Rosemary

Rosemary ligger i ett lugnt område nära centrum av den lilla byn Paleochora som du når till fots. På bekvämt avstånd hittar du även byns stränder Pachia Ammos och Chalkia. Lägenheterna är snyggt inredda i ljusa färger och i trerumslägenheten får hela familjen plats - den tar upp till 6 personer.

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 2-6 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 1 omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Rosemary är ett fräscht lägenhetshotell och ägaren Andoniki Grigoraki byggde färdigt hotellet till sommaren 2023. Från Rosemary på den södra kusten av Kreta kan du ta dig runt på ön och upptäcka en vild och vacker natur med hisnande berg och dalar. En kort avstickare under dagen till Chania eller Rethymnon rekommenderas.

Wifi ingår över hela hotellet. Reception finns på hotellet Poseidon Apartments under dagen. Hyr du bil finns det parkering bredvid hotellet som är utan avgift för hotellets gäster.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Paleochora

Rea

Hotell Rea ligger mitt i centrum av Paleochora. Hotellfrukosten serveras utomhus på terrassen, så njut av dagens första måltid i solen och efteråt är det inte så dumt att bara ligga och lata sig på stranden – som turligt nog bara ligger en kort promenad bort.

Libyan Princess

Libyan Princess är ett av Paleochoras modernaste hotell. Här semestrar du i komfortabla deluxerum och kan luta dig tillbaka i de sköna solstolarna vid poolområdet eller bege dig till gymmet för ett träningspass. Hotellet ligger centralt i Paleochora med tavernor och butiker på gångavstånd och du promenerar även till stranden på nolltid.

Poseidon Crete

Lägenhetshotellet Poseidon Crete är beläget alldeles vid stranden i Paleochora på södra Kreta. Här kan du njuta av fina sandstränder, storslagen natur och charmig grekisk bykänsla. Från hotellet har du gångavstånd till mysiga tavernor, myllrande barer och butiker.