Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 168 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Trevligt mycket prisvärt alternativ, så höga poäng relaterat till priset, familjär stämning, rent rymligt rum med litet pentry. Mycket god frukost!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Fin lgh, rent och snyggt, sköna sängar. Trevlig och hjälpsam personal. Bra läge nära till strand och till restauranger och affärer.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
den familjära atmosfären och servicen. läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Närhet till centrum och stranden.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


5 av 10

+
Läget
-
AC misstänkt inte vart rengjord. Pojkvännen blev dålig efter användning, samt dånade den , skramlade mycket

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-03


10 av 10

+
Lugnt läge, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

288 omdömen
Utmärkt
 
252
Väldigt bra
 
24
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-06-28

av 383mjp Lund, Sverige

Solsemester

Välkomnande och välskött hotell. Väldigt litet kök med spisplatta och kylskåp. De supermarkets som fanns i byn hade begränsat utbud, så det blev att vi oftast åt på restaurang. Härlig balkong med havsutsikt även om den var i minsta laget för fyra personer. Rummet var rent, men i behov av renovering. Städning nästan varje dag. Poolområde med solstolar finns. Vi tyckte inte att stränderna närmast hotellet var bra. Därför gick vi en bra bit österut längs strandkanten. Där var sanden finare.

 
2019-07-05

av zingan3

Litet familjärt hotell

Om du söker ett litet hotell utan onödig lyx är detta hotell utmärkt. Familjen som äger hotellet är mycket gästvänliga o trevliga. Rummen och poolen är rena och välstädade. Köksutrustningen är lite i minsta laget. Restaurangen erbjuder frukost, lunch och middag som är fräsch utan överdåd. Aftonen med BBQ och grekisk musik var mycket trevlig då alla hotellets gäster deltog. Höjdpunkten var när värdparet bjöd upp till ringdans ala Zorba runt poolen, jättetrevligt. Så vill du njuta av grekisk gästfrihet på ett litet hotell så har du ett här.

 
2019-07-03

av Eva A Uppsala, Sverige

Trevligt hotell

Lagom stort hotell, rent och fint. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Jag hade fin utsikt mot havet och byn. Bra rum med gott om utrymme och stor balkong med möbler och en torkställning. Jag trivdes mycket bra och skulle gärna åka dit igen.

 
2019-06-05

av Reino J Stockholm, Sverige

Trevligt familjehotel

Här bor man lugnt och det är nära till allt i Georgioupolis.Har egen pool(barnvänlig), bra standard på rum och familjen som driver anläggningen är vänlig och hjälpsam.Har bott här flera gånger, och vi kan bo här igen.

 
2019-02-25

av tonyjK2441AO

Familjärt

2 bröder, Frank och Nicos som får en att känna sig som en i familjen. Ett litet hotell där alla hälsar på varann. Inte långt från havet eller centrum. Finns en liten restaurang som du kan äta ett lättare lunch och din frukost