Rumstyper på Costas & Christina

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med delad uteplats. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med två balkonger, en stor balkong i norrläge och en liten balkong i söderläge. Två sovrum och kombinerat vardagsrum/ minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering i vardagsrummet, samt deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Två badrum, ett med sittbadkar och dusch samt wc och ett med vanligt badkar med dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Trerumslägenhet i etage

Trerumslägenhet i etage med fyra balkonger, två i norrläge och två i söderläge. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering, en enhet på övervåningen och en enhet på undervåningen, samt deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Två badrum med små badkar med dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer