Rumstyper på Costas & Christina

Enrumslägenheter

Fräscha enrumslägenheter med kombinerat sovrum/minikök. Alla kök har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare och mikrovågsugn. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Delad uteplats. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med två separata sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Vattenkokare och mikrovågsugn. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering (i vardagsrummet) och deponering. Hårtork. Två badrum. Det ena har sittbadkar och det andra har ett vanligt badkar. En stor balkong i norrläge och en liten i söderläge. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Trerumslägenhet i etage

Hotellet har en trerumslägenhet i etage. Två separata sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Vattenkokare och mikrovågsugn. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering (en enhet på övervåningen och en enhet på undervåningen) och deponering. Hårtork. Två badrum med små badkar och wc. Fyra balkonger: två i norrläge och två i söderläge. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Fräscha och trevliga tvårumslägenheter med separat sovrum och kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare och mikrovågsugn. Tv. Gratis wifi. luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: Tvårumslägenheter för 1-4 personer