Rumstyper på Costas & Christina

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med delad uteplats. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/veckan.

Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med två balkonger, en stor balkong i norrläge och en liten balkong i söderläge. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering i vardagsrummet, samt deponering ingår. Tv. Hårtork. Två badrum, ett med sittbadkar och dusch samt wc och ett med vanligt badkar med dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Trerumslägenhet i etage

Trerumslägenhet i etage med fyra balkonger, två i norrläge och två i söderläge. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering, en enhet på övervåningen och en enhet på undervåningen, samt deponering ingår. Tv. Hårtork. Två badrum med små badkar med dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, vissa med havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: Tvårumslägenheter för 1-4 personer