Kundomdömen om Geraniotis Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 592 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen
-
Gymmet, maten och all inclusive.

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Personalen var super trevliga
-
Städningen var lite sådär. Kändes inte som golvet soppades

Bekräftad gäst: 2021-08-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-22


7 av 10

+
Rummet
-
Mer solstolar

Bekräftad gäst: 2021-08-21


7 av 10

+
Läget och vänligheten av personalen
-
Fresha upp rummen och mer variation i maten när man har all inclusive i 14 dagar

Bekräftad gäst: 2021-08-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-20


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-13


10 av 10

+
Läget. Luftiga utrymmen med många solstolar. Bra poolbar. Trevlig personal. Vackra omgivningar.
-
Gärna öppa lilla shoppen igen!

Bekräftad gäst: 2021-08-07


8 av 10

+
Vår swimmin lägenhet
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-07-31


3 av 10

+
Ingenting
-
Allt, bättre receptionistpersonal

Bekräftad gäst: 2021-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

234 omdömen
Utmärkt
 
84
Väldigt bra
 
95
Bra
 
39
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-07-27

av Jonas T Göteborg, Sverige

Bland de värsta

Detta hotell är inget att rekommendera om du har köper all inclusive, Frukosten var bra om man kom i tid så fanns det saker att äta kommer du senare inom deras tider så är den inte lika bra mycket slut, Lunchen var helt ok, fanns det mesta och de fyllde på maten under tiden. Middagen var helt värdelös vi fick äta ute 4 kvällar av 7 pga, maten var slut, kyckling var inte grillad helt så vissa delar var råa, personalen tog upp beställningen av dryck men kom inte under hela middagen. Känns om Rest. Chefen inte har koll på sin verksamhet. Vi kommer inte åka tillbacka till det hotellet, Apollo har sagt hotellet är 4 grader av 5 hos dem , men tittar man i Lobbyn så har de intyg av Grekiska staten att de är 3 inte 4 så Apollo höjer saker som inte finns.

 
2019-08-29

av randisorensen Sundsvall, Sverige

Bra service, fina rum

Rummen var helt fantastiska, personalen bra, fina pol områden, när det gäller maten finns det mer att önska likartade buffer varje dag, lite grönsaker och lite frukt, städning utmärkt och fina grönområden runt hotellet.

 
2019-05-01

av p3riksson Varberg, Sverige

Avslappnad vistelse med god mat

Firade min födelsedag på detta hotell och vi är hittills mycket nöjda med både service och mat. Det enda att anmärka på är det rödvin som serverades på all inclusive. Det vinet var under all kritik och kan inte ens kallas vin, det smakade đŸ€ź. Övrigt så var allt de serverade dryckesmässigt helt ok med lokala varianter av rom/gin/öl etc.

 
2018-08-06

av Pigge2000 Uppsala, Sverige

Lugnt kanon hotell

Toppen hotell i utkanten av Platanias men ändå närhet till allt! Lugnt och fint . Mycket bekväma solsängar vid pool området som på vissa håll var endast tio meter från havet. Sängarna på stranden kostade ca.3 euro. Det finns endast en restaurang förutom poolbaren som för övrigt levererade fantastiska pizzor m.m. till lunch. Restaurangen håller bra klass med ett varierande utbud. Deras fiskrätter var otroligt goda. Tyvärr pratade vissa i personalen högljutt med varandra i stället för att se oss gäster. Rummen är bra men vi hade oturen att få ett dubblett rum som var väldigt lyhört.

 
2018-07-27

av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Hyfsat

Vi både i ett dubbelrum med all inklusive. Rummet var pyttelitet så hade egentligen inte fått plats med en extra säng! Rummet var oxå ganska slitet. Hotellanläggningen var exakt så som jag hade förväntat mig. De fanns inte solstolar till alla ( var man inte uppe förre 7,30 kunde man inte få solstol och absolut inte ett parasoll) tråkig del av semestern att jaga solstol. Maten var inget extra ” skolmat” vi hade inte förväntat oss något mer eller. Frukosten va dock sparsam bodde vara bättre! Hotellanläggningen hade ingen mysig del att vara i på kvällen, de var oxå mörkt på grönytorna så barnen hade ingen naturlig springa runt yta på kvällen. Utan fick hålla sig runt bar och resturang där det var upplyst. Ett stort stort minus var att de fanns bara poolbaren att vara i på kvällen( lördag kväll var den upptagen av en privat grekiskt kalas! Helt ur dåligt då vi som gäster på hotellet inte hade någonstans att vara!