Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 565 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Fräscht o bra lägesmässigt
-
Inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2024-04-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
Frukost buffén var helt suverän
-
Tycker att ett 5 stjärnor hotell ska vara bättre Dom fyllde inte på kaffe eller te på rummet Städningen dåligt/slarvigt utfört

Bekräftad gäst: 2024-04-06


10 av 10

+
Den hjälpsamma personalen över lag, men bäst var portiererna
-
Ventilation i badrummet saknades! Hur gick det till?

Bekräftad gäst: 2023-11-10


8 av 10

+
Närhet till vattnet
-
Liten alltför grund pool och begränsat utrymme runtomkring.

Bekräftad gäst: 2023-11-10


10 av 10

+
Service och Städningen
-

Bekräftad gäst: 2023-11-10


8 av 10

+
Nära stranden
-
Priset på drickat

Bekräftad gäst: 2023-11-10


10 av 10

+
Den höga kvaliteten. Ex. rummet väldisponerat, bra förvaring och avställningsytor. Vänlig personal. Läget med nära staden och havet.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-11-10


8 av 10

+
Läget, frukost och rum med fin utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-10


8 av 10

+
Mat och service.
-
Slitna rum 505 & 505. Lever inte upp till 4 stjärnor. Inga möjlighet att parkera hyrbil på hotellet. Väldigt svårt att hitta parkering även utanför hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-11-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

2036 omdömen
Utmärkt
 
1256
Väldigt bra
 
504
Bra
 
171
Mindre bra
 
63
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2023-08-04

av TinaJ1491

Väldigt besviken!

Gamla och slitna rum. Otrevlig personal. Servicen i baren en total katastrof. Väldigt otydlig och skiftande klädkod. Definitivt inget 5-stjärnigt hotell, snarare 3. Det enda som var bra var läget och viss personal i restaurangen, Gianna med kollegor, som var helt fantastiska.

 
2023-07-18

av Malin W Stockholm, Sverige

Semester med maken

Min make och jag reste hit för första gången. Vi blev varmt välkomnade. Läget är bra, nära till Rethymnos gamla stad. En nackdel är att man måste passera en stor gata för att komma till stranden. Bra och stort utbud av frukost! De hade även glutenfritt & laktosfria alternativ. Rummet var mindre än vad vi trodde från bilderna. Städning varje dag! Mörka rum men väldigt lyhört! Egna solstolar som tillhör hotellet inklusive handdukar. De två första raderna längst fram kostade. Där såg vi att det var andra människor från andra hotell som låg och tog upp platser för detta hotells gäster! Vi såg namnen på deras hotell och handdukarna var vita! Skulle ha lite mer koll på stranden, att det är för bara hotellets gäster! En nackdel är badkar i badrummet och att det inte är tryck i duschslangen! Det är även två killar som går runt med sina kameror och fotar överallt även på stranden utan att fråga??Känns väldigt obehagligt! Vet inte om jag tycker det är ett 5 stjärnigt hotell möjligtvis 3-4

 
2023-07-15

av Sara A

Smygfotande svartarbetande fotografer

Inte alls lika fina och stora rum som på bilderna, men ändå väldigt fräscht. Hade bokat havsutsikt men hälften av min utsikt var hotellets pool samt övrig byggnad. Frukosten hade bra utbud och mycket trevlig personal! Samt god lunch med bra service vid deras andra restaurang. Otroligt långsam service på stranden oftast samt vid baren om man beställde vid poolen. Dock fortsatt mycket trevlig personal. Däremot fanns det alltså två hotell fotografer som gick runt och promotade att man kunde bli fotograferad gratis. Sedan fick man två fotografier gratis och resten fick man betala 8€ per bild. Kul koncept men… Alltså de värsta fotografierna någonsin, amatörmässig Photoshop efter det men det värsta av allt är att dessa går runt och spontanfotar folk på stranden i bikini innan detta och sen försöker sälja på en bilderna. Tycker absolut inte det är okej att gå runt att fota utan ens tillåtelse. Sedan när man köper ett foto av dem får man inte ens ett kvitto, rakt ner svart i fickan på fotograferna. Hotellet lever absolut inte upp till sina 5 stjärnor. I Sverige hade detta hotell kanske haft 3 stjärnor. Överlag en okej vistelse men hade inte besökt igen.

