Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-
Små rum, supertrist utsikt över bussparkering, litet poolområde. Inget av detta framgick tydligt. Varför ,****+??

Bekräftad gäst: 2024-07-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-28


9 av 10

+
Trevlig, vänlig och mycket serviceinriktad personal. Vacker inredning, Mycket bra läge, nära till allt.
-
Rummet lite trångt.

Bekräftad gäst: 2024-05-04


10 av 10

+
Underbar frukostbuffé!
-

Bekräftad gäst: 2024-05-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


9 av 10

+
Utmärkt frukost. Trevlig och duktig personal.
-
Någon måste få det ”sämsta” rummet på första våningen, dit solen aldrig når, och där anläggningens a/c-anläggning dånar intill balkongen. Tråkigt nog var det jag. Speciellt tråkigt eftersom jag som soloresenär får betala 5000 extra i enkelrumstillägg. Kändes inte prisvärt. Tycker inte att man ska behandla äldre soloresenärer så.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

99% av resenärerna rekommenderar

1013 omdömen
Utmärkt
 
854
Väldigt bra
 
137
Bra
 
16
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-10-02

av Rose-Marie B Stockholm, Sverige

Fint hotell och bra service!

Vi bodde här i två veckor i sep 2022. Fint hotell och personalen var toppen, så vänliga och hjälpsamma, frukostbuffen var jättebra och t o m Prosecco bjöds till frukosten. Promenadavstånd till hamnen och Gamla stan var också bra! För att klaga på ngt så fick vi direkt byta rum (från 512) då balkonggolvet utgjordes av plåt. Det gick inte att vara ute där. (Man kunde steka ägg där ute på em! He, he!) Fick ett nytt rum (511) som hade normalt balkonggolv, MEN, tyvärr gick det inte att sitta ute då utsikten var rakt ner till bussterminalen och med ett oljud utan dess like! Rummet var även väldigt litet och lite konstig placering av sängen. Men överlag så är vi nöjda! Kan rekommenderas, men inte i två veckor!

 
2019-07-13

av 314gunnarj Mariehamn, Finland

Fint hotell med bra service.

Hotellet är fint och personalen är väldigt hjälpsam. Hotellet ligger strax utanför gamla stan så läget är bra med promenadavstånd i stan. Poolen är ganska liten men den räcker till. Bra frukost, mat och drinkar. Bra parkering mot extra kostnad. Det gick att hyra bil i receptionen vilket var bekvämt. Premium rummet som vi hade var tyst och mörkt med bra AC och hade en liten balkong. Badrummet var fint och funkade bra förutom att det behövs fler krokar för handdukar och badrockar. Sängen var lite nersjunken så madrassen skulle behöva förnyas men det funkade. Överlag håller hotellet bra internationell standard och rekommenderas!

 
2018-09-24

av Kjell S Visby, Sverige

Bra hotell nära Chanias gamla stadsdel

Verkligen en trevlig upplevelse att resa till Chania och bo nära gamla stan och hamnen. Samaria hotel har ett utmärkt läge nära sevärdheter och shopping och restauranger. Hotellet är som nytt med trevligt rum (vi valde ett större rum) och en fin frukostbuffe. Flera bagerier i närheten erbjöd gott och nybakat grekiskt bröd som med lite goda ostar och traditionell dryck gjorde lunchen på balkongen till sant nöje. Ett dopp i poolen på eftermiddagen och sen ut på stan. Personalen på hotellet var mycket hjälpsamma och trevliga.

 
2018-09-06

av Rubenstrom Luleå, Sverige

En lyxig oas i chanias hjärta

Var här på jobbresa med 14 kollegor i 2veckor. Flera har bott på hotellet innan med jobbet och det är en självklarhet att komma tillbaka. Jag tror inte det finns många fler hotell i centrala chania i nivå med det här hotellet. Det ligger helt perfekt i mitten av stan. Kryp avstånd till restaurang och turistgatorna. Allt är fräscht och rent. Väldigt bra standard på rummen. Mycket bra frukost för att vara grekiskt hotell. Finns bara saker att berömma, inget att klaga på. Bra mat fråb deras restaurang. Superserviceminded personal, med super understruket. Trevlig pool med solstolar och restaurangdel. Parkering som funkade smidigt att bara parkera, lämna nyckeln, säga när man ska åka dagen efter och även fast det är proppat med bilar så parkerar dom om under natten så du kan köra ut enkelt när du ska åka. Vi kommer aldrig byta bort det här hotellet.

 
2018-06-25

av Jessica S

Jättefint hotell med hög standard!

Jättefint och fräscht hotell med hög standard. Jättetrevlig personal, god mat. Ett minus var det lilla poolområdet med få solstolar. Annars var allt helt fantastiskt. Rekommenderar detta hotell och kommer garanterat tillbaka vid nästa resa till Chania :)