Kundomdömen om Libyan Princess

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Håller sin goda standard. Med åren god kontakt med hotellets personal och ledning. Skapar personlig atmosfär.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


9 av 10

+
Pool och god frukostbuffé
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


10 av 10

+
Bra frukost, rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


10 av 10

+
Rent och snyggt. God och fräsch frukostbuffé. Bra service.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-29


9 av 10

+
Rent o snyggt o fantastiskt frukost Fina omkädnings möjligheter m dusch när vi lämnat våra rum sista dagen o först blev hämtade 8 timmar senare
-

Bekräftad gäst: 2022-05-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-07


9 av 10

+
Snyggt och prydligt. God stämning hos personalen. Bra service.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-10-10


9 av 10

+
-
Underhåll av pool och pooldäcket.

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Den moderna lounge-känslan och personalen.
-
Variationen på frukostbuffén

Bekräftad gäst: 2021-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

339 omdömen
Utmärkt
 
253
Väldigt bra
 
67
Bra
 
14
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2020-01-17

av Women2016 Stockholm, Sverige

Mycket bra hotell

Mycket trevligt hotell. Mitt i byn centralt till restauranger och till badstränderna. Rent och snyggt, bra service i receptionen. Bästa hotellet i Paleochora tycker vi! Många bra restauranger inne i byn, den absolut bästa är Small Garden ett par minuter från hotellet.

 
2019-07-28

av perandersn2015 Bromma, Sverige

Allt stämde!

När vi var här i den här underbara byn Paleochora första gången 2016 så sa vi att vi ska tillbaka! Om du älskar en lugn solsemester med en underbar familjär stämning bland restaurangerna på kvällen så finns det inget att tveka på. Dessutom gick vi då förbi ett hotell som såg fantastiskt ut! Vi bokade Libyan Princess denna gång och jag lovar att det är det bästa hotellet här☀️boka, åk och njut!

 
2017-09-20

av theguggemrpeter Göteborg, Sverige

Grekisk harmoni

Vill man besöka den charmiga och pittoreska lilla orten Paleochora på Kretas sydspets och samtidigt känna sig lite lyxig så är Libyen Princess det perfekta valet. Stilrent, välskött, rent och fräscht med gemytlig stämning. Tyst även i rummen mot gatan. Perfekt frukost med grekiska specialiteter. Personalen är hjälpsamma och ställer upp. Här bor man återkommande gäster, och det är ett bra betyg.

 
2015-09-21

av KiaE42 Sverige

Två härliga veckor på Paleochoras bästa hotell.

Har varit i Paleochora 29 år och bott på flera hotell, men Libyan Princess är bäst och överträffar alla förväntningar. Fint rum, utmärkt frukost, mycket trevlig personal, bra pool. Smakfull inredning, lugnt och skönt. Självklara valet nästa år!

 
2015-07-14

av 781annikaj

Trevligt hotell

Ett smakfullt inrett hotell som känns lagom stort. På det här hotellet bor det mest vuxna medelålders resenärer, vilket gör att det är lugnt och tyst. Trevlig och hjälpsam personal, rena och snygga rum. God frukost. Fint poolområde. En fin sandstrand ligger bara fem minuters promenad bort. Det enda tråkiga var att wi-fi inte fungerade, men det finns gott om trevliga caféer i området där wi-fi fungerar.