 
2023-06-12

av PetmagMalmo_Sweden Malmö, Sverige

5 stjärnig service o fräscht hotell vid stranden o nära till centrum

Lever verkligen upp till sina fem stjärnor. Fantastisk service o riklig o god frukost. Fin utsikt från balkongen mot stranden nedanför. Gratis solsängar på stranden. Centralt med ca 15 min promenad till hamn o centrum. Trevlig mindre pool. Underhållning vissa kvällar o dagar.

 
2022-11-11

av LinnP83 Playa del Inglés, Spanien

Inte så bra som det ser ut

Vi hade 2 rum med begränsad havsutsikt och balkonger mot tvärgatan som går upp från stranden. Rummen var en besvikelse från bilderna vi sett när vi bokat, inte alls så frächa som dom såg ut att vara på bilderna som visades. Vi betalade dyrt för 1 vecka och hade resan varit billigare så hade man kanske inte reagerat på samma vis. Väldigt små och trånga rum men desto större balkong. Relativt osköna och hårda sängar med obekväma kuddar. Extremt dåligt tryck i duschen så att tvätta håret och skölja ur alla produkter tog sin tid. För att inte tala om spolen i toaletten som var helt obefintlig, efter man kissat så behövde man spola minst 2 ggr för att få bort kisset. Ni kan ju gissa resten när man gör nr 2. Vi köpte en stor petflaska som vi skar upp i toppen och fyllde den med vatten för att hälla 1,5 l vatten snabbt direkt från flaskan och på så vis kunna spola och då gick det bra! Vi hade 2 rum och det var bara problem med trycket i ett av rummen. Det andra rummet fungerade trycket utan anmärkning. Rummen låg på samma våning. Ta med egen hårfön om du behöver det, det finns visserligen en på rummet men den fanns nog redan när jesus föddes och den fungerade sämre än om du ställer dej ute och låter vinden torka ditt hår. Frukosten var inget att skryta om men man blir mätt iallafall. Fanns pannkakor, färsk frukt, omelett och andra både varma och kalla alternativ. Champagne serverades på varje frukost om man så önskar det. Inget som vi smakade så jag kan inte säga om det var gott eller ej. Väldigt gott kaffe som dom serverade alla vid bordet, men bara vissa blev erbjuden kaffe. Det andra rummet som åkte med oss fick varje dag be om kaffe, inget som dom blev erbjudna som vi blev vilket var lite märkligt tycker vi. Fanns 2 pooler på hotellet, den ena mot havet var extremt liten och trist dock med havsutsikt när man låg där men det var allt. Den andra poolen var vid restaurangen/frukosten och var betydligt mysigare men där var det skugga fram till em så vill man sola så är den inte intressant heller. Däremot så var det ett stenkast till havet och hotellet hade egen strandremsa med gratis solstolar. Bara den första raden som kostade pengar och hyrde man där så ingick någon dricka samt snacks verkade det som. Man kunde även beställa av personalen på stranden från hotellets restaurang vilket vi gjorde några dagar. Servicen var väldigt ojämn, det fanns en ung tjej och en ung kille som var ett par och dom var mer intresserade av att pussas och ta på varandra än att jobba och ta upp beställningar av hotellets gäster. Såg dom flera ggr stänga in sig i ett litet vitt skjul uppe vid utomhus duscharna vid vägen där man verkade ha parasoller och bord inlåsta mm. Där satt dom instängda och gömda istället för att serva gästerna. Det fanns också en annan ganska ung kille som var betydligt mer alert och sprang fram och tillbaka hela tiden och frågade om man ville ha något så stort tack till honom. Tyvärr minns jag inte hans namn men ni kommer direkt veta vem jag menar om ni reser dit. Han sprang så svetten lackade i pannan på honom hela dagarna. Strandmenyn var enkel såsom sandwich och wraps och pommes som också var prisvärt och bra! Hotellet låg ca 600-800 m från gamla stan så det var inga problem att promenera dit. Ville man inte det så finns gott om restauranger runt hotellet. Även supermarket. Vi hade sen utcheckning och det gick inte att behålla rummet mot en kostnad så vi fick duscha innan avresa nere i spaet vilket inte var någon höjdare. Gym och spa i samma lokal och gymmet är precis vid inomhus poolen vid poolkanten, jättekonstigt uppbyggt. Total sammanfattning av resan är ändå helt okej men vi kommer antagligen inte att åka tillbaka hit fler gånger.