Kundomdömen om Blue Sea Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Egen pool. Eget hus
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Vacker utsikt över pool och hav
-
Glasdörren till uteplatsen skulle behöva märken i glaset så det är lättare att se när den är stängd.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-15


10 av 10

+
Allt! Vår 4:e besök på Blue Sea Villas!
-

Bekräftad gäst: 2023-06-30


10 av 10

+
Det fina poolområdet med sköna solsängar. Välutrustat kök med det mesta som behövdes. Våran housekeeper var så trevlig och gjorde så fint varje dag. Sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-17


10 av 10

+
Allt
-
Några lätta solstolar som man kan flytta runt. De befintliga var så tunga

Bekräftad gäst: 2023-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

22 omdömen
Utmärkt
 
17
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-30

av Malin R Amiras, Grekland

Perfekt

Bodde här 1 vecka med familjen i Juli 2018. Helt magiskt boende, har ingenting att klaga på. Rymlig lägenhet/hus, rent med städ måndag till fredag. Polen och utomhusplatsen hålls rent och fint. Egen pool och bara några steg ner till stranden. Egna solstolar både vid poolen och stranden. Denna delen av stranden är lite lugnare och känns nästan privat. Ändå nära gångavstånd in till Platanias centrum. Även gångavstånd till livsmedelsbutik. Vi var två vuxna och tre tonåringar. Kan verkligen, verkligen rekommendera detta boende på alla plan, otroligt bra och fint ni kommer inte ångra er om ni bokar detta boende. Tummen upp!

 
2018-07-09

av Eva_bohuslan Platanias, Grekland

Härligt boende!

Bra boende som ger möjligheter att laga egen mat eller äta ute, reserverade solstolar på stranden eller vid den egna poolen. Gångavstånd in till Platanias. Fina lägenheter och omgivningar. Bra service och rent och snyggt. För att vara i Grekland är köket bra utrustat. Har bott på Blue Sea villas flera gånger och är alltid nöjd.

 
2017-01-20

av YvonneS458 Trollhättan, Sverige

Blue Sea Villas igen.... och Platanias för 5:e gången.

Vårt andra besök på Blue Sea villas och vi är lika nöjda denna gången. vi kom fram runt midnatt och möttes av trevliga Mariana som ville se till att allt var till belåtenhet och om det var något vi behövde hjälp med. Denna gång bodde vi i villa nr 1 , och som förra gången hade vi en tre- rumsvilla med egen pool, och bara några få steg till den fantastiska stranden där man har sina "egna" solsängar som hör till villan, bekvämt och trevligt . Villorna är rymliga och med fullutrustat kök vilket vi oftast använde för lunch, och sedan gick vi på någon av alla de trevliga restarungerna i närheten på kvällen. Helt ok wifi enligt tonårig son , och bekväma sängar, men jag skulle uppskatta lite skönare kuddar. Vi hade samma trevliga personal som tog hand om oss i år , och jag vill verkligen poängtera att städningen och skötsel av villan/poolen är fantastisk. Vi kommer med glädje att återvända både till Blue Sea Villas och Platanias igen. Högsta betyg även denna gång :)

 
2016-05-26

av YvonneS458 Trollhättan, Sverige

Fantastisk egen villa med pool och "egna" solsängar på stranden

Fantastisk egen villa med pool och "egna" solsängar på stranden. Vi bodde i en 3 rums villa med 2 stora sovrum ett stort vardagsrum och fullutrustat kök. Rent , snyggt och allt var bra skött, supertrevlig duktig städerska . även poolen sköttes exemplariskt . Ett extra plus för att det fanns kallt vatten, några läsk och öl i kylen när vi kom. Här bor man lugnt vid havet men ändå bara 10-15 minuter lätt promenad till "centrum" av Platanias med en uppsjö av restauranger och barer. Och vi har redan bokat för den kommande sommaren, för Blue Sea Villas är en riktig pärla som vi varmt kan rekommendera.

 
2023-06-02

av Anita C

Seaside Haven ☀️

Fantastic villa that I absolutely loved! It had everything I could ask for and more. First of all, the location was unbeatable - it was right by the sea, offering breathtaking views that took my breath away. This place was incredibly comfortable, with cozy rooms and all the amenities one could need. The highlight for me was the amazing pool where I spent hours relaxing and soaking up the sun. But what truly set this place apart was the outstanding owner who went above and beyond to make sure my stay was perfect. The personal touch and excellent communication made me feel valued and appreciated as a guest. I'm already dreaming of my next visit and can't wait to return to this wonderful place