Kundomdömen om High Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 52 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Standarden, Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Personalens familjära bemötande, närhet till pol och hav pluss de underbara drinkarna och goda, varierande maten.
-
Vi är supernöjda med allt.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Otroligt vänlig och positiv personal.
-
Polerna får gärna vara uppvärmda på höstlovet. Ganska kallt vatten.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
-
Vår enda önskning är ett riktigt i-landsproblem, vi hade velat ha fler hängare för att torka badkläder och handdukar. Vi fick hänga allt över dörrar och möbler både inom och utomhus och sakerna torkar inte särskilt snabbt samtidigt som det inte är så fint eller hemtrevligt.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


7 av 10

+
Närhet till stranden och reserverade solstolar
-
Rörigt vid incheckning, vi var många som inte fick rum av typ som vi bokat. Lågt engagemang från personalen att lösa frågan. Det erbjuder en annan rumstyp som de menar är en uppgradering men inte är det. Men framförallt maten, riktigt uselt. förutom pizzabagaren och konditorn, som höll riktigt bra klass.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


10 av 10

+
Närheten till stranden, servicen och det trevliga bemötandet. Fick fin service när jag ville ha hjälp med att fira min dotters 30-årsdag. Fick låna champagneglas. Dottern fick oxå present av hotellet (tårta), bubbel och frukt. Denna stod på rummet vid lunch, detta uppskattades men den borde komma till rummet mot kvällen. Då kan man ta emot o tacka in person.
-
På hotellrummet saknas krokar på väggarna för att kunna hänga upp kläder eller väskan.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Hotellområde var väldigt rent. Städerskorna svabbade gångarna varje dag.
-
Det var lite tråkigt att poolbaren inte hade annan alkohol än öl och vin. Hade kunnat finnas för att blanda enklare drinkar. Badrummet på vårt rum (en 3 bädd) var väldigt litet och duschen fick knappt att få plats i. Mina föräldrars rum (1 dubbelbädd) hade ex badkar och var nog 4 gånger så stort som vårt badrum.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Närheten till havet , allt välorganiserat, rent överallt, trevlig personal
-
Balkongen pytteliten och trång, duschutrymmet trångt, ingenstans att hänga kläder på

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Mat och dryck var fantastiskt. Mysigt hotell med närhet till allt
-
Solparasollerna på stranden kunde vara ihopfällbara

Bekräftad gäst: 2023-10-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

896 omdömen
Utmärkt
 
572
Väldigt bra
 
207
Bra
 
76
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2023-08-12

av Johan V

Glöm INTE ultra och sviten om ni ska va här.

All inklusive på detta hotell är ett skämt!.. Maten för den vanliga all inklusive var bortom all räddning. Hemsk mat... Pizzan va i princip det man kunde äta. All inklusive va sämst på hotellet. Vi bokade dessutom ett dubbel delux rum som va mindre än scandics normalrum. Litet och inte alls som på bilderna. Åker ni hit så lägg till ultra på all inklusive samt boka sviten, DÅ kanske det är okej. Tack och hej.

 
2019-09-11

av Annikanordenberg

Underbar vistelse på High Beach Resort i Malia

Tillbringade en vecka på High Beach Resort och vi var fantastiskt nöjda med allt. Mat, rum och faciliteter var jättebra (kanske en förbättringspotential när det gäller städningen). Det stora plusset var att det fanns solsängar med parasoll på stranden som vi i egenskap av hotellgäster kunde använda. I vanliga fall får man endast nyttja solsängarna runt poolen fritt. Dock såg vi att solsängarna runt poolen inte räckte till i samma utsträckning som på stranden. Vi hade beställt all inclusive och ansåg att man var duktiga på att variera maten under veckan. Personalen var väldigt mån om sina gäster. Sammanfattningsvis en helt underbar vecka med sol, bad, mat och dryck.

 
2023-11-06

av Lena F

A wonderful vacation

Our family of two teenage girls and two parents enjoyed a wonderful week at the best resort we’ve ever been to. Both the staff and the environment really made us feel welcomed and at home, and to have a food allergy was not a problem at all. Both the staff and the chef personalized the food so we all could enjoy the rich buffet and sweets! Our room and all the facilities were very fresh, nice and clean; that including the public bathrooms. We really enjoyed the pool areas and the close distance to the wonderful beach. This was a vacation we’ll never forget!

 
2023-11-06

av pch772018 Moskva, Ryssland

Wonderful vacation on the island of Crete, at the High Beach hotel!

We have rested in this hotel many times! It's the same feeling every time we want to come back!!!! There is a very pleasant atmosphere, a beautiful sea, a great beach, good beach staff, very friendly staff of the whole hotel!!! At the reception you will be met by a friendly, professional, the face of the hotel Arkady, who will always solve your questions (if they arise). The room is very well cleaned! (Our employee was the best in the hotel (room number 732). The food is good, varied, in the restaurant we were served by a very friendly Olga. There was a magic pizza until 18 o'clock. In the morning, friendly Giorgio will prepare you an unusual mimosa at the beach bar, and he or Mario will prepare delicious cocoa or make a good cocktail. In the evening, two beautiful, artistic, very sincere, cheerful, caring bartenders Georgas and Vasilis will meet you at the beach bar. In the evenings, the bar hosts wonderful evenings with live music and wonderful performers! Thanks to all the hotel staff, Madam Futula, Captain Georg! P.S. Если нас примут, обязательно вернёмся😂😂😂

 
2023-10-30

av Graham S Thatcham, United Kingdom

Great resort and very relaxing holiday..

This was our first all inclusive holiday so we didn’t really know what to expect. The High Beach Resort exceeded all expectations. Everyone was so welcoming and helpful. The concierge were amazing. We needed to change rooms as it didn’t quite suit our needs. They moved us without issue to a poolside room, which was so much easier for us. Lia and Yannis do an amazing job keeping the resort in check and they were so good to us. The food was excellent and you could eat 3 full meals each day if so desired. The Seaside bar was great and the team did excellent cocktails. Located right on the beach was so easy. You were a 15 minute walk into Malia old town. The church was stunning. There are loads of clubs on that road but being late in the season they were closed. In summary, this is a great resort and I am sure we will return.