Kundomdömen om Geraniotis Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 562 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra service, fin pool.
-
Lite svag Wifi på rummet (#274). Wifi helt OK vid poolområdet

Bekräftad gäst: 2023-05-27


6 av 10

+
Magisk mat
-
Dåligt vin på tapp, sunkiga rum.

Bekräftad gäst: 2023-05-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-20


8 av 10

+
Läget, nära stan och stranden samt gräsmatta. Servitören Dimitri en ung trevlig man som fixade en alkoholfri öl till vår sista dag
-
Gladare personal, mer leenden , flera servitörer engagerade sig endast i de gäster som INTE hade all-inclusive (receptionen var jättebra service) Incheckningen på natten tog alldeles för lång tid 50min från ankomst till in på rummet. Ett säkert wifi vore bra

Bekräftad gäst: 2023-05-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-19


4 av 10

+
-
Sunkit rum med utsikt rakt in i en vägg....

Bekräftad gäst: 2023-05-19


8 av 10

+
de stora ytorna vid pool området
-
När man landar på natten behöver ni se till att det är ett bättre mottagande i receptionen med fler personal. Personal när vi kom ned var själv och ny vilket medförde att det tog över en och en halv timme innan vi fick komma till rummen. Detta är inte ok, han som satt i reception var trevlig men hade en omöjlig uppgift

Bekräftad gäst: 2023-05-12


8 av 10

+
Bra läge, nära stranden,nära stad och billig Lidl. Snäl personal. Fin rum och gård. Bra städ och gott frukost. Jag är nöjd. Tack
-
Check in : Man visade inte rum som jag fick leta i 15-20 minuter. Nummer stod inte vid dörren heller tyvär. Vatten på toaletten fick man pumpa upp. Altso rinner dåligt.

Bekräftad gäst: 2023-05-12


10 av 10

+
Lugnt och skönt samt inga störande ljud.
-
Rummet var kallt. Vi frös. Värmen funkade dåligt. Den extrasäng som fanns var en hård soffa. Inte en riktig säng. Vi var tre vuxna i rummet och trodde givetvis att extrabädd skulle vara en Säng. Det var tråkigt!

Bekräftad gäst: 2023-05-12


10 av 10

+
Läget med stranden nedanför, centrum en liten bit bort, utsikten från rummet. Trevlig och tillmötesgående personal. Varierande mat i ren och fräsch restaurang. Fanns mat för mjölk- och ägg-allergiker
-
Hade önskat en uppvärmd pool.

Bekräftad gäst: 2023-05-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

255 omdömen
Utmärkt
 
98
Väldigt bra
 
99
Bra
 
42
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-08-14

av 80theresef Västerås, Sverige

Vi kommer tillbaka.

Härligt hotell i utkanten av Platagnias, mot Kolymvari. Grymt bemötande vid incheckning. Sophia visade oss till vår lägenhet och tipsade oss om aktiviteter på hotellet. Bland annat picknick på stranden. Så tacksam över det tipset. 🥰 Vi hade Deluxerum. Privat pool. Städningen var perfekt. Personal som skrattade och var glada. Vi hade inga måltider inräknat. Men köpte all inklusive en dag för att närvara på Grekisk afton. Bra poolbar med lagom utbud. Pasta, pizza, sallad, toast och annat gott. Vin och öl som ingick i all inclusive var helt okej. Strand nära. Frukosten missade vi, men lunch och middag bra. Kändes som ett bta gäng som arbetade där. Lidl ligger tvärsöver gatan. Vi köpte mest vatten där. Vi valde att äta på olika restauranger för att få olika upplevelser. Vi kommer helt klart att åka hit igen. Rekommenderar picknicken på stranden. 😻

 
2022-08-14

av veli65 Borås, Sverige

Förbättringspotential finns.

