Kundomdömen om Anthi & Katerina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Läge och personligheten samt Katherina
-
Balkongen var i vinkel mot grannbalkongen och mycket nära så ingen privacy

Bekräftad gäst: 2023-09-02


10 av 10

+
Bemötande, service, miljö
-

Bekräftad gäst: 2023-07-21


8 av 10

+
Familjärt i arkitekts Grekisk stil med bra utsikt. Kylskåp är bra att ha.
-
Hade inga större förväntningar.

Bekräftad gäst: 2023-06-10


9 av 10

+
Mycket trevlig personal som bjöd oss på mat när vi kom fram.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

4 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-08-20

av Marie R

Fint pensionat

Trevligt pensionat med fantastisk personal. Rummen är fina och utrustade för självhushåll. Bra läge och fin restaurang i anslutning till boendet. Nära till shopping och restauranger. Kan varmt rekommenderas.

 
2023-07-22

av ingeby Göteborg, Sverige

Fantastisk miljö, fin service, god mat, familjärt, perfekt läge, helt klart 5 av 5 stjärnor❤️

Bästa pensionatet på Kreta, tack för en fantastisk semester, ni gjorde den möjlig, Anti, Costas, Christina, Katerina, Dimitri, Elena & Limiada❤️ Service, mat, städning, boende. Vi kommer tillbaka bara för att ni är ni och helheten av upplevelsen😊

 
2023-07-30

av NorwayNorwegian Norge

Flott alternativ i Platanias

Kjøpte restplass med Apollo, tenkte to stjerner var greit for en ukes opphold. Litt skeptisk da vi ankom midt på natten, men ble veldig godt mottatt. Leiligheten var liten, men hadde alt du trengte. Alt var rent og fint, og velfungerende A/C var et absolutt pluss. Fantastiske ansatte som var veldig hyggelige. Kort vei til en fantastisk strand, som ikke var overbefolket. Positivt at det ikke var basseng, siden du slipper bråkete småbarnsfamilier. Liten familiedrevet bedrift med bare 9 leiligheter. Fantastisk koselig hagerestaurant med tradisjonell Gresk meny. Verdens beste Gyros, som må prøves, vi hadde den to ganger i løpet av en uke. Alltid litt ekstra "på huset", Hyggelig betjening som gjerne slo av en prat, og virket interessert i at vi skulle ha et fint opphold. Anbefales for alle som vil ha en enkel innkvartering, og som ikke trenger en leilighet met stort kjøkken og sofakrok.

 
2023-06-17

av 362maleneb

Hyggeligt familie hotel

Hyggeligt familie hotel, hvor service er i top! Rene og pæne værelser. Dejlig restaurant der hører til hotellet, med lækkert mad. Ligger meget tæt på centrum i Plaitinias. Vi vil gerne tilbage til dette lille hyggelige sted, med de skønneste værter. Vi skulle bruge poolen ved nabo hotellet, som de også ejer/er med i. Det ligger lige ved stranden, og en meget fin poolbar med dejligt mad STOR ROS.