Kundomdömen om Geraniotis Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 453 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
Foajen ingen mysfaktor, saknade löshörna med lite böcker- ev. Några spel mm

Bekräftad gäst: 2021-10-31


10 av 10

+
Läget. Miljön utomhus. Maten.
-
Vet inte

Bekräftad gäst: 2021-10-30


4 av 10

+
Nära till allt
-
Buffén var inte som vi hade tänkt oss

Bekräftad gäst: 2021-10-24


8 av 10

+
Strandläget
-
Gärna ett barnfritt poolområde

Bekräftad gäst: 2021-10-24


7 av 10

+
Maten och poolområdet
-
Att ha baren i lobbyn öppen Trevligare utemöbler i poolbaren dom står ju ändå under tak

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Allt!Ett toppen hotell.Maten helt underbar och olika maträtter varje dag.Även för min vän som äter vegetariskt,hon var helt lyrisk.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


9 av 10

+
Strandläge
-

Bekräftad gäst: 2021-10-16


10 av 10

+
Elena i receptionen var mycket trevlig
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


9 av 10

+
Fantastiskt god mat, bra service och gott om utrymme i restaurangen och vid poolen/havet.
-
Att man får ha kvar all inclusive maten tills man lämnar hotellet med transfern. Att checka ut kl 11 och inte lämna förrän kl 20 och man inte får äta utan att betala. Bott på flera all inclusive hotell och där får man äta och dricka tills transfern hämtar på kvällen.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

236 omdömen
Utmärkt
 
84
Väldigt bra
 
96
Bra
 
40
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-07-27

av Jonas T Göteborg, Sverige

Bland de värsta

Detta hotell är inget att rekommendera om du har köper all inclusive, Frukosten var bra om man kom i tid så fanns det saker att äta kommer du senare inom deras tider så är den inte lika bra mycket slut, Lunchen var helt ok, fanns det mesta och de fyllde på maten under tiden. Middagen var helt värdelös vi fick äta ute 4 kvällar av 7 pga, maten var slut, kyckling var inte grillad helt så vissa delar var råa, personalen tog upp beställningen av dryck men kom inte under hela middagen. Känns om Rest. Chefen inte har koll på sin verksamhet. Vi kommer inte åka tillbacka till det hotellet, Apollo har sagt hotellet är 4 grader av 5 hos dem , men tittar man i Lobbyn så har de intyg av Grekiska staten att de är 3 inte 4 så Apollo höjer saker som inte finns.

 
2019-08-29

av randisorensen Sundsvall, Sverige

Bra service, fina rum

Rummen var helt fantastiska, personalen bra, fina pol områden, när det gäller maten finns det mer att önska likartade buffer varje dag, lite grönsaker och lite frukt, städning utmärkt och fina grönområden runt hotellet.

 
2019-05-01

av p3riksson Varberg, Sverige

Avslappnad vistelse med god mat

Firade min födelsedag på detta hotell och vi är hittills mycket nöjda med både service och mat. Det enda att anmärka på är det rödvin som serverades på all inclusive. Det vinet var under all kritik och kan inte ens kallas vin, det smakade đŸ€ź. Övrigt så var allt de serverade dryckesmässigt helt ok med lokala varianter av rom/gin/öl etc.

 
2018-08-06

av Pigge2000 Uppsala, Sverige

Lugnt kanon hotell

Toppen hotell i utkanten av Platanias men ändå närhet till allt! Lugnt och fint . Mycket bekväma solsängar vid pool området som på vissa håll var endast tio meter från havet. Sängarna på stranden kostade ca.3 euro. Det finns endast en restaurang förutom poolbaren som för övrigt levererade fantastiska pizzor m.m. till lunch. Restaurangen håller bra klass med ett varierande utbud. Deras fiskrätter var otroligt goda. Tyvärr pratade vissa i personalen högljutt med varandra i stället för att se oss gäster. Rummen är bra men vi hade oturen att få ett dubblett rum som var väldigt lyhört.

 
2018-07-27

av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Hyfsat

Vi både i ett dubbelrum med all inklusive. Rummet var pyttelitet så hade egentligen inte fått plats med en extra säng! Rummet var oxå ganska slitet. Hotellanläggningen var exakt så som jag hade förväntat mig. De fanns inte solstolar till alla ( var man inte uppe förre 7,30 kunde man inte få solstol och absolut inte ett parasoll) tråkig del av semestern att jaga solstol. Maten var inget extra ” skolmat” vi hade inte förväntat oss något mer eller. Frukosten va dock sparsam bodde vara bättre! Hotellanläggningen hade ingen mysig del att vara i på kvällen, de var oxå mörkt på grönytorna så barnen hade ingen naturlig springa runt yta på kvällen. Utan fick hålla sig runt bar och resturang där det var upplyst. Ett stort stort minus var att de fanns bara poolbaren att vara i på kvällen( lördag kväll var den upptagen av en privat grekiskt kalas! Helt ur dåligt då vi som gäster på hotellet inte hade någonstans att vara!