Porto Rethymno

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 423 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Personalen vid frukostbuffén.
-
Återgå till den stämning som varit tidigare. Vi har bott på hotellet 10 gånger allt har tidigare varit toppklass.Nu helhetsgreppet saknas inte längre fyrstjärnigt.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


3 av 10

+
Bra läge Ligger nära till stranden
-
Service, maten,städning

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Personalen
-
Lite slarvig städning

Bekräftad gäst: 2021-07-18


10 av 10

+
Fantastisk personal och städning. Mycket nära sina gäster hela tiden och uppföljning hur dom har det.
-
Inget speciellt

Bekräftad gäst: 2021-07-18


9 av 10

+
Bra frukost och skönt med balkong med havsutsikt
-
Ville man ha en kvällsdrink på deras café, så fick man räkna med 20 minuters väntan innan drinken kom in, att jämföra med alla barer runt omkring där det tog 3 minuter. De fick 2 chanser, sedan bytte vi ställe.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
Mycket trevlig personal. Bra läge. Rent och fräscht.
-
Öppettider på gymmet. Hade velat träna tidigt på morhonen, men gymmet öppnar först 10.00.

Bekräftad gäst: 2021-07-10


8 av 10

+
Frukosten
-
Solstolar till alla så man inte behöver gå upp så tidigt för att få plats.

Bekräftad gäst: 2021-07-04


10 av 10

+
Allt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-07-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1833 omdömen
Utmärkt
 
1146
Väldigt bra
 
464
Bra
 
144
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2019-11-07

Inlägg av theresedailly Ayia Napa, Cypern

Godkänt hotell

Vi var här sista veckan på säsongen och det märktes verkligen mot slutet av veckan för buffén minskade och solstolarna minskade på stranden. Rummen var fina men det är väldigt lyhört. Vi hade all inclusive och de fyllde på vår kyl varje dag men i vissa fall tyckte jag inte det var all inclusive för allt ingick inte t ex det fanns en disk med mycket glassorter men när jag ville ha glass så kostade det om jag ville ha från den disken utan jag fick välja från en annan mellan 4 sorter, de vanliga vanilj, päron osv. Det var såna händelser med andra tilltugg också. Stranden var underbar ingen toa du får gå tillbaka till hotellet, jättetrevlig personal, jättebra buffé, bra uppträdanden. Jättegod mat på deras al carte restaurang måste testas. Träningsdelen var mitt i entrén på spat såg jättekonstigt ut skulle aldrig ha tränat där.

 
2019-09-11

Inlägg av arne0211 Helsingborg, Sverige

Pensionärer

Hotellet är mycket bra och läget till stranden är bara några meter bort med solstolar för hotellets gäster. Den stora anledning till att vi nu kommer tillbaka hit 13 år i rad är det är som att komma hem, för personalen är densamma de känner igen alla sina gäster från tidigare år och är mycket hjälpsamma och trevliga! Frukosten är en bra start på dagen som är väl tilltagen med det mesta. Sedan äter vi flera gånger på a’la carte restaurangen, där är maten mycket bra med perfekt service från hovmästaren Vasilis med personal. Charlotte o Arne Jönsson

 
2019-09-04

Inlägg av Bo A Göteborg

Bo Almström

Superservice! Vänlig tillmötesgående personal. Bekväma, fräscha rum med sköna sängar. Utmärkt kök, generösa buffe’er med stor valfrihet. Hotellet är centralt och strandnära beläget. Hit återvänder vi med glädje

 
2019-08-25

Inlägg av K7446LFannl

Herr och fru

Trevligt hotell med god service. Passar utmärkt för både par och familj. Nära till stranden och alltid tillgång till solbädd. Åker gärna dit igen. Alltid rent och snyggt. Bra frukost och trevlig restaurang.

 
2019-08-08

Inlägg av M7991CHstefand

Bra läge i Rethymno

Bra läge i en trevlig stad, mindre folk än i till exempel Chania. Bra rum med fin utsikt jade vi iallafall. Hotellet har antagligen några år på nacken men allt är helt och rent. Trevlig personal och bra mat.