Ett trevligt hotell med lite lugnare placering, men med mycket folk. Som nån skrev innan så får man vara på alerten gällande måltiderna. All cred till de som serverar, men det är lätt att man glöms bort om man inte "hörs". Vi åkte i mitten av Augusti och kanske hade de tröttnat på oss turister nu? Området är vackert och bra placerat om man vill bo på ett lite lugnare ställe. Allting ligger samlat och du går direkt från matsalen till poolen, passerar baren och badar i havet. Kanske 150 meter ligger allt samlat. Baren misstänker jag att de spär ut drinkarna? Enbart en misstanke, men de smakade väldigt lite alkohol? Glassen på restaurang och baren lyckades de inte hålla kall, för man serverades på gränsen till milkshake. Sedan har vi det där med det förbannade paxandet av solstolar??!!!! Folk gick upp i ottan för att placera sina handdukar och tillbehör. De kunde ligga halva dagen utan en människa på plats. Blir vansinnig på det egoistiska tänkandet. Solstolar gratis på området, men det kostar nere på stranden 8 euro och solsängarna (vilket jag föredrog) kostar för en 2-mannas hytt 20Euro för hela dagen och 4-manna kostade 30 euro. Du har tillgång till den senare byggda delen och deras faciliteter. Har du all inklusive så blippar du ditt armband för dryck, vilket inte fungerade hos mig men hos flickvännen. Då fick vi bara ut "vatten" då det var i princip slut. En annan sak som var VÄLDIGT stressande var om ni avgår hem sent på kvällen och det är möjligheten att göra sig i ordning med dusch etc. Man checkar ut innan 11:00 och vår buss avgick 20:00, vi hade alltså 9 timmars dötid att fördriva. Självklart nyttjade vi stranden och poolen och vi fick behålla vart armband "All Inclusive" (bra där), men när det var dags för att göra sig i ordning och duscha, byta om. Då fanns inga vettiga möjligheter. Man fick tillgång till de offentliga toaletterna att duscha i men att byta om där var inte trevligt alls. Blöta golv med grus i och låsa gick inte alls. Lite klaustrofobisk känsla att stå i den där trånga duschen att byta om och inte få avskildhet och få låsa om sig. Det var varmt, blött, fuktigt och tänk er då att byta om där. Not Nice at all! Gällande rummet vi hade så var det bra, men badrummet var också klaustrofobiskt. Nu bodde vi i den gamla delen, så det är väl som det är med planlösningen? Hade de haft enbart duschkabin istället för badkar, så tror jag känslan vore bättre. Förvaringsmöjligheter? Varför fanns ingen byrå eller liknade? Vi fick ha våra prylar i resväskan under hela vistelsen. Maten? De hade olika teman och de försökte variera den. Som vanligt är ju saltning och kryddning individuellt, så jag personligen fick salta och peppra allt. Men maten var bra. Ett speciellt tack till serveringspersonalen på restaurangen, för de gjorde vad de kunde och attans vad de sprang fram och tillbaka. Ett speciellt tack till går till städerskan som sprang och fixade duschtvål till oss.

 
2022-06-12

av laurapS1200ON

Rekommenderar varmt!

Fantastisk vistelse här. Vi vistades 1 vecka med all inclusive och det var väl värt! Personalen gjorde sitt yttersta, snabb service, välkomnande och effektiva. Maten var god och hade en stor variation vid alla måltider, bland annat olika temakvällar och något som alla gillar. Generöst med desserter och god glass med massor av tillbehör. Två poolområden som var rena och fräscha med trevlig pool personal. Närheten till stranden är magiskt! Städningen var också perfekt! Sköna sängar och val av tjock eller smal kudde. Reparatör som jobbade fram till 22, bytte ut vår kyl på 30 minuter. Receptionen bemannas 24/7 vilket kändes tryggt! Vittorakis läkarklinik som vi behövde hjälp av flera gånger var utmärkt, som en närakut än en vårdcentral. Öppet 24/7 och samarbetar med försäkringsbolaget, så smidigt för oss som hade köpt reseförsäkring. Den ligger nära och läkaren kom till på 10 minuter!

 
2022-06-12

av 115paraskevasp

Bra service, bra mat och överlag ett bra hotell

Perfekt semester på underbara Geraniotis Beach!Jag kan bara säga att det här är ett perfekt hotell det har allt man kan önska sig! Vi hade all-inclusive och det har vi inte ångrat!Personalen var på topp och det gäller alla, receptionen, restaurangen, baren och städerskor!Restaurangen hade ny kock som lagade helt fantastiskt god mat med olika tema kvällar.Stort utbud av mat frukost lunch och middag. Åt dock det mesta och jag är kräsen när det gäller mat! Bra service i allmänhet. Städningen på rummet var också över förväntan!Fint och välskött,vi hade en härlig vecka!Mycket troligt att vi åker tillbaks inom en snar framtid.Rekommenderas varm!!

 
2021-07-27

av Jonas T Göteborg, Sverige

Bland de värsta

Detta hotell är inget att rekommendera om du har köper all inclusive, Frukosten var bra om man kom i tid så fanns det saker att äta kommer du senare inom deras tider så är den inte lika bra mycket slut, Lunchen var helt ok, fanns det mesta och de fyllde på maten under tiden. Middagen var helt värdelös vi fick äta ute 4 kvällar av 7 pga, maten var slut, kyckling var inte grillad helt så vissa delar var råa, personalen tog upp beställningen av dryck men kom inte under hela middagen. Känns om Rest. Chefen inte har koll på sin verksamhet. Vi kommer inte åka tillbacka till det hotellet, Apollo har sagt hotellet är 4 grader av 5 hos dem , men tittar man i Lobbyn så har de intyg av Grekiska staten att de är 3 inte 4 så Apollo höjer saker som inte finns.