Kundomdömen om Blue Sea Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 63 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Bodde i Blue Sea Villas så har svårt att svara på alla frågorna såsom mat&dryck
-
Önskade någon liten lampa i vardagsrummet, det fanns endast taklampa

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
Poolen och det välutrustade köket
-
Bussen släppte av och hämtade oss vid huvudvägen, servar det en grusväg fram till villan, resväskans hjul mådde inte så bra av detta. Kanske kunna mötas upp med en enklare kärra med större hjul att ta packningen på 😊

Bekräftad gäst: 2021-09-11


10 av 10

+
Eget hus
-
Trycket i duschen

Bekräftad gäst: 2021-08-21


9 av 10

+
Poolen, stranden, att bo för sig själv
-
Denna gång saknades diskmaskin som tydligen var trasig

Bekräftad gäst: 2021-08-21


10 av 10

+
Privata läget, egen pool och egna solstolar på stranden.
-
Poolhanddukar och starkare lampa utomhus.

Bekräftad gäst: 2021-08-13


10 av 10

+
Läget vid havet, egen pool, lugnet. Frågan om mat och dryck ovan går ej att besvara då vi bodde i en lägenhet utan detta.
-
Asfaltera infarten samt sätt upp lite bättre belysning där

Bekräftad gäst: 2021-08-07


10 av 10

+
Läget, standarden, fria solstolar, egen pool.
-
Vägen från bussen till hotellet behöver förbättras.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Läget, poolen och servicen, fantastiskt trevlig städpersonal!
-
Lite mysigare möbler kanske, och vore trevligt med mattor i vardagsrummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Läget, egen pool samt fria solstolar även på stranden.
-
Mer köksutrustning behövs (skarpa knivar, sax, skål att vispa i samt liten/mellanstor kastrull). Hårtork i båda badrummen. Krokar för hattar/väskor etc. samt skoställ. Den långa gången från huvudvägen behöver asfalteras. Nu är den belagd med grovt grus som inte går att dra resväskan på. Man måste bära och det är säkert 150 meter.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-30

av dolphinswede Gothenburg

Perfekt

Bodde här 1 vecka med familjen i Juli 2018. Helt magiskt boende, har ingenting att klaga på. Rymlig lägenhet/hus, rent med städ måndag till fredag. Polen och utomhusplatsen hålls rent och fint. Egen pool och bara några steg ner till stranden. Egna solstolar både vid poolen och stranden. Denna delen av stranden är lite lugnare och känns nästan privat. Ändå nära gångavstånd in till Platanias centrum. Även gångavstånd till livsmedelsbutik. Vi var två vuxna och tre tonåringar. Kan verkligen, verkligen rekommendera detta boende på alla plan, otroligt bra och fint ni kommer inte ångra er om ni bokar detta boende. Tummen upp!

 
2018-07-09

av Eva_bohuslan Platanias, Grekland

Härligt boende!

Bra boende som ger möjligheter att laga egen mat eller äta ute, reserverade solstolar på stranden eller vid den egna poolen. Gångavstånd in till Platanias. Fina lägenheter och omgivningar. Bra service och rent och snyggt. För att vara i Grekland är köket bra utrustat. Har bott på Blue Sea villas flera gånger och är alltid nöjd.

 
2017-01-20

av YvonneS458 Trollhättan, Sverige

Blue Sea Villas igen.... och Platanias för 5:e gången.

Vårt andra besök på Blue Sea villas och vi är lika nöjda denna gången. vi kom fram runt midnatt och möttes av trevliga Mariana som ville se till att allt var till belåtenhet och om det var något vi behövde hjälp med. Denna gång bodde vi i villa nr 1 , och som förra gången hade vi en tre- rumsvilla med egen pool, och bara några få steg till den fantastiska stranden där man har sina "egna" solsängar som hör till villan, bekvämt och trevligt . Villorna är rymliga och med fullutrustat kök vilket vi oftast använde för lunch, och sedan gick vi på någon av alla de trevliga restarungerna i närheten på kvällen. Helt ok wifi enligt tonårig son , och bekväma sängar, men jag skulle uppskatta lite skönare kuddar. Vi hade samma trevliga personal som tog hand om oss i år , och jag vill verkligen poängtera att städningen och skötsel av villan/poolen är fantastisk. Vi kommer med glädje att återvända både till Blue Sea Villas och Platanias igen. Högsta betyg även denna gång :)

 
2016-05-26

av YvonneS458 Trollhättan, Sverige

Fantastisk egen villa med pool och "egna" solsängar på stranden

Fantastisk egen villa med pool och "egna" solsängar på stranden. Vi bodde i en 3 rums villa med 2 stora sovrum ett stort vardagsrum och fullutrustat kök. Rent , snyggt och allt var bra skött, supertrevlig duktig städerska . även poolen sköttes exemplariskt . Ett extra plus för att det fanns kallt vatten, några läsk och öl i kylen när vi kom. Här bor man lugnt vid havet men ändå bara 10-15 minuter lätt promenad till "centrum" av Platanias med en uppsjö av restauranger och barer. Och vi har redan bokat för den kommande sommaren, för Blue Sea Villas är en riktig pärla som vi varmt kan rekommendera.

 
2020-09-13

av ASCII27 Frederiksberg, Danmark

Ultimate luxury privacy

This place is the ultimate luxury, private place to stay. You have a private house, with private pool, private beach and private reserved beach chairs. We have really enjoyed our stay here, and the privacy have enabled us to really relax during our stay. The staff is super friendly and will clean the house and pool every day(expect Sunday). I really hope we will be able to come and stay here again, someday :)