Libyan Princess

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Libyan Princess är ett av Paleochoras modernaste hotell. Här semestrar du i komfortabla deluxerum och kan luta dig tillbaka i de sköna solstolarna vid poolområdet eller bege dig till gymmet för ett träningspass. Hotellet ligger centralt i Paleochora med tavernor och butiker på gångavstånd och du promenerar även till stranden på nolltid.


Rumstyper

Deluxerum för 2-3 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Typ allt :)
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 351 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Libyan Princess är ett väl omtyckt hotell i Paleochora. Här finns ett litet poolområde med ett fåtal solstolar. Poolhanddukar ingår.

Snackbar som serverar lättare måltider.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Kostnadsfri bastu och jacuzzi tillgängligt mellan kl. 16.00-19.00, reservation krävs. Massage mot avgift. Litet gym.

Från hotellet är det ca 200 meter till en stenstrand och ca 400 meter till en sandstrand.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Paleochora

Rea

Hotell Rea ligger mitt i centrum av Paleochora. Hotellfrukosten serveras utomhus på terrassen, så njut av dagens första måltid i solen och efteråt är det inte så dumt att bara ligga och lata sig på stranden – som turligt nog bara ligger en kort promenad bort.

Poseidon Crete

Lägenhetshotellet Poseidon Crete är beläget alldeles vid stranden i Paleochora på södra Kreta. Här kan du njuta av fina sandstränder, storslagen natur och charmig grekisk bykänsla. Från hotellet har du gångavstånd till mysiga tavernor, myllrande barer och butiker.

Rosemary

Rosemary ligger i ett lugnt område nära centrum av den lilla byn Paleochora som du når till fots. På bekvämt avstånd hittar du även byns stränder Pachia Ammos och Chalkia. Lägenheterna är snyggt inredda i ljusa färger och i trerumslägenheten får hela familjen plats - den tar upp till 6 personer.