Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 535 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
God mat Underhållning Trevlig personal Välkomstvin och morgonrock Närheten till stranden och fin utsikt
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Läget till gamla stan. Strandläget med gratis solstolar, handdukar och strandservice. Extrasaker som bjöds på stranden t ex vattenmelon.
-
Synd att inomhuspoolen inte var öppen.

Bekräftad gäst: 2021-10-16


6 av 10

+
Trevlig personal om än långsam service i bar och på stranden
-
Helt obegriplig all inclusive Minibaren på rummet proppfull men i stort sett inget ingick Stod en flaska bubbel på rummet när vi kom Vågade vi inte ta, oklar vad den kostade I ala cart baren där man kunde beställa lunch ingick inte ens hälften av menyn Om man ville ta med något till rummet så var det absolut förbjudet Bra mat dock och bra service i matsalen Ett femstjärnigt hotel skall inte ha stenhårda små plaststolar på balkongen, en kvart i taget max

Bekräftad gäst: 2021-10-16


7 av 10

+
Frukosten
-
Begränsad havsutsikt i rum 102 var obefintlig om man inte stod upp. Man möttes av en mur istället.

Bekräftad gäst: 2021-10-16


10 av 10

+
Närheten till havet, gratis solstolar och mycket god service av all personal.
-
Inget vad jag vet, allt var kanonbra!

Bekräftad gäst: 2021-10-15


10 av 10

+
Personalen, gympassen på stranden.
-
Kryddningen av maten. Den var helt okryddad, maten smakade ingenting. Eller så måste man sätta fram kryddor (inte bara salt och peppar) på borden.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


8 av 10

+
frukostbuffen, vänlig personal överlag
-
badrummet luktade lite avlopp hela veckan på sjätte våningen. Bättre tillgång till poolen som inte öppnade inte 10:00 för frukosten skull borde kunnat ha öppet för simning från 07:00. V Litet poolområde med för lite plats att ligga på när det var för blåsigt vid stranden.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


7 av 10

+
Läget vid stranden och nära till den gamla stadsdelen. Trevlig personal.
-
Städning av rummen. Smällande i dörrar p g a saknade lister. Alltför lyhört

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Hotellets läge, sandstranden, frukostbuffén
-
Rummens intredning

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Frukosten
-
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1864 omdömen
Utmärkt
 
1161
Väldigt bra
 
472
Bra
 
146
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2019-11-07

av theresedailly Ayia Napa, Cypern

Godkänt hotell

Vi var här sista veckan på säsongen och det märktes verkligen mot slutet av veckan för buffén minskade och solstolarna minskade på stranden. Rummen var fina men det är väldigt lyhört. Vi hade all inclusive och de fyllde på vår kyl varje dag men i vissa fall tyckte jag inte det var all inclusive för allt ingick inte t ex det fanns en disk med mycket glassorter men när jag ville ha glass så kostade det om jag ville ha från den disken utan jag fick välja från en annan mellan 4 sorter, de vanliga vanilj, päron osv. Det var såna händelser med andra tilltugg också. Stranden var underbar ingen toa du får gå tillbaka till hotellet, jättetrevlig personal, jättebra buffé, bra uppträdanden. Jättegod mat på deras al carte restaurang måste testas. Träningsdelen var mitt i entrén på spat såg jättekonstigt ut skulle aldrig ha tränat där.

 
2019-09-11

av arne0211 Helsingborg, Sverige

Pensionärer

Hotellet är mycket bra och läget till stranden är bara några meter bort med solstolar för hotellets gäster. Den stora anledning till att vi nu kommer tillbaka hit 13 år i rad är det är som att komma hem, för personalen är densamma de känner igen alla sina gäster från tidigare år och är mycket hjälpsamma och trevliga! Frukosten är en bra start på dagen som är väl tilltagen med det mesta. Sedan äter vi flera gånger på a’la carte restaurangen, där är maten mycket bra med perfekt service från hovmästaren Vasilis med personal. Charlotte o Arne Jönsson

 
2019-09-04

av Bo A Göteborg

Bo Almström

Superservice! Vänlig tillmötesgående personal. Bekväma, fräscha rum med sköna sängar. Utmärkt kök, generösa buffe’er med stor valfrihet. Hotellet är centralt och strandnära beläget. Hit återvänder vi med glädje

 
2019-08-25

av K7446LFannl

Herr och fru

Trevligt hotell med god service. Passar utmärkt för både par och familj. Nära till stranden och alltid tillgång till solbädd. Åker gärna dit igen. Alltid rent och snyggt. Bra frukost och trevlig restaurang.

 
2019-08-08

av M7991CHstefand

Bra läge i Rethymno

Bra läge i en trevlig stad, mindre folk än i till exempel Chania. Bra rum med fin utsikt jade vi iallafall. Hotellet har antagligen några år på nacken men allt är helt och rent. Trevlig personal och bra mat.