Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 140 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Ett fantastisks familjehotell allt är toppen.
-
inget

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Städningen
-
Renoveringsbehov

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Den familjära stämningen och den fantastiska servicen.
-
Apollo kan se till att saker som värdeskåp ingår i priset för rummet. Har alltså inget med Hotellet att göra.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
bemötandet och servicen på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
En genuin äkta familj som gör ALLT för ditt bästa. Underbara människor. Bott där 2-3 ggr/år sedan 2015. Varit till Kreta sedan 1999 2-3 ggr/ år så jag har en del hotell att jämföra med.💕
-
Allt toppenbra❀

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Att Kokalas Resort är ett litet hotell och där jag blev igenkänd eftersom det var tredje gången jag bodde där och det känns bra när man reser ensam. Det ligger nära stranden och nära byn Georgioupolis centrum.
-
Det är nog bra som det är. Ägarna är trevliga och tillmötesgående.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Trevlig personal, familjär stämning. Bra rum/studio.
-
T ex luktade det avlopp i över en vecka, sen kom slamtömningsbilen kl 06:50.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-04


7 av 10

+
Frukost och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
Familjärt
-
Större plats runt poolen Bättre tillgång till varmvatten

Bekräftad gäst: 2019-10-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

280 omdömen
Utmärkt
 
245
Väldigt bra
 
24
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-05

av zingan3

Litet familjärt hotell

Om du söker ett litet hotell utan onödig lyx är detta hotell utmärkt. Familjen som äger hotellet är mycket gästvänliga o trevliga. Rummen och poolen är rena och välstädade. Köksutrustningen är lite i minsta laget. Restaurangen erbjuder frukost, lunch och middag som är fräsch utan överdåd. Aftonen med BBQ och grekisk musik var mycket trevlig då alla hotellets gäster deltog. Höjdpunkten var när värdparet bjöd upp till ringdans ala Zorba runt poolen, jättetrevligt. Så vill du njuta av grekisk gästfrihet på ett litet hotell så har du ett här.

 
2019-07-03

av Eva A Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Lagom stort hotell, rent och fint. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Jag hade fin utsikt mot havet och byn. Bra rum med gott om utrymme och stor balkong med möbler och en torkställning. Jag trivdes mycket bra och skulle gärna åka dit igen.

 
2019-06-05

av Reino J

Trevligt familjehotel

Här bor man lugnt och det är nära till allt i Georgioupolis.Har egen pool(barnvänlig), bra standard på rum och familjen som driver anläggningen är vänlig och hjälpsam.Har bott här flera gånger, och vi kan bo här igen.

 
2019-02-25

av tonyjK2441AO

Familjärt

2 bröder, Frank och Nicos som får en att känna sig som en i familjen. Ett litet hotell där alla hälsar på varann. Inte långt från havet eller centrum. Finns en liten restaurang som du kan äta ett lättare lunch och din frukost

 
2018-09-10

av Sussie63 Löddeköpinge, Sverige

Härligt familjeägt hotell

Vilket välkomnande! Incheckning av mamma Rula sittandes med hennes hembakade kaka +likör!! Sedan var vi en del i familjen kändes det som . God frukost och missa inte barbeque på torsdagar!! Mums! Här stortrivs man och stranden var jättefin. Valde stranden vid Tropicana, hade gratis solstolar om vi köpte något i restaurangen.