Poseidon Crete

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Lägenhetshotellet Poseidon Crete är beläget alldeles vid stranden i Paleochora på södra Kreta. Här kan du njuta av fina sandstränder, storslagen natur och charmig grekisk bykänsla. Från hotellet har du gångavstånd till mysiga tavernor, myllrande barer och butiker.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/2-3 personer. Tvårumslägenheter i sidobyggnad för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, rummets standard och ägarnas gästvänlighet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 44 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poseidon Crete är ett enkelt och trevligt familjedrivet lägenhetshotell i charmiga Paleochora på södra Kreta. Hotellet består av en huvudbyggnad från 2009 nära stranden och en sidobyggnad som byggdes under 2014, belägen ca 250 meter bort. Hotellets ägare bor i huvudbyggnaden. Wifi ingår. Receptionen är öppen under dagtid.

Lokal trafik som kan uppfattas som störande i vissa lägenheter. Sidobyggnaden är beläget bredvid en skola som kan uppfattas som störande i vissa perioder.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Paleochora

Rea

Hotell Rea ligger mitt i centrum av Paleochora. Hotellfrukosten serveras utomhus på terrassen, så njut av dagens första måltid i solen och efteråt är det inte så dumt att bara ligga och lata sig på stranden – som turligt nog bara ligger en kort promenad bort.

Libyan Princess

Libyan Princess är ett av Paleochoras modernaste hotell. Här semestrar du i komfortabla deluxerum och kan luta dig tillbaka i de sköna solstolarna vid poolområdet eller bege dig till gymmet för ett träningspass. Hotellet ligger centralt i Paleochora med tavernor och butiker på gångavstånd och du promenerar även till stranden på nolltid.

Rosemary

Rosemary ligger i ett lugnt område nära centrum av den lilla byn Paleochora som du når till fots. På bekvämt avstånd hittar du även byns stränder Pachia Ammos och Chalkia. Lägenheterna är snyggt inredda i ljusa färger och i trerumslägenheten får hela familjen plats - den tar upp till 6 personer.