Kundomdömen om Aldemar Knossos Royal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Rent och snyggt.
-
Städa stranden nedanför hotellet från sjögräs, det hade blåst och efter det låg det massor av sjögräs, det torkade och blev mkt obehagligt att gå i.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

+
Läget, servicen, omgivningarna, restaurangerna, att man fick äta på några olika. Lugnt och tyst på nätterna. Bra mörkläggning i rummen. Uppfyllde väl våra önskemål som vi angett innan.
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3645 omdömen
Utmärkt
 
2253
Väldigt bra
 
954
Bra
 
298
Mindre bra
 
99
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2019-06-24

Inlägg av 456123uu8900 Habo, Sverige

Superfint!

Åkte hit på bröllopsresa. Ligger lite utanför centrum men var en under promenad att gå dit precis intill vattnet. Fina pooler, bra mat, bra städning och rum. Lite extra lyxigt. Blev kört med golfbil till rummet ihop med väskorna när vi anlände etc...

 
2018-08-31

Inlägg av Kicki T

Detta fantastiska ställe.

Det är nu 5 veckor sedan vi kom hem från vår tredje resa till Aldemar. Vi stortrivdes som vanligt, och kanske blir det ett fjärde år på detta underbara hotell. Vi fick bo på vårt favotitrum, där vi har egen pool. Personalen är så fantastiska och de känner igen oss trots att det är ett år sen sist. George i Poolbaren är väldigt trevlig och duktig. Vi gillar Rula i beachbaren, en solstråle som alltid är glad och positiv. Sen har vi ju allas Paula i Mainbar, hon pratar och ler mot alla och är väldigt tillmötesgående och positiv. Alla städerskor vi mött ( kan ej namnet på dem) är väldigt trevliga, glada, och hälsar alltid. Hit kommer vi med all sannolikhet tillbaka. Receptionpersonalen är också väldigt trevliga, Anna är väldigt proffsig och vi har kommit väldigt bra överens. Ser framemot vårt nästa möte. <3

 
2018-08-14

Inlägg av louisewesterholm Västerås, Sverige

Fantastisk semester

Vi hade en utan tvekan en fantastisk semester på Aldemar Knossos Royal! Då vi anlände sent på natten hade personalen förberett en måltid i kylen samt en flaska vatten på vårt rum. Maten var varierande och väl tillagad och jag rekommenderar att äta lunch nere i snackbaren där det fanns pizza, hamburgare och andra alternativ. Kommer garanterat att rekommendera Aldemar Knossos Royal till vänner och bekanta. Stort tack för en fantastisk semester!

 
2017-07-22

Inlägg av sarah m Worcester, Storbritannien

Super semester

Jag har just kommit hem med min familj från det som var ett fantastiskt 10 dagar vid Aldemar Knossos Royal. Vid ankomsten var vi uppgraderade till en två -rums vial, med en havsutsikt och delade använda av en privat pool (ca fyra villas av bördorna) . Boendet var utmärkt med städservice varje dag och som medföljer strandhanddukar för vår användning. Personalen var mycket vänlig och fanns alltid till hands för att hjälpa till. Vi hade en fantastiskt servitris som tog hand om oss varje kväll och hon blev som en familjemedlem. Hon var enastående: vänlig och hjälpsam utan att vara påträngande. Vi hade valt halvpension som definitivt var det bästa alternativet för oss. Frukosten var riklig, även om det naturligtvis var ganska fullt vid rusningstid. Kvällsmåltiderna hade en fantastisk variation på alla områden. Vi var mycket nöjda med den lilla extrasaker: gratis flaska vin och vatten på ankomst, mat i kylskåpet som vi missade vårt huvudrätt och de främsta andra. Det har varit den bästa semestern vi har haft för en rad av år och skulle rekommendera försiktighet med de dåliga recensionerna skrivna här.

 
2016-10-06

Inlägg av Erika387 Stockholm, Sverige

Goda och starka drinkar i baren

Kan inte rekommendera till dom som har svårighet med att gå, eftersom man får gå upp och ner i många trappor till poolen, rummet, restaurangen och baren. Inte alls barnvänlig strand, det är stenigt och svårt att komma upp när det är vågor. Tyvärr, maten i bufférestaurangen är lite smaklös. Däremot kan jag rekommendera maten och servicen i A la carte och Gourmé restaurangen. Sängen är lite för hård, eftersom det saknas en bäddmadrass.