Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 209 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det var riktigt bra service jättetrevlig personal jag gillar dig den här hotellet
-

Bekräftad gäst: 2024-05-27


10 av 10

+
Tillmötesgående personal, ligger mitt i centrum. Trevlig foaje, rent o snyggt, bra frukost,
-
Enligt bokning skulle vi få ett rum med 2 sängar, när vi anlände hamnade vi i ett rum med dubbelsäng, så det var bara tur att vi kunde sära på sängarna och placerade ett nattduksbord mellan sängarna.

Bekräftad gäst: 2024-05-27


7 av 10

+
Bra läge, nära till gamla stan och även till stranden. Trevlig och serviceinriktad personal. Vår hemresa var sent på kvällen, vi checkade ut på förmiddagen och fick låna ett rum och badlakan på kvällen för dusch/klädbyte utan extra kostnad!!!
-
Märks att hotellet har några år på nacken och behöver en uppfräschning. Tyvärr fanns ingen vattenkokare, något vi saknade mycket.

Bekräftad gäst: 2024-05-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-14


8 av 10

+
Läget, servicen, frukosten, sängarna och takpoolen
-
Hotellet behöver en uppdatering av badrummen framför allt

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Läget
-
Bättre frukost och mera rätter vid poolen.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Lugnt, rent, bra service, trevlig personal, mycket centralt läge! Av den anledningen har jag valt Achillion några gånger tidigare för min resa till Rethymnon!
-
Det enda som saknades var en info.pärm i receptionen från Apollo, om tips, utflyktsmål, sevärdheterna i staden....Borde finnas bakom disken hos receptionist så man kan fråga den personen om man behöver.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


3 av 10

+
Läget var bra! Relativt nära strand/bad och nära till G:a staden!
-
Ett slitet och trött hotell med tydlig 70-talskänsla! Vårt badrum var slitet med ruttna, svarta, sönderfallande dörrposter (där dom mötte kakelgolvet) trångt, slitet badkar med ett sunkigt duschdraperi som andades tydligt 70-tal... Måste nedgraderas!

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
Nära till gamla stan och havet
-
Verkade vara ett bättre hotell när man kollade på bilderna •

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Läget o välstädat
-
Slitet

Bekräftad gäst: 2023-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

375 omdömen
Utmärkt
 
124
Väldigt bra
 
158
Bra
 
62
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-10-18

av Karl1718

Achillion Palace Hotel

Vi är helnöjda med detta centrala hotell. Bra rum med balkong och med fin utsikt över hav, hamn och stad. Vi bodde dock på 5:e våningen. Bor man längre ner eller in mot fin innergård ingen havsutsikt. Mycket trevlig personal. Fantastisk frukostbuffe'. Fem minuters gång till sandstranden och tre minuter till mysiga gångstråk. Fin pool på taket med fin utsikt. Återvänder gärna till detta hotell. Bo med små barn på detta hotell skulle jag dock ej göra då inga lekytor finns och alldeles för låga balkongräcken. Håkan o Marie 😀

 
2019-07-28

av AnastasiaP1569

Achillion

Värt ett besök. Ett palats som prinsessan Sissi byggde. Fantastisk utsikt och där är en del att se inne i palatset som är rätt stort. Men även palatsets trädgård. Det är rätt bra att ha läst lite om prinsessan och dess historia innan.

 
2019-06-21

av LuckyLucke1

Hotell

Mycket bra hotell med mycket bra service. Sängarna är lite hårda i början. Så jag rekommenderar att folk åker hit men det kommer vara mycket varmt så ljusa kläder på. Alla var jätte trevliga så jag rekommenderar väldigt mycket

 
2018-10-26

av Bryngel F

Ett bra hotell för dig och vännerna

Oerhört trevlig och hjälpsam personal. Lugnt och inga barnfamiljer. Trevlig pool på taket. Härlig frukostbuffé och en kort promenad till havet. På 5-7 minuter är man nere i centrum där det finns mycket butiker och restauranger. Perfekt för ett mindre resesällskap.

 
2018-09-15

av Therese K

👍

Detta var min första solsemester någonsin! Rent och fint. Jättehärligt med poolen på taket 👍 Där fanns bar och solstolar. Rummet städas varje dag, nya handdukar och sängkläder. AC, badkar och balkong Läget är kanon. Nära till stranden och gamla stan med massor av butiker och restauranger. Trevlig personal! ⭐⭐⭐⭐⭐