Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 70 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Lugnt läge . Fin trädgård . Rent och snyggt ute i den.Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


10 av 10

+
Efter min 26e resa till Willa Vicky är svaret onödigt
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


10 av 10

+
Allting
-
Lugnt och välskött

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Lugnt, fin trädgård, trevlig personal, nära till det mesta, inte så himla turistiskt runt om kring
-
Det vart toppen där🥰

Bekräftad gäst: 2023-10-15


10 av 10

+
Det fina poolområde, trädgården mysfaktor.
-
Hade inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Poolområdet - stor pool, gott om solsängar som hade hög kvalité. Snackbaren var alltid öppen. Trevligt hotellområde med fin trädgård. Närheten till Koutouloufari blev en oväntad bonus som utnyttjades varje kväll.
-
Inredningen i hotellrummet var ett hopplock av olika möbler och textilier som inte hängde ihop. Och sängarna var inte i gott skick - utsliten madrass i sovrummet och en alldeles för hård madrass i extrasängen/soffan i vardagsrummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Lugn och ro, familjärt hotell. Fin omgivning med grönskande trädgård där det växte lime granatäpple mm.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Fint, familjärt, inte så stort
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
mycket trevlig personal på alla ställen
-
Hårda sängar

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

125 omdömen
Utmärkt
 
96
Väldigt bra
 
24
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-06-11

av Bo B

Familjär känsla och fantastisk mat

Ett fantastiskt hotell med en underbar personal som skapade en mycket familjär känsla. Den snackbar som finns på området är mer som en liten restaurang där köket fixar flera goda rätter. Inget problem att äta frukost, lunch och middag på hotellet om man så önskar. Rummen var rymliga och fräscha med väldigt sköna sängar. Fint poolområde med bra solstolar. Hit kommer vi gärna tillbaka!

 
2023-05-19

av Sightsee54014615052

Toppen personal, vacker trädgård, rent i poolern. Ett av dom bästa hotell vi bott på.. nära och området där poolerna är.

Super rent och fräscht på rummet och hela anläggningen. Personalen väldigt tillmötesgående. Liten anläggning som vi tycker om, alla blir mån om stället och värnar om en familjär stämning. Vi tackar för oss och kommer att rekommendera er ❤️

 
2016-07-03

av StoffeE5

Perfekt läge

Kanon nära till allt Bra personal och en lagom stor pool, barnen lite uttråkade i slutet av andra veckan, tur att det var nära till stranden med gratis entré till lek poolerna, och även till shopping gatan där det fanns nästan allt och lite till.

 
2015-09-14

av elenor o Göteborg, Sverige

Lugnt och trevligt hotell

Har bott här 5 gånger och alltid upplevt oss väl bemötta. Härliga lägenheter i framför allt nya byggnaden. Hotellet ägs av ett medelålders par som gör allt för att du skall trivas. Nära härliga bad, restauranger och shopping både i gamla och nya Herrsoniss. Lätt att ta lokalbuss till allt vad som önskas runt hela ön. Ett ställe man gärna återkommer till.

 
2015-06-01

av ddogge

Underbart hotell!

Kan verkligen rekommendera det här hotellet som ligger cirka 5 minuters promenad från stranden. Det är väldigt lugnt på hotellet och runtomkring vilket är skönt om man bara vill relaxa. Supertrevlig personal och fräsch mat i restaurangen.