Kundomdömen om Anemos Luxury Grand Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nytt, rent och fräscht. Härligt läge och närhet till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-30


10 av 10

+
Service, Mat, Personal
-

Bekräftad gäst: 2022-04-23


9 av 10

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2022-04-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-23


10 av 10

+
Allt, väldigt lyxigtđŸ€—
-

Bekräftad gäst: 2022-04-16


10 av 10

+
Högsta klass,polområdet
-
Inget vad jag kan komma på

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Trevlig personal och bra service.
-
Att ta betalt i dryga 5 Euro till middagen för en flaska vatten känns för dyrt.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


7 av 10

+
Vissa i personalen var så trevliga och hjälpsamma. Mycket solstolar på stranden. Visuellt fint pool område.
-
Mer solstolar vid poolen, djupare pool. Vissa i personalen var inte alls trevliga eller hjälpsamma. Ibland dåligt med personal i visa restauranger/barer. Städningen var inte alls bra, rummet såg inte ut som standarden på bilderna. Kaffe maskinen fylldes inte på med kapslar. Söndriga och smutsiga lakan och handdukar. Dåligt med vego/vegan mat.

Bekräftad gäst: 2021-08-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-21


10 av 10

+
Fyrhjulingen som körde oss mellan rummet/receptionen/stranden
-

Bekräftad gäst: 2021-07-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1082 omdömen
Utmärkt
 
772
Väldigt bra
 
206
Bra
 
80
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-06

av Bohul Göteborg, Sverige

Superb hotell och service

Ett fantastiskt hotell med superb serviceanda hos personalen. Rent, fräscht, lyxigt. Wifi fungerar grymt bra överallt. Sköna sängar som inte är som betongplattor, som man kan få på vissa ställen. Bra ljudisolering mellan rummen. Bra mat och dryck. Inte speciellt dyra maträtter eller drycker. Poolområdet grymt. Känslan är verkligen avkopplande på hela området. Stranden ligger nära där man t.o.m. kan få lift dit. Solstolar och parasoller tillhör hotellet så inga avgiftet. Rekommenderas varmt.

 
2018-06-17

av Claudia V

underbart

helt underbart hade våran bästa semester hittils i detta underbara hotell planerar redan inför nästa semester. måste säga att servicen är utomordentlig det är lyxigt hela vägen från det att man anländer tills man åker man känner sig som en vip gäst :) tack så mycket Anemos för en underbar semester

 
2018-06-10

av michael_maja Örebro län, Sverige

Utmärkt hotell

Perfekt semester på underbara Anemos. Allt från faciliteter, mat service var mycket bra. Stort tack till personalen, alla har varit trevliga och hjälpsamma speciellt dem i restaurangen, Georgios, Sladjana, Joannis, Katarina mm Underbar strand och mycket bra service även vid stranden. Rekommenderas för både barnfamiljer och par. Vi brukar inte besöka samma hotell flera gånger men detta hotel kan bli ett undantag. Michael & Maja DT.

 
2018-06-08

av Lizzey L

Perfekt

jag kan bara säga att det här är ett perfekt hotell det har allt man kan önska sig allt var bra maten, servicen, rummen och personalen super lyxigt och fint hotell vi bodde i ett rum med privat pool och bara utsikten från rummet var värd hela resan åker definitivt tillbaka :)

 
2017-06-09

av 123miao

Nja lever inte riktigt upp till vad de livar

Först fick vi fel rum, säkerställt två rum med två vuxen sängar i separata rum. Fick byta mitt i natten med en tvååring. Sen dock bra rum. Städningen av rummen har varit dålig. Servicen på restaurangen varierande, ganska långsam och omständig. Stranden och lunchen var dock bra. Helt ok ställe, men ska de leva upp till luxery resort får dom snäppa upp sig några steg.