Kundomdömen om Blue Sea Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, standarden, fria solstolar, egen pool.
-
Vägen från bussen till hotellet behöver förbättras.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Läget, poolen och servicen, fantastiskt trevlig städpersonal!
-
Lite mysigare möbler kanske, och vore trevligt med mattor i vardagsrummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Läget, egen pool samt fria solstolar även på stranden.
-
Mer köksutrustning behövs (skarpa knivar, sax, skål att vispa i samt liten/mellanstor kastrull). Hårtork i båda badrummen. Krokar för hattar/väskor etc. samt skoställ. Den långa gången från huvudvägen behöver asfalteras. Nu är den belagd med grovt grus som inte går att dra resväskan på. Man måste bära och det är säkert 150 meter.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


9 av 10

+
-
Ett dörrhandtag var trasigt - borde lagas så fort det går sönder. Duschen i ena badrummet går ej att hänga upp i sin hållare borde också enkelt åtgärdats omgående. Stor spricka i ett glas - farligt borde bytts så fort det upptäckts. varje villa borde ha två uppsättningar nycklar så man slipper beställa och vänta flera dagar på ytterligare nycklar.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

+
Att vi slapp gå till receptionen för att checka in /ut
-
Vore bra med dubbel uppsättning nycklar.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

+
Lugnt och skönt
-
Utrusta köket med en brödrost annars mycket bra utrustningar i kök. Speciellt juicemaskinen.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

+
Friheten att välja strand eller pool. Egen uteplats och möjligheten att laga egen mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

+
Läget, egen strand och pool! Stor lägenhet med två sovrum och bra bredband passar bra när man reser med äldre barn.
-
Bagagehjälp från bussen vid ankomst och till Blue sea apartments vid avresa. Se över köksutrustningen.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

+
Hela huset och poolen, mycket fint!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-30

Inlägg av dolphinswede Gothenburg

Perfekt

Bodde här 1 vecka med familjen i Juli 2018. Helt magiskt boende, har ingenting att klaga på. Rymlig lägenhet/hus, rent med städ måndag till fredag. Polen och utomhusplatsen hålls rent och fint. Egen pool och bara några steg ner till stranden. Egna solstolar både vid poolen och stranden. Denna delen av stranden är lite lugnare och känns nästan privat. Ändå nära gångavstånd in till Platanias centrum. Även gångavstånd till livsmedelsbutik. Vi var två vuxna och tre tonåringar. Kan verkligen, verkligen rekommendera detta boende på alla plan, otroligt bra och fint ni kommer inte ångra er om ni bokar detta boende. Tummen upp!

 
2018-07-09

Inlägg av Eva_bohuslan Platanias, Grekland

Härligt boende!

Bra boende som ger möjligheter att laga egen mat eller äta ute, reserverade solstolar på stranden eller vid den egna poolen. Gångavstånd in till Platanias. Fina lägenheter och omgivningar. Bra service och rent och snyggt. För att vara i Grekland är köket bra utrustat. Har bott på Blue Sea villas flera gånger och är alltid nöjd.

 
2017-01-20

Inlägg av YvonneS458 Trollhättan, Sverige

Blue Sea Villas igen.... och Platanias för 5:e gången.

Vårt andra besök på Blue Sea villas och vi är lika nöjda denna gången. vi kom fram runt midnatt och möttes av trevliga Mariana som ville se till att allt var till belåtenhet och om det var något vi behövde hjälp med. Denna gång bodde vi i villa nr 1 , och som förra gången hade vi en tre- rumsvilla med egen pool, och bara några få steg till den fantastiska stranden där man har sina "egna" solsängar som hör till villan, bekvämt och trevligt . Villorna är rymliga och med fullutrustat kök vilket vi oftast använde för lunch, och sedan gick vi på någon av alla de trevliga restarungerna i närheten på kvällen. Helt ok wifi enligt tonårig son , och bekväma sängar, men jag skulle uppskatta lite skönare kuddar. Vi hade samma trevliga personal som tog hand om oss i år , och jag vill verkligen poängtera att städningen och skötsel av villan/poolen är fantastisk. Vi kommer med glädje att återvända både till Blue Sea Villas och Platanias igen. Högsta betyg även denna gång :)

 
2016-05-26

Inlägg av YvonneS458 Trollhättan, Sverige

Fantastisk egen villa med pool och "egna" solsängar på stranden

Fantastisk egen villa med pool och "egna" solsängar på stranden. Vi bodde i en 3 rums villa med 2 stora sovrum ett stort vardagsrum och fullutrustat kök. Rent , snyggt och allt var bra skött, supertrevlig duktig städerska . även poolen sköttes exemplariskt . Ett extra plus för att det fanns kallt vatten, några läsk och öl i kylen när vi kom. Här bor man lugnt vid havet men ändå bara 10-15 minuter lätt promenad till "centrum" av Platanias med en uppsjö av restauranger och barer. Och vi har redan bokat för den kommande sommaren, för Blue Sea Villas är en riktig pärla som vi varmt kan rekommendera.

 
2020-09-13

Inlägg av ASCII27 Frederiksberg, Danmark

Ultimate luxury privacy

This place is the ultimate luxury, private place to stay. You have a private house, with private pool, private beach and private reserved beach chairs. We have really enjoyed our stay here, and the privacy have enabled us to really relax during our stay. The staff is super friendly and will clean the house and pool every day(expect Sunday). I really hope we will be able to come and stay here again, someday :)