Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 156 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bästa var sockerkakan vid frukosten.
-
Renovera rummen. Förbättra servicen vid poolområdet. Byta ut en del av solbäddarna.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
Bra läge, nära både gamla stan och stranden.
-
Lite trångt på rummet, onödiga möbler inklämda längs väggen.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
Receptionen var öppen hela dygnet.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-09-12


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-09-12


10 av 10

+
Läget, läget, läget
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-09-05


7 av 10

+
Frukosten, läget(centralt) och personal.
-
Flytta upp luftpumpen så varmluft en inte sprutar ut på oss som sitter på balkongen. Poolbaren öppnas igen.

Bekräftad gäst: 2021-08-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-18


8 av 10

+
Service och frukost
-

Bekräftad gäst: 2021-06-11


10 av 10

+
Läget, takpoolen, sängarna och personalen.
-
Hade gärna kunnat upplysa om säsong stängningen av poolen. Hade varit bra om man fått veta i förväg. Vi hann njuta av den i 2 dagar. När vi kom upp på 3:e dagen så var dörren låst och poolen stängd för säsongen! Det va snopet!

Bekräftad gäst: 2019-10-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

363 omdömen
Utmärkt
 
121
Väldigt bra
 
154
Bra
 
60
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-10-18

av Karl1718

Achillion Palace Hotel

Vi är helnöjda med detta centrala hotell. Bra rum med balkong och med fin utsikt över hav, hamn och stad. Vi bodde dock på 5:e våningen. Bor man längre ner eller in mot fin innergård ingen havsutsikt. Mycket trevlig personal. Fantastisk frukostbuffe'. Fem minuters gång till sandstranden och tre minuter till mysiga gångstråk. Fin pool på taket med fin utsikt. Återvänder gärna till detta hotell. Bo med små barn på detta hotell skulle jag dock ej göra då inga lekytor finns och alldeles för låga balkongräcken. Håkan o Marie 😀

 
2019-07-28

av AnastasiaP1569

Achillion

Värt ett besök. Ett palats som prinsessan Sissi byggde. Fantastisk utsikt och där är en del att se inne i palatset som är rätt stort. Men även palatsets trädgård. Det är rätt bra att ha läst lite om prinsessan och dess historia innan.

 
2019-06-21

av LuckyLucke1

Hotell

Mycket bra hotell med mycket bra service. Sängarna är lite hårda i början. Så jag rekommenderar att folk åker hit men det kommer vara mycket varmt så ljusa kläder på. Alla var jätte trevliga så jag rekommenderar väldigt mycket

 
2018-10-26

av Bryngel F

Ett bra hotell för dig och vännerna

Oerhört trevlig och hjälpsam personal. Lugnt och inga barnfamiljer. Trevlig pool på taket. Härlig frukostbuffé och en kort promenad till havet. På 5-7 minuter är man nere i centrum där det finns mycket butiker och restauranger. Perfekt för ett mindre resesällskap.

 
2018-09-15

av Therese K

👍

Detta var min första solsemester någonsin! Rent och fint. Jättehärligt med poolen på taket 👍 Där fanns bar och solstolar. Rummet städas varje dag, nya handdukar och sängkläder. AC, badkar och balkong Läget är kanon. Nära till stranden och gamla stan med massor av butiker och restauranger. Trevlig personal! ⭐⭐⭐⭐⭐